• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pločevina- valovita - železnokovinska

Rezultati za

Pločevina- valovita - železnokovinska - Uvoz izvoz

 1. SIEGMETALL GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SIEGMETALL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Haiger, Nemčija.

 2. HNB NORDBLECHE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HNB NORDBLECHE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Holdorf, Nemčija.

 3. ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ACHENBACH GMBH METALLTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Deluje tudi v panogah Covers for conveyor belts, Achenbach covers, Conveyor belt covers, Conveyor belt protective covers, protective caps, Conveyor belt cover, Conveyor belt enclosure, Hoods for conveyor belts, Covers for conveyors. Sedež podjetja je v kraju Wilnsdorf, Nemčija.

 4. PERFIQUINA

  Portugalska

  PERFIQUINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Deluje tudi v panogah Profilna pločevina - železno kovinska, Materiali za prekrivanje streh, corrugated sheets, galvanized sheet metal, Profilna pločevina - železno kovinska, Materiali za prekrivanje streh. Sedež podjetja je v kraju Ponte De Vagos, Portugalska.

 5. MAAS PROFILE GMBH

  Nemčija

  MAAS PROFILE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Ilshofen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgija

  ETS VANDEVOORDE XAVIER, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Deluje tudi v panogah Žična mreža, varjena, Cevke in cevi - jeklene, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Žična mreža, varjena, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Boussu Lez Walcourt, Belgija.

 2. O-METALL DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  O-METALL DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Dahme, Nemčija.

 3. FEILMEIER AG

  Nemčija

  FEILMEIER AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Energijski viri - obnovljivi. Deluje tudi v panogah Pločevina, valovita - železnokovinska, Ograde, kovinske, Ograde - neželezne kovine, Vodovodne instalacije, Pločevina, valovita - železnokovinska, Ograde, kovinske, Ograde - neželezne kovine, Vodovodne instalacije. Sedež podjetja je v kraju Osterhofen, Nemčija.

 4. ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD

  Ciper

  ANGASTINIOTES BROS STEEL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Deluje tudi v panogah purlins. Sedež podjetja je v kraju Nicosia, Ciper.

 5. MALTE JESS BETRIEBE GMBH

  Nemčija

  MALTE JESS BETRIEBE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Owschlag, Nemčija.

 1. TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG

  Avstrija

  TABORSKY VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.& CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Gramatneusiedl, Avstrija.

 2. GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD

  Šrilanka

  GIVANSHI NAANI COMPANY'S LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevina, valovita - železnokovinska. Deluje tudi v panogah electric mechanical components. Sedež podjetja je v kraju Colombo02, Šrilanka.

 1. AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD

  Izrael

  AGAN ENGINEERING ENTERPRISES LTD, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina, valovita - železnokovinska, corrugated roofing, Pločevina, valovita - železnokovinska. Sedež podjetja je v kraju Ashdod, Izrael.

 2. STEEL INDUSTRIAL COMPANY - (TYUMEN)

  Rusija

 3. BOZZELLI DOMENICO NICOLA DONA

  Italija

 4. BUTTERWORTH STEEL PROCESSING LIMITED

  Združena Kraljevina

 5. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Češka Republika

  PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, ki deluje v panogi Profili in palice - neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Obloge - neželezne kovine, Valovita pločevina - neželezne kovine, Valjana pločevina - neželezne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lipnik Nad Becvou, Češka Republika.

 6. PORFIRI S.N.C. DI PORFIRI LUCIANO & C.

  Italija