• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • plinovodi in naftovodi - instalacije

Rezultati za

Plinovodi in naftovodi - instalacije - Uvoz izvoz

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turčija

  Verified by europages badge

  KAYADERELI CONSTRUCTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Fyllnadsmedel för byggnadsindustri, Cevovodi, Cevovodi, industrijski, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dodatki, za cement in malto, Posušeno sadje, fresh fruit, fresh vegetables. Sedež podjetja je v kraju Adana, Turčija.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PIPELINE EQUIPMENT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Gladbeck, Nemčija.

 3. CRIOMEC SA

  Romunija

  CRIOMEC SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Galati, Romunija.

 4. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Južna Koreja

  ELYON INDUSTRY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah stainless steel wire, stainless steel strip. Sedež podjetja je v kraju Busan, Južna Koreja.

 5. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ukraijna

  KB UKRSPETSMASH, LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Gaskets for high pressure applications, mechanical seals. Sedež podjetja je v kraju Sumy, Ukraijna.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Poljska

  ENERGOREM SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Metal welding, civil and industrial constructions, industrial prefabricated constructions, Machining of steels and metals. Sedež podjetja je v kraju Gorzów Wielkopolski, Poljska.

 3. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusija

  INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevni zvezniki (fitingi) - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Dilatacijska tesnila - neželezne kovine, Dilatacijska tesnila, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Bugulma, Rusija.

 4. ASTRA TL

  Romunija

  ASTRA TL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah metalworking. Sedež podjetja je v kraju Valenii De Munte, Romunija.

 5. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Poljska

  AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Katowice, Poljska.

 1. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Irak

  ALMANHAL GENERAL TRADE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rokovanje z blagom - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Kirkuk, Irak.

 2. PROPIPE, SL

  Španija

  PROPIPE, SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 1. ALFA ENGINEERING S.C.

  Italija

  ALFA ENGINEERING S.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Modena, Italija.

 2. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Turčija

  ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Kocaeli, Turčija.

 3. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  PETRO GLOBE OIL SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Storitve za pridobivanje nafte in plina. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Birkirkara, Malta.

 4. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgija

  PUMP SERVICE AUTOMATIC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Deurne, Belgija.

 5. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Hrvaška

  ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah land gas pipeline laying, gas pipeline management, advice on safety issues. Sedež podjetja je v kraju Bjelovar, Hrvaška.

 6. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italija

  I.T.EX QUALITY SERVICES, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Rafinerije nafte - naprave in oprema, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Rafinerije nafte - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju San Donato Milanese, Italija.

 7. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Belorusija

  BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Drenaža - gradbena dela, gas pipelines, land oil pipeline laying, Drenaža - gradbena dela, laying gas pipelines. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 8. SARL JCTP ZYTA

  Francija

  SARL JCTP ZYTA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, boring of offshore oil wells, ground-drilling for public works, Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema, perforation for mineral research. Sedež podjetja je v kraju Chargey Les Gray, Francija.

 1. SWEDPARTS HAMBURG

  Nemčija

  SWEDPARTS HAMBURG, ki deluje v panogi Vrtalna tehnika in preizkusna vrtanja - oprema. Deluje tudi v panogah Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema, Plin in nafta - pridobivanje, Storitve za pridobivanje nafte in plina, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Petrokemija - naprave in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgija

  HALLIBURTON ENERGY SERVICES, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plin - naprave za proizvodnjo, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plin - naprave za proizvodnjo, oil system assembly. Sedež podjetja je v kraju Drogenbos, Belgija.

 3. OTTO FAHSIG GMBH

  Nemčija

  OTTO FAHSIG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Petrokemija - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Ainring, Nemčija.

 4. T.D. WILLIAMSON

  Belgija

  T.D. WILLIAMSON, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Plinovodi in naftovodi - instalacije, Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Nivelles, Belgija.

 5. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Singapur

  NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Singapore, Singapur.

 6. FABRICOM

  Norveška

  FABRICOM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah mechanical constructions, engineering and environmental engineering studies, engineering studies and engineering for electric power plants, electrical engineering, electrical appliances and electronic. Sedež podjetja je v kraju Stavanger, Norveška.

 7. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  Združene Države

  UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah alloy steel pipes, boiler pipes, brass pipes. Sedež podjetja je v kraju Changsha, Združene Države.

 8. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - veliki. Deluje tudi v panogah Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Kotli, hišni, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Pipe za plinske instalacije, Gibke cevi in cevke - iz umetne mase, Kotli, hišni, Plinovodi in naftovodi - instalacije, Pipe za plinske instalacije. Sedež podjetja je v kraju Stenovice, Češka Republika.

 9. SICHUAN JOHOLE INDUSTRY CO., LTD.

  Kitajska

  SICHUAN JOHOLE INDUSTRY CO., LTD., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Deluje tudi v panogah valves, fittings. Sedež podjetja je v kraju Chengdu, Kitajska.

 10. HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH

  Kitajska

  HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinovodi in naftovodi - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Cangzhou, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno