• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pogonska goriva- tekoča

Rezultati za

Pogonska goriva- tekoča - Uvoz izvoz

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group is your reliable partner for the supply of thermal coal since 2019. We are a major supplier of «D», «G», and «T» grades of hard coal. It is widely used as fuel for household needs, completely necessary for foundries operation and is used by thermal power plants for electricity generation. Over the entire period of our activity, we have supplied more than 1 000 000 tons of coal. We are focused on supporting the global industry by ensuring stable supplies of high-quality products. We strive for long-term and mutually beneficial relationships with our clients and partners, providing the best service and optimal solutions. SIBSTAR Group supplies energy resources all over the world. Thanks to our reliable partnerships and extensive logistics network, we guarantee on-time and safe delivery of our products anywhere in the world. Energy shipments are carried out to the largest manufacturing giants. Our key partners are large industrial enterprises of China, India and Turkey. SIBSTAR is a dynamically developing company. We expand geography of cooperation, as well as the structure of supplied products. Our goal is to provide stable supplies to keep your production processes running. We are in a process of development petroleum supply.

 2. HABCO D.O.O.

  Slovenija

  Podjetje HABCO je veletrgovinsko in svetovalno podjetje, ki je začelp z poslovnimi aktivnostmi še ko je bila ustanovljena prva družba HINCO. Po dolgoletnih delovnih izkušnjah na področju mednarodne trgovine in svetovalnih storitev, danes delimo osnovno dejavnost družbe na: - VELETRGOVINA ( paraffin, mazut, petrokemikalije, umetna gnojiva) - AGRO BROKER ( ječmen, pira, pšenica, koruta, grašek, proso) - CONSULTING ( poslovno zastopanje ter svetovanje ) - YACHTING ( prodaja in registracija plovila ) Za nas je zelo pomembno, da naše stranke oblikujejo pozitivno mnenje o našem podjetju. Zato si prizadevamo za razvoj uspešnih dolgoročnih poslovnih odnosov.

 3. ADAMOL GMBH

  Avstrija

  ADAMOL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Deluje tudi v panogah motor oils, greases, antifreeze liquid, distilled water. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Turčija

  CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Toaletna voda. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Pogonska goriva, tekoča, fuel. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Poljska

  PETRONOVA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Bencin - goriva. Deluje tudi v panogah T. N. P., industrijske instalacije, Pogonska goriva, tekoča, fuel distributor, T. N. P., industrijske instalacije, Pogonska goriva, tekoča, gas compressors. Sedež podjetja je v kraju Ostrów Wlkp., Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HENS VAN MEULDER

  Belgija

  HENS VAN MEULDER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Deluje tudi v panogah Nafta - distribucija, Nafta - distribucija, lubricating oil, services for the crude oil industry. Sedež podjetja je v kraju Bornem, Belgija.

 2. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugalska

  MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gume (pnevmatike) in pribor. Deluje tudi v panogah Maziva za avtomobile, Bencin - goriva, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva za avtomobile, Bencin - goriva, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča. Sedež podjetja je v kraju Campo Vlg, Portugalska.

 3. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Pohištvo in dekoracije, za vrt, Pogonska goriva, tekoča, Les, neobeljen, Les, žagan in obeljen, Pohištvo in dekoracije, za vrt. Sedež podjetja je v kraju Erfurt, Nemčija.

 4. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Nemčija

  HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Friedberg, Nemčija.

 5. FGS LUBRICANTS

  Nemčija

  FGS LUBRICANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Bencin - goriva, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Naftna goriva in dodatki, Bencin - goriva, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča. Sedež podjetja je v kraju Überlingen, Nemčija.

 1. HENRI HOTZ AG

  Švica

  HENRI HOTZ AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Bencin - goriva, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Bencin - goriva, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Dübendorf, Švica.

 2. OEL-TECH

  Nemčija

  OEL-TECH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kurilno olje mazut. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Olja, industrijska, Olja, neprehrambena, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Olja, industrijska, Olja, neprehrambena. Sedež podjetja je v kraju Freiburg, Nemčija.

