• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • polži v konzervah

Rezultati za

Polži v konzervah - Uvoz izvoz

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bolgarija

  Verified by europages badge

  PERLESCARGOTS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jedila, gotova in za sladokusce. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, Gotova jedila, zmrznjena, snails, Frozen foods, Luxury food export, livsmedelscertifikat, edible snail breeding, ready-to-eat snails, snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Sevlievo, Bolgarija.

 2. LUMACA ITALIA

  Italija

  LUMACA ITALIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snails, organic breeding. Sedež podjetja je v kraju Pescara, Italija.

 3. MERCADO CARACOL

  Španija

  MERCADO CARACOL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju El Prat De Llobregat-Barcelona, Španija.

 4. AGROFARMA

  Grčija

  AGROFARMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Larisa, Greece, Grčija.

 5. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Španija

  CARACOLES PERIBÁÑEZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah Polži, Polži. Sedež podjetja je v kraju Beniparrell (valencia), Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RAVLYKOVA KHATA

  Ukraijna

  RAVLYKOVA KHATA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snails, snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 2. LA LUMACA

  Italija

  LA LUMACA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Viterbo, Italija.

 3. HELIFRUSA

  Španija

  HELIFRUSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Lorca, Španija.

 4. FEREIKOS

  Grčija

  FEREIKOS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah levande sniglar, edible snail breeding, kokta sniglar, Djupfrysta sniglar. Sedež podjetja je v kraju Corinth, Grčija.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Španija

  HÉLIX SANTA ANA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, snails, Polži v konzervah, ready-to-eat snails. Sedež podjetja je v kraju La Coruña, Španija.

 1. HELIXMUR

  Španija

  HELIXMUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, edible snail breeding, Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 2. LA LUMACA BAIATA

  Italija

  LA LUMACA BAIATA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah edible snail breeding. Sedež podjetja je v kraju Paceco, Italija.

 1. HELIXIRION SNAILS

  Grčija

  HELIXIRION SNAILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snail breeding, cochlea, Edible snails. Sedež podjetja je v kraju Volos, Grčija.

 2. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italija

  LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Biološki kozmetični izdelki. Deluje tudi v panogah BIOLOŠKA AGRIKULTURA, Polži v konzervah, BIOLOŠKA AGRIKULTURA, Polži v konzervah, Edible snails, snails. Sedež podjetja je v kraju Ghedi, Italija.

 3. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italija

  LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Cherasco, Italija.

 4. ROMANZINI SAS

  Francija

  ROMANZINI SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah Žabe, processed snails, Žabe, snails. Sedež podjetja je v kraju LA RIVIERE DRUGEON, Francija.

 5. HELIXLAND

  Grčija

  HELIXLAND, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah edible snail breeding, processed snails, ready-to-eat snails. Sedež podjetja je v kraju Kastoria, Grčija.

 6. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italija

  AZIENDA AGRICOLA PRADA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snails. Sedež podjetja je v kraju Brembate, Italija.

 7. BIOCARACOL

  Portugalska

  BIOCARACOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah cochlea, ready-to-eat snails. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 8. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Turčija

  EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgija

  L'ESCARGOT FRAIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snail breeding, hand-crafted production. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 2. HELIX ITALIA SRL

  Italija

  HELIX ITALIA SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Sassari, Italija.

 3. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italija

  CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelska proizvodnja. Deluje tudi v panogah Polži v konzervah, edible snail breeding, Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju San Giovanni In Fiore, Italija.

 4. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Turčija

  ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. POLISH SNAIL HOLDING

  Poljska

  POLISH SNAIL HOLDING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Elbląg, Poljska.

 6. BAGES CARGOL S.L

  Španija

  BAGES CARGOL S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah Dried mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Fonollosa, Španija.

 7. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Litva

  UAB BALTIC ESCARGOTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 8. LA LUMACA PERFETTA

  Italija

  LA LUMACA PERFETTA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snails, levande sniglar. Sedež podjetja je v kraju Salerno, Italija.

 9. DELICATESSEN SNAILEX S.R.O.

  Češka Republika

  DELICATESSEN SNAILEX S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Deluje tudi v panogah snails, caviar. Sedež podjetja je v kraju Brno, Češka Republika.

 10. LUMACA DELLA SELVA

  Italija

  LUMACA DELLA SELVA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Polži v konzervah. Sedež podjetja je v kraju Selva Di Serramazzoni, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno