• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prašiči

Rezultati za

Prašiči - Uvoz izvoz

 1. KURT NISGAARD

  Danska

  Verified by europages badge

  KURT NISGAARD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Krave, mlekarice, Govedo, Prašiči, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Krave, mlekarice, minks. Sedež podjetja je v kraju Skjern, Danska.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kitajska

  AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 3. PLACAS VERDES

  Španija

  PLACAS VERDES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah farms. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Španija

  PORCS ET PORCELETS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Sanacija voda, livestock, Sanacija voda, waste water disinfection, drinking water - function. Sedež podjetja je v kraju El Palau D' Anglesola-Lleida, Španija.

 5. DELAVI

  Belgija

  DELAVI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Svinjina. Deluje tudi v panogah Prašiči, Prašiči, carcasses, meats. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. N.V. RANDERS A/S

  Danska

  N.V. RANDERS A/S, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Prevoz živali, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Svinjina, Prevoz živali, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Randers Nv, Danska.

 2. G E BAKER UK LTD

  Združena Kraljevina

  G E BAKER UK LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah plastic panels. Sedež podjetja je v kraju Bury St. Edmunds, Združena Kraljevina.

 3. ETTAROETICO

  Italija

  ETTAROETICO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Corbetta, Italija.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Nemčija

  ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Hišne živali, Prašiči, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Lohfelden, Nemčija.

 5. BHZP GMBH

  Nemčija

  BHZP GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah sow insemination. Sedež podjetja je v kraju Dahlenburg, Nemčija.

 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugalska

  SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Govedo, Poljedelstvo - storitve, reproduction swines, Govedo, Poljedelstvo - storitve. Sedež podjetja je v kraju Sintra, Portugalska.

 2. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgija

  FIERENS MENGVOEDERS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Prašiči, pellet feeds, Prašiči, cereals. Sedež podjetja je v kraju Temse, Belgija.

 1. INTERPORC

  Nizozemska

  INTERPORC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Meso, kuhano in prekajeno, pork. Sedež podjetja je v kraju Haghorst, Nizozemska.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danska

  PORC MERCATUS APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Svinjina, Meso in sveža perutnina, Hrana - uvoz-izvoz, Svinjina, Meso in sveža perutnina, livestock. Sedež podjetja je v kraju Tommerup, Danska.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Nemčija

  ZOOFACHMARKT - MARCHE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ovce in koze. Deluje tudi v panogah Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči, Govedo, Hišne živali, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Heinsberg, Nemčija.

 4. PRIMARY DIETS

  Združena Kraljevina

  PRIMARY DIETS, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Krmila za živali. Deluje tudi v panogah Prašiči, food for animals and zootechnics, Prašiči, Feed fodder for piglets. Sedež podjetja je v kraju Ripon, Združena Kraljevina.

 5. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Nemčija

  1VITAL-FLEISCH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Speyer, Nemčija.

 6. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danska

  BREEDERS OF DENMARK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Živinoreja - uvoz-izvoz, Živinoreja - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Haderslev, Danska.

 7. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Francija

  ABERAETABLISSEMENTS ABERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Saint-Brice-En-Cogles, Francija.

 8. BRUMICOLD

  Španija

  BRUMICOLD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Algarrobo, Španija.

 1. JOHN TOOMER AND SONS,LIMITED

  Združena Kraljevina

  JOHN TOOMER AND SONS,LIMITED, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Prašiči, Govedo, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji. Sedež podjetja je v kraju Swindon, Združena Kraljevina.

 2. REULING INTERVAR B.V.

  Nizozemska

  REULING INTERVAR B.V., ki deluje v panogi Hišne živali. Deluje tudi v panogah Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Perutnina, zajci in divjačina - reja, Govedo, Ovce in koze. Sedež podjetja je v kraju Wehl, Nizozemska.

 3. WAGNER-WASSMUTH GMBH

  Nemčija

  WAGNER-WASSMUTH GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Ovce in koze, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Kassel, Nemčija.

 4. LANDI NOTTWIL-BUTTISHOLZ

  Švica

  LANDI NOTTWIL-BUTTISHOLZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Prašiči, Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Nottwil, Švica.

 5. GEBRÜDER HERZOG MÜHLEMATT AG

  Švica

  GEBRÜDER HERZOG MÜHLEMATT AG, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Dietna in organska hrana, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Dietna in organska hrana. Sedež podjetja je v kraju Hornussen, Švica.

 6. FORGE FARM MEATS LIMITED

  Združena Kraljevina

  FORGE FARM MEATS LIMITED, ki deluje v panogi Prašiči. Deluje tudi v panogah Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Žitarice in zrna, Govedo, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Žitarice in zrna, Govedo. Sedež podjetja je v kraju Tunbridge Wells, Združena Kraljevina.

 7. ZHENGZHOU HARVEST IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD

  Kitajska

  ZHENGZHOU HARVEST IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 8. KEYTRADE AG

  Švica

  KEYTRADE AG, ki deluje v panogi Govedo. Deluje tudi v panogah Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Žitarice in zrna, Prašiči, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Žitarice in zrna, Prašiči. Sedež podjetja je v kraju Thalwil, Švica.

 9. HEIDEAGRAR SÖLLICHAU GMBH

  Nemčija

  HEIDEAGRAR SÖLLICHAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Prašiči, Govedo, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Söllichau, Nemčija.

 10. R.A.G.T. SAATEN DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  R.A.G.T. SAATEN DEUTSCHLAND GMBH, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Sadje, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Govedo, Prašiči, Sadje. Sedež podjetja je v kraju Herford, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno