• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • povrtala

Rezultati za

Povrtala - Uvoz izvoz

 1. FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FWT GMBH FEINWERKTECHNIK BINGEN, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Bingen, Nemčija.

 2. URBSCHAT-TOOLS GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  URBSCHAT-TOOLS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna motorna orodja za precizno industrijo. Deluje tudi v panogah Povrtala, Povrtala, Milling cutters for plastics processing, Solid carbide milling tools, Deburring tools, Solid carbide reamers, Aluminium milling tools, Engravers, Deburring tools. Sedež podjetja je v kraju Ennepetal, Nemčija.

 3. MAPAL FRANCE

  Francija

  MAPAL FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Le Chambon-Feurgerolles, Francija.

 4. HOFFMANN GROUP

  Nemčija

  HOFFMANN GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 5. FMT - FREZITE METAL TOOLING GMBH

  Nemčija

  FMT - FREZITE METAL TOOLING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Balingen, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH

  Nemčija

  LUDWIG HUNGER WERKZEUG- UND MASCHINENFABRIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Deluje tudi v panogah Plinski motorji, hydraulic units, Precision tools, Reparation av dieselbåtmotorer, Plinski motorji. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK

  Nemčija

  WITEC GMBH WERKZEUG- UND INDUSTRIETECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Rezila, krožna, Povrtala, Hard metal tools, Rezila, krožna, Precision tools, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Rödermark, Nemčija.

 3. LMT TOOL SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LMT TOOL SYSTEMS GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezkala in svedri. Deluje tudi v panogah Povrtala, rollers, Povrtala, milling tools, Automotive. Sedež podjetja je v kraju Schwarzenbek, Nemčija.

 4. AFFUT 82

  Francija

  AFFUT 82, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila za orodne stroje. Deluje tudi v panogah Povrtala, Povrtala, milling cutter sharpening. Sedež podjetja je v kraju Canals, Francija.

 5. BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES

  Francija

  BONNEFOND AFFUTAGE SERVICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ostrenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala, Flat and cylindrical grinding, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Le Pian Medoc, Francija.

 1. GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH

  Nemčija

  GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Deluje tudi v panogah Rezkala in svedri, tools for aeronautical applications, application programs for the automobile industry, aluminium profiles, Rezkala in svedri. Sedež podjetja je v kraju Ölbronn-Dürrn, Nemčija.

 2. REINHARD HERRMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Nemčija

  REINHARD HERRMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Ötisheim, Nemčija.

 1. TDC

  Francija

  TDC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Uvoz-izvoz - zastopniki. Deluje tudi v panogah Povrtala, Povrtala, industrial sharpeners. Sedež podjetja je v kraju Genlis, Francija.

 2. EUROMAC

  Francija

  EUROMAC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Deluje tudi v panogah Rezkala in svedri, Rezkala in svedri, tool design, High-precision diamond tools. Sedež podjetja je v kraju Brinon-Sur-Sauldre, Francija.

 3. MICRON PRECISION LTD

  Združena Kraljevina

  MICRON PRECISION LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Deluje tudi v panogah cutting tools. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 4. HELIX TOOLS

  Turčija

  HELIX TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Brušenje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala, Solid carbide special drilling tools, drill bits, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 5. AF CHASSET

  Francija

  AF CHASSET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Dun Sur Auron, Francija.

 6. OUTILLAGE ARMOR SAS

  Francija

  OUTILLAGE ARMOR SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Povrtala, control gauges, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Nantes, Francija.

 7. CARBILLY

  Francija

  CARBILLY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Povrtala, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Saint Pierre en Faucigny, Francija.

 8. MAGAFOR

  Francija

  MAGAFOR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala, Povrtala, automated cutters. Sedež podjetja je v kraju Fontenay-Sous-Bois, Francija.

 1. DE WATERBEER

  Belgija

  DE WATERBEER, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Zedelgem, Belgija.

 2. SADEX

  Francija

  SADEX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Rezkala in svedri, Povrtala, Ročna orodja - brez motorja, Rezkala in svedri, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Entre Deux Guiers, Francija.

 3. SECO TOOLS BENELUX

  Belgija

  SECO TOOLS BENELUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodja za stružnice. Deluje tudi v panogah Rezkala in svedri, Držala za orodje, Povrtala, Rezkala in svedri, Držala za orodje, Povrtala, cutting tools. Sedež podjetja je v kraju Braine-L'Alleud, Belgija.

 4. K.J FRANCE

  Francija

  K.J FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Najem industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Povrtala, cutting tools, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Ibos, Francija.

 5. ESGEN GMBH / MARK-LINE®

  Nemčija

  ESGEN GMBH / MARK-LINE®, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročna orodja za precizno industrijo - brez motorja. Deluje tudi v panogah Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Povrtala, Ročno orodje brez motorja, za obdelavo kovin, Vrezovanje navojev - orodni stroji, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Hemer, Nemčija.

 6. CANAVA - VÝSTRUŽNÍKY A UPÍNAČE

  Češka Republika

  CANAVA - VÝSTRUŽNÍKY A UPÍNAČE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi majhni kovinski delci. Deluje tudi v panogah Povrtala, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Praha 10-Hostivař, Češka Republika.

 7. WEIMARER INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Nemčija

  WEIMARER INDUSTRIEBEDARF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Povrtala, Obutev, Povrtala, Obutev. Sedež podjetja je v kraju Weimar, Nemčija.

 8. SUNKAR

  Turčija

  SUNKAR, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 9. BOS HK A.S.

  Češka Republika

  BOS HK A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Povrtala, Diamantna orodja, Povrtala, Diamantna orodja. Sedež podjetja je v kraju Probostov U Teplic, Češka Republika.

 10. DEK TECHNIK SPOL. S R.O.

  Češka Republika

  DEK TECHNIK SPOL. S R.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Diamantna orodja. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Povrtala, Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor, Povrtala. Sedež podjetja je v kraju Brno , Češka Republika.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno