• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • povrtavanje jekla in kovin

Rezultati za

Povrtavanje jekla in kovin - Uvoz izvoz

 1. VEBRO ( S.R.L. )

  Italija

  VEBRO ( S.R.L. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala - strojno orodje, metal broaching, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Andezeno, Italija.

 2. VIVANIRO AG

  Švica

  VIVANIRO AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Gradnja industrijskih objektov, Povrtavanje jekla in kovin, Kovinske konstrukcije (lahke), Gradnja industrijskih objektov, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Winterthur, Švica.

 3. F.V. DI FORESTI MAURIZIO & C. S.N.C.

  Italija

  F.V. DI FORESTI MAURIZIO & C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Povrtavanje jekla in kovin, Povrtala - strojno orodje, Povrtavanje jekla in kovin, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Castenaso, Italija.

 4. EUROBROCCE

  Italija

  EUROBROCCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala - strojno orodje, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Collegno, Italija.

 5. EFFEPI BROCCIATURA S.R.L.

  Italija

  EFFEPI BROCCIATURA S.R.L., ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala - strojno orodje, broaches, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Seregno, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JANINET MECANIQUE

  Francija

  JANINET MECANIQUE, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Povrtavanje jekla in kovin, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Tournus, Francija.

 2. 2C BROCCIATURE S.R.L.

  Italija

  2C BROCCIATURE S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Izdelava strojev - po naročilu, Povrtavanje jekla in kovin, Izdelava strojev - po naročilu, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Usmate Velate, Italija.

 3. GENERAL PMP S.R.O.

  Češka Republika

  GENERAL PMP S.R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Čiščenje zgradb, Čiščenje zgradb. Sedež podjetja je v kraju Ostrava-Moravska Ostrava A Pri, Češka Republika.

 4. BAYCINCO SL

  Španija

  BAYCINCO SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Povrtavanje jekla in kovin, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Barbera Del Valles, Španija.

 5. MECANIZADOS SANTOS SL

  Španija

  MECANIZADOS SANTOS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Fuenlabrada, Španija.

 1. CISCO LTD

  Irska

 2. CATTANEO EMILIO S.R.L.

  Italija

 1. BROCCIATURE CASTELLI

  Italija

 2. MECANIZACIONES INFE SA

  Španija

 3. S.I.B. - SIDERAL S.R.L.

  Italija