• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • polirni stroji za les

Rezultati za

Polirni stroji za les - Uvoz izvoz

 1. SCHÊNE

  Belgija

  Verified by europages badge

  SCHÊNE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Mizarstvo - stroji in oprema, Polirni stroji za les, Mizarstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Chaineux, Belgija.

 2. KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah Deburring systems, trimming, Edge rounding, Surface finishing, Deslagging, Oxide removal, Metal grinding, Metal grinding machines, Sheet metal deburring. Sedež podjetja je v kraju Bad Oeynhausen, Nemčija.

 3. CIBO

  Belgija

  CIBO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Motorni polirni stroji, prenosni. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Brusi strgalniki, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Poliranje - orodni stroji, Polirni stroji za les, Brusi strgalniki, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Poliranje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Tildonk, Belgija.

 4. REHNEN GMBH & CO.KG

  Nemčija

  REHNEN GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Naravnavanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Delovne mize, Polirni stroji za les, Delovne mize, breakers, face polishers. Sedež podjetja je v kraju Heede, Nemčija.

 5. MISIRLI GROUP

  Turčija

  MISIRLI GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah wood smoothing, grinding wheel, sanders, grinders. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FK FLOOR SANDING

  Združena Kraljevina

  FK FLOOR SANDING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 2. ARREGLAR PARQUET MADRID

  Španija

  ARREGLAR PARQUET MADRID, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 3. NIJBERGEN

  Belgija

  NIJBERGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah milling, turning plastics, wood treatment machines, woodworking. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 4. PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER

  Poljska

  PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah wood processing machines, Brush sanders for wood. Sedež podjetja je v kraju Ziebice, Poljska.

 5. MIRKA ABRASIFS

  Francija

  MIRKA ABRASIFS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah wood smoothing, abrasive and polishing products, abrasives for metal. Sedež podjetja je v kraju Noisy Le Grand Cedex, Francija.

 1. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italija

  MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Lesne plošče - stroji za izdelavo, Polirni stroji za les, Lesne plošče - stroji za izdelavo, Polirni stroji za les, machines for making wood frames, wood painting systems and machines. Sedež podjetja je v kraju Sinalunga, Italija.

 2. MISOM OP JSC

  Belorusija

  MISOM OP JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah Gradnja cest - stroji in oprema, spare parts for building machines, pavers, Gradnja cest - stroji in oprema, mixers. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 1. KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Izdelava strojev - po naročilu, Polirni stroji za les, Izdelava strojev - po naročilu. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 2. FAMAK MAKINA

  Turčija

  FAMAK MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah wood smoothing, wood polish, systems and machinery for polishing metals, metal polishing. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 3. MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Reprografija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Polirni stroji za les, Označevalni in etiketirni stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Polirni stroji za les, Označevalni in etiketirni stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Wenigzell, Avstrija.

 4. WOOD FLOOR SANDING LEEDS

  Združena Kraljevina

  WOOD FLOOR SANDING LEEDS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Wakefield, Združena Kraljevina.

 5. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Nemčija

  JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrtalni stroji za obdelavo lesa. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Skobeljne stružnice, avtomatske, Furnirji - stroji in oprema, Polirni stroji za les, Lesno-obdelovalni - stroji in oprema, Skobeljne stružnice, avtomatske, Furnirji - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Enger, Nemčija.

 6. LOCANIS AG

  Nemčija

  LOCANIS AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Osebni avtomobili, Papir - stroji za predelavo, Polirni stroji za les, Osebni avtomobili, Papir - stroji za predelavo, Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Unterföhring, Nemčija.

 7. NERLI SNC

  Italija

  NERLI SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Ponsacco, Italija.

 8. UNOSAND LTD

  Združena Kraljevina

  UNOSAND LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah sanding machines. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 1. PLACO-PRO

  Alžirija

  PLACO-PRO, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah plating, plating machines for leather goods, Profile lamination. Sedež podjetja je v kraju Tazmalt, Alžirija.

 2. VANGROENWEGHE

  Belgija

  VANGROENWEGHE, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah sanding machines, polishing machines for metals. Sedež podjetja je v kraju Izegem, Belgija.

 3. LOEWENSTEIN

  Belgija

  LOEWENSTEIN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 4. QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD.

  Kitajska

  QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Qingdao, Kitajska.

 5. DEGECO

  Belgija

  DEGECO, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah Prenosna orodja - na motorni pogon, Ročna orodja - brez motorja, Prenosna orodja - na motorni pogon, Ročna orodja - brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 6. HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD

  Kitajska

  HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polirni stroji za les. Deluje tudi v panogah wood sanding, wood polishing systems and machines. Sedež podjetja je v kraju Lunjiao/shunde, Kitajska.

 7. VOJTH IPARI, KFT

  Madžarska

  VOJTH IPARI, KFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Debrecen, Madžarska.

 8. FRITZ EISENHUTH & SOHN

  Nemčija

  FRITZ EISENHUTH & SOHN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Wuppertal, Nemčija.

 9. SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE

  Poljska

  SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lesno-obdelovalni - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Polirni stroji za les, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

 10. STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT

  Francija

  STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT, ki deluje v panogi Železnina za pohištvo. Deluje tudi v panogah Polirni stroji za les, Polirni stroji za les. Sedež podjetja je v kraju Hagondange, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno