• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pločevine in obroči - železne kovine

Rezultati za

Pločevine in obroči - železne kovine - Uvoz izvoz

 1. SEMETAL

  Italija

  Verified by europages badge

  SEMETAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Aluminij in zlitine. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, sheet metal, aluminium, Pločevine in obroči - železne kovine, aluminium and alloys, metal structural work, sheet and pipe work, aluminium sheets, aluminium sections. Sedež podjetja je v kraju Gaggiano, Italija.

 2. L.E.M.

  Italija

  Verified by europages badge

  L.E.M., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinska konstrukcija. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Zgibanje jekla in kovin, Ključavnice, Metaliziranje, Pločevine in obroči - železne kovine, Zgibanje jekla in kovin, Ključavnice, Metaliziranje. Sedež podjetja je v kraju Castell'alfero, Italija.

 3. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italija

  METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah iron coil, Steel, structural, metal sheets, Strips. Sedež podjetja je v kraju Ravenna, Italija.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italija

  AMBROSINI G.T. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina in obroči iz bele pločevine. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, milling. Sedež podjetja je v kraju Bergamo, Italija.

 5. MOBIDIZAYN METAL

  Turčija

  MOBIDIZAYN METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BAYKAN STEEL

  Turčija

  BAYKAN STEEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Železarstvo in kovinarstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, iron sheet, iron sections, Jeklo in kovine, Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Turčija

  KMS DEMIR CELIK A.S., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah drawn metal sheets, drawn rods, iron drawn bars, varmvalsad plåt. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Poljska

  BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Profili in palice - neželezne kovine, Profili in palice - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Lódz, Poljska.

 4. SSAB SWEDISH STEEL

  Francija

  SSAB SWEDISH STEEL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo, Pločevina in obroči - jekleni, Jeklo, Pločevina in obroči - jekleni. Sedež podjetja je v kraju Neuilly Sur Seine, Francija.

 5. COFRAFER - BAMESA

  Francija

  COFRAFER - BAMESA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah sheet metal, sheet cutting, sheet metal - trade, aluminised sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Bonneuil Sur Marne, Francija.

 1. CO.FER.S.

  Italija

  CO.FER.S., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, corrugated sheets for roofs, galvanized pipes, galvanized sheet metal. Sedež podjetja je v kraju Schio, Italija.

 2. HEBOSS INTERNATIONAL

  Belgija

  HEBOSS INTERNATIONAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in obroči - jekleni, Posebno jeklo, stainless steel, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in obroči - jekleni. Sedež podjetja je v kraju Antwerpen, Belgija.

 1. TAGAR SA

  Francija

  TAGAR SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči - jekleni, Jeklo, Pločevina in obroči - jekleni, Jeklo. Sedež podjetja je v kraju Carignan, Francija.

 2. METALANN

  Belgija

  METALANN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Žice in kabli - železne kovine, Žice in kabli - železne kovine, laser cutting units, straps. Sedež podjetja je v kraju Meslin L'evêque, Belgija.

 3. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italija

  BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Orodja in železnina. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Profili in palice - železne kovine, Pločevine in obroči - železne kovine, Building - hardware, Profili in palice - železne kovine, drawn iron. Sedež podjetja je v kraju Montecchio Emilia, Italija.

 4. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Nemčija

  KARL EUGEN FISCHER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Pločevina za vtiskovanje, Popravilo industrijskih oprem, Pločevina za vtiskovanje. Sedež podjetja je v kraju Burgkunstadt, Nemčija.

 5. C. HÜBNER GMBH

  Nemčija

  C. HÜBNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, tool manufacturing, Umetne mase - stroji za industrijo, systems and machinery for electroplating metals, injection moulding. Sedež podjetja je v kraju Marktoberdorf, Nemčija.

 6. ATOLE

  Francija

  ATOLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah raceways, copper ducts. Sedež podjetja je v kraju Castries, Francija.

 7. HAKOPAR EKSPORT-IMPORT

  Poljska

  HAKOPAR EKSPORT-IMPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Varjenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Litoželezni izdelki, Pločevine in obroči - železne kovine, Litoželezni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Ozimek, Poljska.

 8. SAVOJNI SRL

  Italija

  SAVOJNI SRL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Pločevina in cevi. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, Hladno valjani jekleni obroči, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in trakovi - neželezne kovine, custom-cut, Hladno valjani jekleni obroči. Sedež podjetja je v kraju Moncalieri, Italija.

 1. SA GARONNE ISOLATION

  Francija

  SA GARONNE ISOLATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Ekspandirane kovinske plošče, Ekspandirane kovinske plošče, insulation. Sedež podjetja je v kraju Toulouse, Francija.

 2. ISAF SRL

  Italija

  ISAF SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izdelava strojev - po naročilu, Pločevine in obroči - železne kovine, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izdelava strojev - po naročilu. Sedež podjetja je v kraju Sant'agata Sul Santerno, Italija.

 3. FFT TAPE SOLUTIONS GMBH

  Avstrija

  FFT TAPE SOLUTIONS GMBH, ki deluje v panogi Pločevina in trakovi, aluminijasti. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči - jekleni, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Industrijska obdelava pločevine, Pločevine in obroči - železne kovine, Pločevina in obroči - jekleni, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Industrijska obdelava pločevine, Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Salzburg, Avstrija.

 4. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Češka Republika

  C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ostrava, Češka Republika.

 5. SA CLISSON METAL

  Francija

  SA CLISSON METAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Posebno jeklo. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Cevke in cevi - jeklene, Pločevine in obroči - železne kovine, Cevke in cevi - jeklene. Sedež podjetja je v kraju Moncoutant, Francija.

 6. MCM

  Luksemburg

  MCM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Pločevine in obroči - železne kovine, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje, coils, Pločevine in obroči - železne kovine, i-beams, Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Sedež podjetja je v kraju Dudelange, Luksemburg.

 7. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Francija

  BOURASSEAU INDUSTRIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Industrijska obdelava pločevine, sheet shearing and pressing, Industrijska obdelava pločevine, galvanized steel sheet products, sheet metal and aluminium pre-painted in various colours. Sedež podjetja je v kraju Les Epesses, Francija.

 8. METALTECH SRL

  Italija

  METALTECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, stainless steel machining, laser systems and machinery for cutting metals, Jeklo in kovine - strojna obdelava, iron processing. Sedež podjetja je v kraju Scandicci, Italija.

 9. FORGES DE LA LOIRE AFL

  Francija

  FORGES DE LA LOIRE AFL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Termična obdelava jekla in kovin, Kovaštvo, Pločevine in obroči - železne kovine, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Termična obdelava jekla in kovin, Kovaštvo, Pločevine in obroči - železne kovine, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin. Sedež podjetja je v kraju Saint-Herblain, Francija.

 10. UNIVERS FOG

  Francija

  UNIVERS FOG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevine in obroči - železne kovine. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, Industrijska obdelava pločevine, Plåtar - Bearbetning och produktion, Industrijska obdelava pločevine, Sheet metalwork, fine panel work. Sedež podjetja je v kraju Masevaux, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno