• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pločevina in trakovi - neželezne kovine

Rezultati za

Pločevina in trakovi - neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wallersdorf, Nemčija.

 2. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BLECHCON GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Solingen, Nemčija.

 3. FB TECNO

  Italija

  Verified by europages badge

  FB TECNO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - železne, Jeklo, majhni kovinski delci, Trading in steel, mould steel, Cevke in cevi - železne, Tool steels, Jeklo, vacuum furnace components. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HP-POLYTECHNIK OHG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

 5. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, brass tapes, aluminium sheeting, Pločevina in trakovi, bakreni, stainless steel foils. Sedež podjetja je v kraju Graben-Neudorf, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LASERHUB GMBH

  Nemčija

  LASERHUB GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 2. JORDAN GMBH

  Nemčija

  JORDAN GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Raddestorf, Nemčija.

 3. SAVI SERBATOI

  Italija

  SAVI SERBATOI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Gradnja industrijskih objektov, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Calendasco, Italija.

 4. METALOFFCUTS

  Združena Kraljevina

  METALOFFCUTS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Liverpool, Združena Kraljevina.

 5. METALVIN EXPORT SLU

  Španija

  METALVIN EXPORT SLU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah aluminium sheets, carpentry works, Titanium bars, Titanium tube. Sedež podjetja je v kraju Cartagena, Španija.

 1. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Nemčija

  EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Schwaigern, Nemčija.

 2. H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 1. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgija

  STAALHANDEL STERNOTTE CH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Valjana pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Trading in steel, iron products, steel sheet. Sedež podjetja je v kraju Hasselt, Belgija.

 2. NOVAPROFIL

  Francija

  NOVAPROFIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tignieu-Jameyzieu, Francija.

 3. METAL ROLLING SERVICES

  Francija

  METAL ROLLING SERVICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, nickel silver strips for industry, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vannes, Francija.

 4. ACALIN

  Belgija

  ACALIN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Nerjaveče jeklo, Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Nerjaveče jeklo, Palice iz neželeznih kovin, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ans, Belgija.

 5. SAVOJNI SRL

  Italija

  SAVOJNI SRL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Hladno valjani jekleni obroči, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, custom-cut, Hladno valjani jekleni obroči. Sedež podjetja je v kraju Moncalieri, Italija.

 6. MAYERS METALS

  Belgija

  MAYERS METALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Kovine - zbiranje in recikliranje, non-ferrous metal recycling. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 7. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Nemčija

  W. MÜLLER U. CO. GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Prenosna motorna orodja za obdelavo kovin, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Prenosna motorna orodja za obdelavo kovin. Sedež podjetja je v kraju Grafing b. München, Nemčija.

 8. LONGOFER

  Maroko

  LONGOFER, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Profili in palice - železne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Tit Mellil, Maroko.

 1. MOPLAS INTERNATIONAL

  Maroko

  MOPLAS INTERNATIONAL, ki deluje v panogi Umetne mase - polizdelki. Deluje tudi v panogah Profili in palice - železne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju El Jadida, Maroko.

 2. EURO-K

  Ukraijna

  EURO-K, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, svinčeni. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, pewter, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 3. SOTOMET

  Francija

  SOTOMET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Chatellerault, Francija.

 4. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

  Nizozemska

  STANSTECHNIEK GAANDEREN BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah punching, prototypes built. Sedež podjetja je v kraju Gaanderen, Nizozemska.

 5. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Češka Republika

  PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, ki deluje v panogi Profili in palice - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lipnik Nad Becvou, Češka Republika.

 6. LOGSTOR INDUSTRY

  Danska

  LOGSTOR INDUSTRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Cevke in cevi - železne, Cevke in cevi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Logstor, Danska.

 7. ME.CO.M. SNC

  Italija

  ME.CO.M. SNC, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Plåtar - Bearbetning och produktion. Sedež podjetja je v kraju Camposampiero (Pd), Italija.

 8. VANZOLINI SRL

  Italija

  VANZOLINI SRL, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Upogibanje jekla in kovin, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Upogibanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Roma (Rm), Italija.

 9. MOSTEN ALLOY CO., LTD.

  Kitajska

  MOSTEN ALLOY CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 10. EMET SP. Z O.O.

  Poljska

  EMET SP. Z O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Valjana pločevina - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, Gradnja industrijskih objektov. Sedež podjetja je v kraju Szczecinek, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno