• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • porfir

Rezultati za

Porfir - Uvoz izvoz

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italija

  Verified by europages badge

  MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah covering stones, ornamental stone and for cladding, urban furnishings, stone for cladding and tiling, natural stone, stone quarry for claddings and architectural renovation, building stone. Sedež podjetja je v kraju Caltanissetta, Italija.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italija

  Verified by europages badge

  GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Marmor, Oprema in naprave za mestne površine, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Marmor, Oprema in naprave za mestne površine. Sedež podjetja je v kraju Belpasso, Italija.

 3. PORFIDI SRLS

  Italija

  PORFIDI SRLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Tumble polished stones, porphyry cubes. Sedež podjetja je v kraju Fornace, Italija.

 4. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Italija

  RADIOLI PAVIMENTI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah outdoor stone flooring, pebbles, porphyry floors. Sedež podjetja je v kraju Bottanuco, Italija.

 5. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Italija

  PORFIDI ROBERTO S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah porphyry cubes, porphyry tiles, porphyry floors, red porphyry. Sedež podjetja je v kraju Albiano, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Italija

  DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah firewood. Sedež podjetja je v kraju CAFASSE, Italija.

 2. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Italija

  FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah porphyry extraction. Sedež podjetja je v kraju Albiano, Italija.

 3. STONE EXPERT SRL

  Italija

  STONE EXPERT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Smole. Deluje tudi v panogah Lepila, za gradbeništvo, Porfir, Lepila, za gradbeništvo, porphyry cubes, Porfir. Sedež podjetja je v kraju Civezzano, Italija.

 4. ARCHSTONE S.R.L.

  Italija

  ARCHSTONE S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah natural stone. Sedež podjetja je v kraju Noale, Italija.

 5. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Avstrija

  PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah porphyry, natural stone. Sedež podjetja je v kraju Rohrbach, Avstrija.

 1. SILPA S.R.L.

  Italija

  SILPA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Podi, industrijski. Deluje tudi v panogah Porfir, Podi, za računalniške prostore, Porfir, Podi, za računalniške prostore. Sedež podjetja je v kraju Albiano, Italija.

 2. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Italija

  ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Hidroizolacijska dela - izvajalci, Sanering - Arbete, Hidroizolacijska dela - izvajalci, Sanering - Arbete. Sedež podjetja je v kraju Merano, Italija.

 1. DOMENINO GIUSEPPE

  Italija

  DOMENINO GIUSEPPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kamini, okrasne peči in dodatki. Deluje tudi v panogah Porfir, Ražnji in pribor, Porfir, Ražnji in pribor. Sedež podjetja je v kraju Barge, Italija.

 2. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Italija

  BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, porphyry, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Brossasco, Italija.

 3. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italija

  EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorkapmaskiner. Deluje tudi v panogah Porfir, Obdelava marmorja - stroji, Porfir, Obdelava marmorja - stroji. Sedež podjetja je v kraju Pedara, Italija.

 4. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Italija

  COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah mosaic flooring, porphyry. Sedež podjetja je v kraju Marino Di Roma, Italija.

 5. COLOMBINI S.P.A.

  Italija

  COLOMBINI S.P.A., ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Porfir, Marmor, Porfir, Marmor. Sedež podjetja je v kraju Pergine Valsugana, Italija.

 6. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Italija

  DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, travertine, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Palosco, Italija.

 7. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Italija

  PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah working porphyry, urban furnishings. Sedež podjetja je v kraju Trento, Italija.

 8. LA BORGHIGIANA S.R.L.

  Italija

  LA BORGHIGIANA S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, gneiss, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Firenzuola, Italija.

 1. SCHENATTI UMBERTO PAVIMENTAZIONI S.R.L.

  Italija

  SCHENATTI UMBERTO PAVIMENTAZIONI S.R.L., ki deluje v panogi Opečni tlakovci. Deluje tudi v panogah Porfir, Hartsbeläggningar för industrin, Porfir, Hartsbeläggningar för industrin. Sedež podjetja je v kraju Sondrio, Italija.

 2. EDIL PROGRESS

  Italija

  EDIL PROGRESS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, travertine, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Cividate Al Piano, Italija.

 3. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italija

  GRAZI ARDESIE S.N.C., ki deluje v panogi Skrilavec. Deluje tudi v panogah Porfir, Skrilavci, strešni, Porfir, Skrilavci, strešni. Sedež podjetja je v kraju San Colombano Certenoli, Italija.

 4. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Italija

  SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmor in naravni kamni. Deluje tudi v panogah Porfir, Marmor, Porfir, Marmor. Sedež podjetja je v kraju Centola, Italija.

 5. GV PORFIDO

  Italija

  GV PORFIDO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah porphyry, porphyry cubes. Sedež podjetja je v kraju Albiano, Italija.

 6. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Italija

  EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, porphyry, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Verghereto, Italija.

 7. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Italija

  PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, porphyry, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Pozzuoli, Italija.

 8. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Italija

  LA RUSTICA PIETRE S.R.L., ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah Cementni strešniki, Cementni strešniki. Sedež podjetja je v kraju Capriolo, Italija.

 9. A.L.P.E. S.R.L.

  Italija

  A.L.P.E. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Marmorkapmaskiner. Deluje tudi v panogah Granit, Porfir, Granit, Porfir. Sedež podjetja je v kraju Bagnolo Piemonte, Italija.

 10. PIETRE E SASSI

  Italija

  PIETRE E SASSI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Porfir. Deluje tudi v panogah porphyry flooring. Sedež podjetja je v kraju Cusano, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno