• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prašiči

Rezultati za

Prašiči - Uvoz izvoz

 1. KURT NISGAARD

  Danska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Govedo, Prašiči, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Krave, mlekarice, minks. Sedež podjetja je v kraju Skjern, Danska.

 2. PLACAS VERDES

  Španija

  PLACAS VERDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah farms. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 3. PORCS ET PORCELETS

  Španija

  PORCS ET PORCELETS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, livestock, Sanacija voda, waste water disinfection, drinking water - function. Sedež podjetja je v kraju El Palau D' Anglesola-Lleida, Španija.

 4. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Nemčija

  1VITAL-FLEISCH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Speyer, Nemčija.

 5. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugalska

  SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Govedo, Poljedelstvo - storitve, reproduction swines, Govedo, Poljedelstvo - storitve. Sedež podjetja je v kraju Sintra, Portugalska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BHZP GMBH

  Nemčija

  BHZP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah sow insemination. Sedež podjetja je v kraju Dahlenburg, Nemčija.

 2. ETTAROETICO

  Italija

  ETTAROETICO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Corbetta, Italija.

 3. G E BAKER UK LTD

  Združena Kraljevina

  G E BAKER UK LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah plastic panels. Sedež podjetja je v kraju Bury St. Edmunds, Združena Kraljevina.

 4. PRIMARY DIETS

  Združena Kraljevina

  PRIMARY DIETS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Prašiči, food for animals and zootechnics, Prašiči, Feed fodder for piglets. Sedež podjetja je v kraju Ripon, Združena Kraljevina.

 5. INTERPORC

  Nizozemska

  INTERPORC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, pork. Sedež podjetja je v kraju Haghorst, Nizozemska.

 1. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgija

  FIERENS MENGVOEDERS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Prašiči, pellet feeds, Prašiči, cereals. Sedež podjetja je v kraju Temse, Belgija.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Nemčija

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 1. DELAVI

  Belgija

  DELAVI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Svinjina. Deluje tudi v panogah Prašiči, Prašiči, carcasses, meats. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lohfelden, Nemčija.

 3. PORC MERCATUS APS

  Danska

  PORC MERCATUS APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Svinjina, Meso in sveža perutnina, Hrana - uvoz-izvoz, Svinjina, Meso in sveža perutnina, livestock. Sedež podjetja je v kraju Tommerup, Danska.

 4. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Francija

  ABERAETABLISSEMENTS ABERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Saint-Brice-En-Cogles, Francija.

 5. BRUMICOLD

  Španija

  BRUMICOLD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Algarrobo, Španija.

 6. ALBERSMEIER AGRARHANDEL KG

  Nemčija

  ALBERSMEIER AGRARHANDEL KG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Lippetal, Nemčija.

 7. WILLI LITZENBERGER

  Nemčija

  WILLI LITZENBERGER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Dietna in organska hrana, Moka in zdrob, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Dietna in organska hrana, Moka in zdrob. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE VITALPOL MAREKSWIECZOREK (VITALPOL)

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE VITALPOL MAREKSWIECZOREK (VITALPOL), ki deluje v panogi Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Deluje tudi v panogah Žitarice in zrna, Govedo, Prašiči, Sadje, Žitarice in zrna, Govedo, Prašiči, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Solec-Zdrój, Poljska.

 1. MK-AGRARPRODUKTE

  Nemčija

  MK-AGRARPRODUKTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Schwaara, Nemčija.

 2. OLEOSERV GMBH

  Nemčija

  OLEOSERV GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Uetersen, Nemčija.

 3. INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ

  Nemčija

  INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Ovce in koze, Prašiči, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja. Sedež podjetja je v kraju Silberstedt, Nemčija.

 4. VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K.

  Nemčija

  VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K., ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Ovce in koze, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Hartmannsdorf-Reichenau, Nemčija.

 5. QUEBAG BEZUGS-UND ABSATZ-AG

  Nemčija

  QUEBAG BEZUGS-UND ABSATZ-AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Moka in zdrob, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Moka in zdrob. Sedež podjetja je v kraju Pocking, Nemčija.

 6. TARUS HEIMTIER - NATURKOST GMBH

  Nemčija

  TARUS HEIMTIER - NATURKOST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Školjke in raki, Ribe, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Wildetaube, Nemčija.

 7. MAZANA PIENSOS COMPUESTOS S.L.

  Španija

  MAZANA PIENSOS COMPUESTOS S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Hišne živali, Govedo, Prašiči, Ovce in koze, Hišne živali, Govedo, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Capella, Španija.

 8. KOHL & BABINGER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  KOHL & BABINGER GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Govedo, Prašiči, Meso in sveža perutnina, Ribe, Govedo, Prašiči, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Erlauf, Avstrija.

 9. GERHARD OPPENEDER

  Avstrija

  GERHARD OPPENEDER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Vorchdorf, Avstrija.

 10. FRANZ PETZL

  Avstrija

  FRANZ PETZL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju St. Peter Am Kammersberg, Avstrija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno