• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • plavajoči bagerji

Rezultati za

Plavajoči bagerji - Uvoz izvoz

 1. DRAGFLOW SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Dragflow is a company that during the last 25 years has changed the dredging systems' market becoming a worldwide manufacturing leader. The company is assisted by an international network of specialised engineers that can provide urgent services as well as bespoke technical service and advice. Day in and day out Dragflow strives to offer innovative and technically advanced solutions that can assure top performances with the least environmental impact. It's also a matter of robust and reliable submersible pumps for the toughest jobs. Business sector: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment and Amphibious dredges.

 2. JADE-DIENST GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  JADE-DIENST GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pristanišča in pristaniške storitve. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Disposal of ship-generated waste, Harbour construction, Harbour operations, Port technology, Harbour transhipment facilities, Cargo handling services in port, Logistics for disposal, ship owners. Sedež podjetja je v kraju Wilhelmshaven, Nemčija.

 3. DORELECTROMAH LTD

  Belorusija

  DORELECTROMAH LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja cest - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Snežni plugi, utility vehicles, Plavajoči bagerji, excavators, Snežni plugi. Sedež podjetja je v kraju Smolevichi, Belorusija.

 4. DREDGING INTERNATIONAL

  Belgija

  DREDGING INTERNATIONAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Čiščeneje struge - izvajalci. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Okolje - svetovanje in nadzor, Varstvo okolja - stroji in oprema, Plavajoči bagerji, dredging, Okolje - svetovanje in nadzor, Varstvo okolja - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zwijndrecht, Belgija.

 5. ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO.

  Nemčija

  ATLAS HANNOVER BAUMASCHINEN GMBH & CO., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji, Gradbiščne instalacije in oprema, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Laatzen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IMPIANTI DRAGANTI S.R.L.

  Italija

  IMPIANTI DRAGANTI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Deluje tudi v panogah maritime dredges. Sedež podjetja je v kraju Lecco, Italija.

 2. GUANG ZHOU HUIYI ELECTROMECHANICAL DEVICE ELECTRICAL CO.,LTD

  Kitajska

  GUANG ZHOU HUIYI ELECTROMECHANICAL DEVICE ELECTRICAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju GuangZhou, Kitajska.

 3. KLIMEX CZ, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  KLIMEX CZ, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tovornjaki z žerjavom. Deluje tudi v panogah Žerjavi in mostovna dvigala, Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji, Žerjavi in mostovna dvigala, Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Melník, Češka Republika.

 4. ITALDRAGHE S.P.A.

  Italija

  ITALDRAGHE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, mechanical dredger for hearth moving, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Marignano, Italija.

 5. ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L.

  Italija

  ALBANESE PERFORAZIONI S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Storitve turbinskega vrtanja, Plavajoči bagerji, Storitve turbinskega vrtanja. Sedež podjetja je v kraju Ripalimosani, Italija.

 1. TERRAFORMING S.R.L.

  Italija

  TERRAFORMING S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji, Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Soriano Nel Cimino, Italija.

 2. GIKEN EUROPE B.V.

  Nizozemska

  GIKEN EUROPE B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Deluje tudi v panogah Cestni valjari, Gradbeni stroji, Cestni valjari, Gradbeni stroji. Sedež podjetja je v kraju Almere, Nizozemska.

 1. O.R.M.I. S.R.L.

  Italija

  O.R.M.I. S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Deluje tudi v panogah Prikolice za prevoz čolnov, Plavajoči bagerji, Prikolice za prevoz čolnov, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Padova, Italija.

 2. EUROTECNO S.R.L.

  Italija

  EUROTECNO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Dvigalne naprave. Deluje tudi v panogah Najem industrijskih oprem, Plavajoči bagerji, Najem industrijskih oprem, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Castelverde, Italija.

 3. MAATS B.V.

  Nizozemska

  MAATS B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Cestni valjari, Gradbeni stroji, Cestni valjari. Sedež podjetja je v kraju Goor, Nizozemska.

 4. IWEA

  Avstrija

  IWEA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Mureck, Avstrija.

 5. JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  JUNGBLUTH BAUMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Bagerji s čelno žlico. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji, Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Kruft, Nemčija.

 6. FRANCESCHINO GIANNI S.R.L.

  Italija

  FRANCESCHINO GIANNI S.R.L., ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema, Plavajoči bagerji, Gozdarstvo in drevesnice - stroji in oprema, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Majano, Italija.

 7. EMAC S.R.L.

  Italija

  EMAC S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji, Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Montichiari, Italija.

 8. JINING KAISONG CONSTRUCTION MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  JINING KAISONG CONSTRUCTION MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Jining, Kitajska.

 1. S.A.M.I. S.R.L.

  Italija

  S.A.M.I. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Tippvagnar, Plavajoči bagerji, Tippvagnar, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Nuoro, Italija.

 2. OFM TOP LINE S.R.L.

  Italija

  OFM TOP LINE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji, Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Valsamoggia, Italija.

 3. COLL VALL SA

  Španija

  COLL VALL SA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji, Gradbeni stroji, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 4. OFFICINA R.S.DI SOLIERI REMO

  Italija

  OFFICINA R.S.DI SOLIERI REMO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji, Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 5. MAREN S.P.A.

  Italija

  MAREN S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji, Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Rogno, Italija.

 6. BUDDYJET S.R.O.

  Češka Republika

  BUDDYJET S.R.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plavajoči bagerji. Deluje tudi v panogah fresh bread. Sedež podjetja je v kraju Prace, Češka Republika.

 7. IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L.

  Italija

  IMPIANTI DRAGANTI ITALIA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, dredges for digging and cleaning ports, canals and rivers, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 8. LATTANZI SANDRO

  Italija

  LATTANZI SANDRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Tippvagnar, Plavajoči bagerji, Tippvagnar, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Macerata, Italija.

 9. ROMAGNA MACCHINE SERVICE S R L

  Italija

  ROMAGNA MACCHINE SERVICE S R L, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Najem industrijskih oprem, Plavajoči bagerji, Najem industrijskih oprem, Plavajoči bagerji. Sedež podjetja je v kraju Forli', Italija.

 10. G.I.S. S.R.L.

  Italija

  G.I.S. S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tippvagnar. Deluje tudi v panogah Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji, Plavajoči bagerji, Buldožerji in grederji. Sedež podjetja je v kraju Fondi, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za