• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ploščice in plošče

Rezultati za

Ploščice in plošče - Uvoz izvoz

 1. LAMELIO

  Poljska

  Verified by europages badge

  The Lamelio company has been producing wall decorations of exceptional quality and design for over 30 years. In 2021, we introduced an innovative product in the form of decorative wall panels. Our panels are the perfect solution to create a unique atmosphere in the interior. Fashionable, minimalist designs in various colors will give interior walls a new look. The panels we offer are very easy to install and have acoustic properties, and are also waterproof, so they can be used in rooms with high humidity. They are made of 92% recycled polystyrene, which makes this product fully ecological. Lamelio panels set trends in wall decoration on the European market. Our products are available in 16 countries in Europe and have gained incredible popularity among customers. Join us, together we can do more. Please do not hesitate to contact us to have more information!

 2. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah handmade facade tiles, handmade roof tiles, handmade facade panels, handcrafted facade tiles, handcrafted roof tiles, handcrafted facade panels, riegel facade tiles, long-format facade tiles, facade tiles for architects. Sedež podjetja je v kraju Cherkasy, Ukraijna.

 3. DEINE TÜR GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DEINE TÜR GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 4. FLIESENMARKT WEHLDORF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FLIESENMARKT WEHLDORF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Wehldorf, Nemčija.

 5. DIME S.P.A.

  Italija

  Verified by europages badge

  DIME S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Bela kamnina - ploščice in plošče, Peščenjak, Kopalnice - pohištvo in oprema, bathroom furnishings, flooring, Bela kamnina - ploščice in plošče, ceramic, Peščenjak, parquet. Sedež podjetja je v kraju Castellanza, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. REITER FLIESEN HANDELS-GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  REITER FLIESEN HANDELS-GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Deggendorf, Nemčija.

 2. EFFET MARBELLA

  Francija

  Verified by europages badge

  EFFET MARBELLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Mavčne ploščice in plošče, Väggbeläggningar, 3D wall panels, Mavčne ploščice in plošče, plaster slabs, wall coverings, wall decorations, wall coverings, dividing rails. Sedež podjetja je v kraju Brie-Comte-Robert, Francija.

 3. PREVIATO ERIDANIO PAVIMENTI E RIVESTIMENTI

  Italija

  Verified by europages badge

  PREVIATO ERIDANIO PAVIMENTI E RIVESTIMENTI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah flooring, decorating, outdoor flooring, self-locking floors, wall coverings, ceramic floor tiles, glazed sandstone floors, terracotta floors, bathroom furnishings. Sedež podjetja je v kraju Rovigo, Italija.

 4. TANDIS SRLS

  Italija

  TANDIS SRLS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Terni, Italija.

 5. IL MOSAICO SAS & CO DI SALEM MOHSEN

  Italija

  IL MOSAICO SAS & CO DI SALEM MOHSEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Genova, Italija.

 1. KERAMO ROSSO

  Francija

  KERAMO ROSSO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Bela kamnina - ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Keramika - ploščice in plošče, Strehe - dela, Ploščice in plošče, Keramika - ploščice in plošče, Strehe - dela, ceramic floor tiles. Sedež podjetja je v kraju Maurepas, Francija.

 2. USINES AURIOL SPRL

  Belgija

  USINES AURIOL SPRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plavalni bazeni - instalacije in oprema. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Ploščice in plošče, marble kitchen tops. Sedež podjetja je v kraju Wauthier-braine, Belgija.

 1. IBEHI,S.L.

  Španija

  IBEHI,S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Trdi beton. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Obdelava marmorja - stroji, distribution panel, industrial automation consultants, Ploščice in plošče, Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Tomelloso, Španija.

 2. EINHORN

  Ukraijna

  EINHORN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah floor bricks, construction stone, paving tiles, old façade bricks. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 3. LE COMPTOIR DES PIERRES

  Francija

  LE COMPTOIR DES PIERRES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeništvo - zaključna dela. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Comblanchien, Francija.

 4. MATERIALS ALT URGELL SL

  Španija

  MATERIALS ALT URGELL SL, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, fireplaces, construction materials, Ploščice in plošče, kitchen furniture. Sedež podjetja je v kraju La Seu D'urgell-Lleida, Španija.

 5. TOMASELLO

  Italija

  TOMASELLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plošče - betonske. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, flooring, floor tiles, Ploščice in plošče, concrete flooring. Sedež podjetja je v kraju Santa Flavia, Italija.

 6. IHR FLIESENSCHNEIDER GMBH

  Nemčija

  IHR FLIESENSCHNEIDER GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Kevelaer, Nemčija.

 7. ZAHNA-FLIESEN GMBH

  Nemčija

  ZAHNA-FLIESEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Zahna-Elster, Nemčija.

 8. PAVIMENTI PIETRO BASILE S.R.L.

  Italija

  PAVIMENTI PIETRO BASILE S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah indoor tiles and bricks, outdoor flooring. Sedež podjetja je v kraju Casa Santa , Erice, Italija.

 1. MÁRMOLES VISEMAR SLU

  Španija

  MÁRMOLES VISEMAR SLU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Marmor, Ploščice in plošče, Marmor, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Novelda-Alicante, Španija.

 2. ISCOMA HANDELSMANAGEMENT

  Švica

  ISCOMA HANDELSMANAGEMENT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Basel, Švica.

 3. AZULEJOS MIJARES

  Španija

  AZULEJOS MIJARES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramika - ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, mosaic tiles, ceramic, Ploščice in plošče, ceramics for floors and coatings. Sedež podjetja je v kraju Ribesalbes-Castellón, Španija.

 4. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Turčija

  EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Granit. Deluje tudi v panogah Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, Skrilavec, Ploščice in plošče, Marmor in naravni kamni, Stopnice, kamnite, Skrilavec, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Gölbaşi/ankara, Turčija.

 5. OMEGA MERMER MADENCILIK LTD.STI.

  Turčija

  OMEGA MERMER MADENCILIK LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Granit, Ploščice in plošče, Granit, travertine, marble slabs, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Elazig, Turčija.

 6. ESPRIT CARRELAGE

  Francija

  ESPRIT CARRELAGE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Keramika - ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, bathroom tiles, majolica coverings, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Sainte Catherine Les Arras, Francija.

 7. MAINZU SL

  Španija

  MAINZU SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Keramika - ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah Ploščice in plošče, ceramics for coverings, Ploščice in plošče, ceramic floor tiles, wall-covering tile. Sedež podjetja je v kraju Villarreal-Castellón, Španija.

 8. INFINI RENOV

  Francija

  INFINI RENOV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Restavriranje in obnova zgradb. Deluje tudi v panogah Kuhinje, pohištvo, Ploščice in plošče, bathroom furniture, Kuhinje, pohištvo, Ploščice in plošče. Sedež podjetja je v kraju Cabestany, Francija.

 9. POLMERTECH YAPI MALZEMELERI

  Turčija

  POLMERTECH YAPI MALZEMELERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah saddlery and saddle working machines. Sedež podjetja je v kraju Yozgat, Turčija.

 10. REFLEX BOUTIQUE

  Francija

  REFLEX BOUTIQUE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ploščice in plošče. Deluje tudi v panogah tiling, ceramic floor tiles, earthenware tiles. Sedež podjetja je v kraju Portet-Sur-Garonne, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ploščice in plošče - Uvoz izvoz

Število rezultatov

9.467 Podjetja