 1. POLLET

  Belgija

  POLLET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Naftna goriva in dodatki. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Pogonska goriva, tekoča, lubricants, lubricating oil. Sedež podjetja je v kraju Herentals, Belgija.

 2. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Nemčija

  WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Kronshagen, Nemčija.

 3. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Nemčija

  TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. PARTS ATTACK GMBH

  Nemčija

  PARTS ATTACK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Motorna kolesa - deli in oprema. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Motorno olje, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Bochum, Nemčija.

 5. HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH

  Nemčija

  HBWGUBESCH KUNSTSTOFFENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Deluje tudi v panogah Guma in umetna masa - predelava, Umetne mase - stroji za industrijo, Guma in umetna masa - predelava, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Emskirchen, Nemčija.

 6. GINOUVES GEORGES SAS

  Francija

  GINOUVES GEORGES SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Kerozin. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, Pogonska goriva, tekoča. Sedež podjetja je v kraju La Garde, Francija.

 7. BOOST OIL E.K.

  Nemčija

  BOOST OIL E.K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Bremen, Nemčija.

 8. JUING-OIL GMBH

  Nemčija

  JUING-OIL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Lüdenscheid, Nemčija.

 1. LLC RESOURCE TRADING

  Rusija

  LLC RESOURCE TRADING, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 2. KORFEZ POLIMER

  Turčija

  KORFEZ POLIMER, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Deluje tudi v panogah Polimeri, scrap recycling, Plastics - raw materials, Polimeri, petrochemical products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. COMBUSTIBLES ARAGÓN

  Španija

  COMBUSTIBLES ARAGÓN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Deluje tudi v panogah fuel filling. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 4. WÄLDERHAUS BAU- UND BAUSTOFFHANDELSGES. M.B.H. & CO.KG

  Avstrija

  WÄLDERHAUS BAU- UND BAUSTOFFHANDELSGES. M.B.H. & CO.KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Fyllnadsmedel för byggnadsindustri. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Pogonska goriva, tekoča. Sedež podjetja je v kraju Bezau, Avstrija.

 5. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Romunija

  CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Goriva, trdna. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Žične palice - železne kovine, Profilna pločevina - železno kovinska, Pogonska goriva, tekoča, Žične palice - železne kovine, Profilna pločevina - železno kovinska. Sedež podjetja je v kraju Buzau, Romunija.

 6. BUTEO GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BUTEO GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Plin in nafta - pridobivanje. Deluje tudi v panogah Naftna goriva in dodatki, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska, Naftna goriva in dodatki, Kurilno olje mazut, Pogonska goriva, tekoča, Maziva, industrijska. Sedež podjetja je v kraju Mülheim, Nemčija.

 7. BIO-CONCEPT ALTMARK GMBH

  Nemčija

  BIO-CONCEPT ALTMARK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Sedež podjetja je v kraju Klötze / Ortsteil Kusey, Nemčija.

 8. NESTE OIL

  Belgija

  NESTE OIL, ki deluje v panogi Pogonska goriva, tekoča. Deluje tudi v panogah petrol stations, fuel lines and service stations. Sedež podjetja je v kraju Paal, Belgija.

 9. FOURNIER-CAVOS

  Belgija

  FOURNIER-CAVOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Goriva, trdna. Deluje tudi v panogah Pogonska goriva, tekoča, Maziva za avtomobile, Pogonska goriva, tekoča, Maziva za avtomobile. Sedež podjetja je v kraju Menen, Belgija.

 10. GELKAMINE24.DE CLAUDIA KOSLOWSKI

  Nemčija

  GELKAMINE24.DE CLAUDIA KOSLOWSKI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Anorganska kemija - surovine in derivati. Deluje tudi v panogah Kemija, organska - surovine in derivati, Pogonska goriva, tekoča, Kamini, okrasne peči in dodatki, Kemija, organska - surovine in derivati, Pogonska goriva, tekoča, Kamini, okrasne peči in dodatki. Sedež podjetja je v kraju Lünen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno