• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • povrtavanje jekla in kovin

Rezultati za

Povrtavanje jekla in kovin - Uvoz izvoz

 1. VIVANIRO AG

  Švica

  VIVANIRO AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Gradnja industrijskih objektov, Povrtavanje jekla in kovin, Kovinske konstrukcije (lahke), Gradnja industrijskih objektov, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Winterthur, Švica.

 2. EFFEPI BROCCIATURA S.R.L.

  Italija

  EFFEPI BROCCIATURA S.R.L., ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala - strojno orodje, broaches, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Seregno, Italija.

 3. EUROBROCCE

  Italija

  EUROBROCCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala - strojno orodje, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Collegno, Italija.

 4. F.V. DI FORESTI MAURIZIO & C. S.N.C.

  Italija

  F.V. DI FORESTI MAURIZIO & C. S.N.C., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Povrtavanje jekla in kovin, Povrtala - strojno orodje, Povrtavanje jekla in kovin, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Castenaso, Italija.

 5. 2C BROCCIATURE S.R.L.

  Italija

  2C BROCCIATURE S.R.L., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Izdelava strojev - po naročilu, Povrtavanje jekla in kovin, Izdelava strojev - po naročilu, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Usmate Velate, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VEBRO ( S.R.L. )

  Italija

  VEBRO ( S.R.L. ), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Povrtala - strojno orodje, metal broaching, Povrtala - strojno orodje. Sedež podjetja je v kraju Andezeno, Italija.

 2. BAYCINCO SL

  Španija

  BAYCINCO SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Povrtavanje jekla in kovin, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Barbera Del Valles, Španija.

 3. JANINET MECANIQUE

  Francija

  JANINET MECANIQUE, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Povrtavanje jekla in kovin, Povrtavanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Tournus, Francija.

 4. GENERAL PMP S.R.O.

  Češka Republika

  GENERAL PMP S.R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Čiščenje zgradb, Čiščenje zgradb. Sedež podjetja je v kraju Ostrava-Moravska Ostrava A Pri, Češka Republika.

 5. MECANIZADOS SANTOS SL

  Španija

  MECANIZADOS SANTOS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Povrtavanje jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Jeklo in kovine - strojna obdelava. Sedež podjetja je v kraju Fuenlabrada, Španija.

 1. CISCO LTD

  Irska

 2. MECANIZACIONES INFE SA

  Španija

 1. S.I.B. - SIDERAL S.R.L.

  Italija

 2. CATTANEO EMILIO S.R.L.

  Italija

 3. BROCCIATURE CASTELLI

  Italija