• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • plinovodi in naftovodi - instalacije

Rezultati za

Plinovodi in naftovodi - instalacije - Uvoz izvoz

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turčija

  Verified by europages badge

  KAYADERELI CONSTRUCTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Fyllnadsmedel för byggnadsindustri, Cevovodi, Cevovodi, industrijski, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dodatki, za cement in malto, Posušeno sadje, fresh fruit, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PIPELINE EQUIPMENT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Gladbeck, Nemčija.

 3. CRIOMEC SA

  Romunija

  CRIOMEC SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Galati, Romunija.

 4. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusija

  INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni zvezniki (fitingi) - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bugulma, Rusija.

 5. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ukraijna

  KB UKRSPETSMASH, LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Gaskets for high pressure applications, mechanical seals. Sedež podjetja je v kraju Sumy, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgija

  PUMP SERVICE AUTOMATIC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Deurne, Belgija.

 2. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Hrvaška

  ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah land gas pipeline laying, gas pipeline management, advice on safety issues. Sedež podjetja je v kraju Bjelovar, Hrvaška.

 3. WELDFAB

  Poljska

  WELDFAB, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, welding, food industry, Jeklo in kovine - varjenje in spajkanje, stålkonstruktioner. Sedež podjetja je v kraju Chojnice, Poljska.

 4. ASTRA TL

  Romunija

  ASTRA TL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah metalworking. Sedež podjetja je v kraju Valenii De Munte, Romunija.

 5. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italija

  ALFA ENGINEERING S.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 1. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Poljska

  AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Katowice, Poljska.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  PETRO GLOBE OIL SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Birkirkara, Malta.

 2. PROPIPE, SL

  Španija

  PROPIPE, SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 3. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Poljska

  ENERGOREM SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Metal welding, civil and industrial constructions, industrial prefabricated constructions, Machining of steels and metals. Sedež podjetja je v kraju Gorzów Wielkopolski, Poljska.

 4. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Turčija

  ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 5. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgija

  HALLIBURTON ENERGY SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plin - naprave za proizvodnjo, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plin - naprave za proizvodnjo, oil system assembly. Sedež podjetja je v kraju Drogenbos, Belgija.

 6. FABRICOM

  Norveška

  FABRICOM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah mechanical constructions, engineering and environmental engineering studies, engineering studies and engineering for electric power plants, electrical engineering, electrical appliances and electronic. Sedež podjetja je v kraju Stavanger, Norveška.

 7. T.D. WILLIAMSON

  Belgija

  T.D. WILLIAMSON, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

 8. SARL JCTP ZYTA

  Francija

  SARL JCTP ZYTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, boring of offshore oil wells, ground-drilling for public works, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, perforation for mineral research. Sedež podjetja je v kraju Chargey Les Gray, Francija.

 1. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Belorusija

  BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Drenaža - gradbena dela, gas pipelines, land oil pipeline laying, Drenaža - gradbena dela, laying gas pipelines. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 2. OTTO FAHSIG GMBH

  Nemčija

  OTTO FAHSIG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ainring, Nemčija.

 3. SWEDPARTS HAMBURG

  Nemčija

  SWEDPARTS HAMBURG, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema, Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. ASDAW

  Italija

  ASDAW, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Santeramo In Cavolo, Italija.

 5. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - veliki. Deluje tudi v panogah Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Kotli, hišni, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Pipe za plinske instalacije, Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Kotli, hišni, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Pipe za plinske instalacije. Sedež podjetja je v kraju Stenovice, Češka Republika.

 6. TEKNIK BORU

  Turčija

  TEKNIK BORU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah wholesale industrial technical articles. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. KORPOS SP. Z O.O.

  Poljska

  KORPOS SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Zaključna dela, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Zaključna dela. Sedež podjetja je v kraju Kartuzy, Poljska.

 8. 1. SPZ, SPOL. S.R.O.

  Češka Republika

  1. SPZ, SPOL. S.R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Voda - distribucija. Deluje tudi v panogah Odvodni sistemi in oprema, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Voda - pridobivanje in distribucija, Odvodni sistemi in oprema, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Voda - pridobivanje in distribucija. Sedež podjetja je v kraju Pardubice, Češka Republika.

 9. TRIADA PROD IMPEX S.R.L.

  Romunija

  TRIADA PROD IMPEX S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Merjenje in naravnavanje lege in oddaljenosti - aparati in instrumenti, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Merjenje in naravnavanje lege in oddaljenosti - aparati in instrumenti, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 10. TECHNICAL CENTER BELGIUM

  Belgija

  TECHNICAL CENTER BELGIUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tekoči naftni plin. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, gas systems, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Willebroek-Tisselt, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno