• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pločevina in obroči iz bele pločevine

Rezultati za

Pločevina in obroči iz bele pločevine - Uvoz izvoz

 1. LONGHI FRATELLI SAS

  Italija

  Verified by europages badge

  LONGHI FRATELLI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči iz bele pločevine, Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Barlassina, Italija.

 2. NOVA TEK S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  NOVA TEK S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Casaloldo, Italija.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Italija

  TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah gutter channels. Sedež podjetja je v kraju Raiano, Italija.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italija

  AMBROSINI G.T. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, milling. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 5. HA DA MADENCILIK

  Turčija

  HA DA MADENCILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  ANH THY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Ho Chi Minh City, Vietnam.

 2. COM.BA.S. S.R.L.

  Italija

  COM.BA.S. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah metal cages for caps, production of sealed finished products, crown caps, plastic plugs. Sedež podjetja je v kraju Napoli, Italija.

 3. TI ELLE SNC

  Italija

  TI ELLE SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), cnc punching, metal punching, Struženje jekla in kovin (s stružnico), metal bending. Sedež podjetja je v kraju Monterenzio, Italija.

 4. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kitajska

  DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah sheet metal, metal stamping, sheet metal and aluminium pre-painted in various colours, stamping. Sedež podjetja je v kraju Dongguan, Kitajska.

 5. LOGSTEEL, S.L.

  Španija

  LOGSTEEL, S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah galvanised steel. Sedež podjetja je v kraju Gijon, Španija.

 1. NRG DI CASADEI MARCO

  Italija

  NRG DI CASADEI MARCO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah heat insulation. Sedež podjetja je v kraju Castrocaro Terme, Italija.

 2. VOISIN SA

  Francija

  VOISIN SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči iz bele pločevine, Pločevina in obroči iz bele pločevine, fine panel work. Sedež podjetja je v kraju Bayeux, Francija.

 1. INTERSTAL S.A

  Poljska

  INTERSTAL S.A, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah sheet cutting. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 2. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kitajska

  JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Jiangyin, Kitajska.

 3. RAMTEX-TRADING

  Belorusija

  RAMTEX-TRADING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 4. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turčija

  TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. SIMON STEEL LLC

  Hong Kong

  SIMON STEEL LLC, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Pločevina in obroči iz bele pločevine, white sheet metal, Posebno jeklo, stainless steel, Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Hong Kong, Hong Kong.

 6. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Združena Kraljevina

  ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Marlow, Združena Kraljevina.

 7. RÉZMŰHELY KFT

  Madžarska

  RÉZMŰHELY KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah fountain. Sedež podjetja je v kraju Szentendre, Madžarska.

 8. INDUMET

  Belgija

  INDUMET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči iz bele pločevine, Pločevina in obroči iz bele pločevine, tin plate packaging. Sedež podjetja je v kraju Bressoux, Belgija.

 1. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kitajska

  WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah cold rolled metal strip, galvanized steel sheet products. Sedež podjetja je v kraju Wuxi, Kitajska.

 2. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kitajska

  HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah aluminium, aluminium strip. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 3. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kitajska

  BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju 100020, Kitajska.

 4. MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turčija

  MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah packaging boxes. Sedež podjetja je v kraju Gönen, Turčija.

 5. SPOJMONT OSTRAVA S.R.O.

  Češka Republika

  SPOJMONT OSTRAVA S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah Sheet metal cutting, steel sheet. Sedež podjetja je v kraju Ostrava Marianske Hory, Češka Republika.

 6. JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD

  Kitajska

  JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah metal punching. Sedež podjetja je v kraju Zhejiang, Kitajska.

 7. BASTEELOS, S.R.O.

  Češka Republika

  BASTEELOS, S.R.O., ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči iz bele pločevine, Lakiranje jekla in kovin, Varjenje jekla in kovin, Pločevina in obroči iz bele pločevine, Lakiranje jekla in kovin, Varjenje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Osek, Češka Republika.

 8. JINHENG METAL & LATH FACTORY

  Kitajska

  JINHENG METAL & LATH FACTORY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 9. WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD

  Kitajska

  WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Sedež podjetja je v kraju Wuxi, Kitajska.

 10. LEONE DOMENICO PAOLO

  Italija

  LEONE DOMENICO PAOLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okna. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči iz bele pločevine, Ogrodje - okensko, Pločevina in obroči iz bele pločevine, Ogrodje - okensko. Sedež podjetja je v kraju Trebisacce, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno