• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • plinske turbine

Rezultati za

Plinske turbine - Uvoz izvoz

 1. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KOREMA® GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompenzatorji. Deluje tudi v panogah Cevovodi, industrijski, Plinske turbine, ptfe tubes, construction of pipes and tubing, Fabric expansion joints, Expansion joints made of soft material, Specially designed expansion joints, Expansion joints for flue gas ducts, Pipe expansion joints. Sedež podjetja je v kraju Weiterstadt, Nemčija.

 2. ALTA INDUSTRIES SRL

  Italija

  ALTA INDUSTRIES SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Firenze, Italija.

 3. SCANSONIC PGS GMBH

  Nemčija

  SCANSONIC PGS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tesnila in podložni material, nepremočljivi. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, steam turbines, Plinske turbine, gaskets, industrial gaskets. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 4. BROWN ENERGY GROUP

  Združene Države

  BROWN ENERGY GROUP, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Plinske turbine. Deluje tudi v panogah Električni generatorji, Električna energija - zbiranje, Električni generatorji, gas generating set, diesel generators, Električna energija - zbiranje. Sedež podjetja je v kraju Sunrise, Združene Države.

 5. SAFRAN POWER UNITS

  Francija

  SAFRAN POWER UNITS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. TURBINE CONTROLS LIMITED

  Združena Kraljevina

  TURBINE CONTROLS LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 2. DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH

  Nemčija

  DEUTSCHE TECHNOLOGIE MANUFAKTUREN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Deluje tudi v panogah Combined electricity generator, Biomass plants. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. DRESSER RAND SA

  Francija

  DRESSER RAND SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poklicne zveze, združbe in združenja. Deluje tudi v panogah Kompresorji, Plinske turbine, Parne turbine, Kompresorji, Centrifuges, Plinske turbine, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Le Havre, Francija.

 4. TURBINE POWER SOLUTIONS LTD

  Združena Kraljevina

  TURBINE POWER SOLUTIONS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Barnsley, Združena Kraljevina.

 5. BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD

  Kitajska

  BEIJING ANDER TECHNOLOGIES CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 1. SMF HODONÍN S.R.O.

  Češka Republika

  SMF HODONÍN S.R.O., ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Kompresorji, Plinske turbine, Kompresorji, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Hodonín , Češka Republika.

 2. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Danska

  PJ DIESEL ENGINEERING A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Deluje tudi v panogah Turbine, Parne turbine, Turbine, Parne turbine. Sedež podjetja je v kraju Koebenhavn Oe, Danska.

 1. LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S.

  Slovaška

  LETECKÉ OPRAVOVNE TRENCÍN, A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Trencin, Slovaška.

 2. AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O.

  Slovaška

  AIR-TRANSPORT EUROPE SPOL. S R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Poprad , Slovaška.

 3. ROLLS-ROYCE MARINE AS

  Norveška

  ROLLS-ROYCE MARINE AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Ålesund, Norveška.

 4. OPRA TURBINES B.V.

  Nizozemska

  OPRA TURBINES B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Hengelo Ov, Nizozemska.

 5. SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O.

  Slovaška

  SLOVINTEGRA ENERGY, S.R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Plinske turbine. Deluje tudi v panogah Naložbe kapitala, Naložbe kapitala. Sedež podjetja je v kraju Levice , Slovaška.

 6. BHT TURBO GMBH

  Nemčija

  BHT TURBO GMBH, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 7. HANS KJELLERUP A/S

  Danska

  HANS KJELLERUP A/S, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Esbjerg V, Danska.

 8. TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  TURBOMACH DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Griesheim, Nemčija.

 1. INTEK

  Ukraijna

  INTEK, ki deluje v panogi Parne turbine. Deluje tudi v panogah Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Plinske turbine, Turbinske elektrarne - instalacije in oprema, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 2. AERO OPERATIONS INC

  Združene Države

  AERO OPERATIONS INC, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Oprema za sončno energijo. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Wind-powered turbines, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Richmond Hill, Združene Države.

 3. METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S

  Turčija

  METAL SANAYI MAMULLERI SANAYI VE TICARET A S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Turbine. Deluje tudi v panogah Plinske turbine, Plinske turbine. Sedež podjetja je v kraju Eskisehir, Turčija.

 4. AXENERGY AG

  Švica

 5. TURBOMACH SA

  Švica

 6. DERBY SPECIALIST FABRICATIONS LTD

  Združena Kraljevina

 7. ALSTOM POWER SP. Z O.O.

  Poljska

 8. BOSAL DANMARK APS

  Danska

 9. ELLIOTT TURBOMACHINERY LTD

  Združena Kraljevina

 10. ALSTOM CROATIA D.O.O.

  Hrvaška

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno