• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pločevina in trakovi- bakreni

Rezultati za

Pločevina in trakovi- bakreni - Uvoz izvoz

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Nemčija

  Verified by europages badge

  People who share the same enthusiasm! That's what our employees want to be for customers in every business area and is the motto they embody in the Braun Group. As a medium-sized family business, we want to create an open, friendly and engaged environment in our daily work. We strive to be a classic example of a well-established corporate culture in Baden-Württemberg, a state renowned for its ideas and inventors. We think globally and act locally in our external engagement: Whether in our support for social facilities or in sponsoring sports. The Braun Group sets the standard in quality and influence. With our experience and technical expertise, we work together with you to take your product forwards. Experienced, quick and highly reliable. We seek out challenges. Online data in purchasing and sales plays a crucial role in ensuring that we are always able to give our customers the most up-to-date advice.

 2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Thanks to many years of co-operation with manufacturing plants and partners in the metal trade, we have the best contacts in the procurement market. Special solutions and urgent demands can therefore be realised at short notice. Contemporary service-oriented thinking is more than just providing and trading materials. As a good consultant and problem-solver, we see your requirements as our job. The perfect combination is generally what turns a service into a quality service – having the desired product of the right quality available at the right time and at the right price. The interplay of these factors ensures the long-term success of our customers. Our extraordinarily wide range of products in an extensive material warehouse for non-ferrous semi-finished products ensures fast and flexible order processing. We supply you with aluminium, copper, brass, bronze, nickel silver, stainless steel and many other special materials or alloys in the form of strips, sheets, plates, rods, pipes, profiles and much more. We offer not only standard products but also diameters that are less common, thin or thick, as well as intermediate and special dimensions, special formats and special products. Take advantage of the advisory service provided by our experienced metal specialists – regardless of whether you are interested in lead-free alloys or the possible applications of different alloys or strengths.

 3. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Turčija

  Verified by europages badge

  Podjetje Arslan Metal, ustanovljeno leta 1964, je glavni turški proizvajalec vrhunskih izdelkov iz svinca in bakra. S skrbno pozornostjo do podrobnosti zagotavljamo široko paleto bakrenih izdelkov, ki so natančno prilagojeni specifikacijam naših strank. Naši bakreni izdelki so na voljo v mehkih, trdih in poltrdih različicah, ne glede na to, ali so namenjeni elektroindustriji, strešni kritini ali različnim drugim uporabam. V podjetju Arslan Metal naš proizvodni postopek vključuje natančno navzgor usmerjeno litje bakrene tekočine, ki mu sledi skrbno stiskanje ali valjanje za izdelavo visokokakovostnih bakrenih izdelkov. Vsi naši bakreni izdelki so 100-odstotno elektrolitski in se ponašajo z izjemno prevodnostjo 58, 50 mikrometra na siemens, pridobljeno iz katod razreda A. Naši svinčeni listi so izdelani le iz ingotov Rafined in min %99, 95 čistosti. -Medena pločevina -bakrene zbiralke -bakrene trakove -bakrene palice -bakrene cevi -Zvite bakrene cevi -Medeni profili -Vodno naviti baker -Medene cevi palačinka -Lead pločevina, zvitek -svinčene palice Zavezani k spoštovanju najvišjih standardov okoljske neoporečnosti, kakovosti in stroškovne konkurenčnosti, vsak vidik našega poslovanja odraža našo predanost odličnosti. Poleg tega so naše bobnarske činele skrbno ročno izdelane, kar zagotavlja neprimerljivo kakovost in resonanco. Poleg tega so izdelki za struženje palic natančno izdelani na avtomatskih stružnicah CNC švicarskega tipa, kar zagotavlja doslednost in natančnost.

 4. HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG

  Avstrija

  Verified by europages badge

  HEINRICH BRANDL & SOHN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 5. CARL BERGHÖFER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CARL BERGHÖFER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Altena, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MP METALL PRODUKTE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MP METALL PRODUKTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Biedenkopf, Nemčija.

 2. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, brass tapes, aluminium sheeting, Pločevina in trakovi, bakreni, stainless steel foils. Sedež podjetja je v kraju Graben-Neudorf, Nemčija.

 3. AMCO METALL-SERVICE GMBH

  Nemčija

  AMCO METALL-SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, copper bars, Pločevina in trakovi, bakreni, brass bars, aluminium sheets. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 4. METALL DISCH GMBH & CO. KG

  Nemčija

  METALL DISCH GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Deluje tudi v panogah copper bars, stainless steel sheets, copper, aluminium pipes. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 5. VT TRADING SRL

  Romunija

  VT TRADING SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hale iz kovin. Deluje tudi v panogah Industrijska obdelava pločevine, Pločevina in trakovi, bakreni, consultants on structural metalworking, Industrijska obdelava pločevine, Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Timisoara, Romunija.

 1. MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH

  Nemčija

  MK-RE METALLKANTTECHNIK RECKLINGHAUSEN GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 2. KME BENELUX BVBA

  Belgija

  KME BENELUX BVBA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Baker in zlitine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, copper bars, copper pipes, Pločevina in trakovi, bakreni, brass bars. Sedež podjetja je v kraju Diegem, Belgija.

 1. SARINA GROUP

  Iran

  SARINA GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Tehran, Iran.

 2. TERECON AG

  Švica

  TERECON AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posebno jeklo. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Pipe za sanitarije, Matice in vijaki, Pločevina in trakovi, bakreni, Baker in zlitine, Pipe za sanitarije, Matice in vijaki, Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Zug, Švica.

 3. KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  KABLOTEL SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Deluje tudi v panogah copper bars, connectors to specification. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. ELETTROMECCANICA LEDA

  Italija

  ELETTROMECCANICA LEDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plåtar i koppar - Bearbetning. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, electric construction, metal punching, Pločevina in trakovi, bakreni, non-ferrous metal and alloy machining. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Maggiore, Italija.

 5. EISEN UND METALL GMBH

  Nemčija

  EISEN UND METALL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, Rude, železove in neželezove, Pločevina in trakovi, bakreni, Rude, železove in neželezove. Sedež podjetja je v kraju Stuttgart, Nemčija.

 6. VSW HETZEL E.K.

  Nemčija

  VSW HETZEL E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, aluminijasti, Pločevina in trakovi, aluminijasti. Sedež podjetja je v kraju Wendelstein, Nemčija.

 7. GEMSATAS GEMCILER METAL A.S

  Turčija

  GEMSATAS GEMCILER METAL A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Kahramanmaraş, Turčija.

 8. DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD

  Kitajska

  DIN AISI SPECIAL(HK) METAL CO.,LTD, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 1. PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH

  Nemčija

  PROFILTECH BETEILIGUNGS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Rezkanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Keltern, Nemčija.

 2. PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  PANO METAL VE PLASTIK SANAYITICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  BIBERKRAFT DACHREINIGUNGSSYSTEME-VERTRIEBS GMBH, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Leonberg, Nemčija.

 4. KME (SUISSE) SA

  Švica

  KME (SUISSE) SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in trakovi, bakreni, Pločevina in trakovi, bakreni. Sedež podjetja je v kraju Ruschlikon, Švica.

 5. JOSEF SKOPEK

  Češka Republika

  JOSEF SKOPEK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, bakreni. Deluje tudi v panogah Vodovodna dela, Vodovodna dela. Sedež podjetja je v kraju Horsovsky Tyn, Češka Republika.

 6. WERNER DIETSCHE GMBH

  Nemčija

 7. HELLENIC COPPER MINES LIMITED

  Ciper

 8. NEMET, NICHT- EISENMETALL, GMBH

  Nemčija