• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • praženje - naprave

Rezultati za

Praženje - naprave - Uvoz izvoz

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turčija

  Verified by europages badge

  R&R ROASTER AND ROASTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, Pražilniki, profesionalni, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Praženje - naprave, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Turčija

  EFOR NUTS ROASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, roasting machines, Praženje - naprave, industrial machines, dry fruits. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Italija

  COSMAI COFFEE GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee bean roasters, Italian coffee, espresso coffee capsules. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 4. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Turčija

  FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Kavni avtomati, profesionalni, plants for roasting coffee, barley and related products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. EKOROAST

  Turčija

  EKOROAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GOPPION CAFFE'

  Italija

  GOPPION CAFFE', je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, ground coffee, coffee, Kava in čaj, coffee machine pods. Sedež podjetja je v kraju Preganziol, Italija.

 2. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Italija

  CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, roasting, coffee, Praženje - naprave, espresso coffee capsules. Sedež podjetja je v kraju Lavello, Italija.

 3. BESCA ROASTERS.

  Turčija

  BESCA ROASTERS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, coffee bean roasters, Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Italija

  KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, wholesale coffee, ground coffee, Kava in čaj, coffee. Sedež podjetja je v kraju Enna, Italija.

 5. REVTECH

  Francija

  REVTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Inženiring - industrijski izvajalci. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Praženje - naprave, heat treatment. Sedež podjetja je v kraju Loriol Sur Drome, Francija.

 1. BRAZIL COMPANY

  Belgija

  BRAZIL COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavni avtomati, profesionalni. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, gospodinjski, Praženje - naprave, Kava in čaj, Kavni avtomati, gospodinjski, coffee beverages, Praženje - naprave, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 2. ESSSE CAFFE

  Belgija

  ESSSE CAFFE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Kavni avtomati, profesionalni, Kavni avtomati, gospodinjski, Kava in čaj, Kavni avtomati, profesionalni, hot chocolate machines, Kavni avtomati, gospodinjski. Sedež podjetja je v kraju Heppignies, Belgija.

 1. COPPER COFFEE ROASTERS

  Združena Kraljevina

  COPPER COFFEE ROASTERS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee blends. Sedež podjetja je v kraju Cobham, Združena Kraljevina.

 2. TRÉSCOL COFFEE

  Turčija

  TRÉSCOL COFFEE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah 3-module coffeemaker, coffee. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Belgija

  AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Kava in čaj, Praženje - naprave, Kava in čaj, coffee bean roasters, roasting. Sedež podjetja je v kraju Ardooie (Koolskamp), Belgija.

 4. OUTER SPACE LTD

  Združena Kraljevina

  OUTER SPACE LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee blends for restaurants, contract roasting of coffee and related products. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 5. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Italija

  SWEET COFFEE ITALIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Grugliasco, Italija.

 6. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Nizozemska

  INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, raw coffee beans, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 7. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Turčija

  ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 8. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Belgija

  TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Kava in čaj, Praženje - naprave, Kava in čaj, wholesale roasted and refined coffee, wholesale coffee. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 1. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Grčija

  DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Drama, Grčija.

 2. BEANWORKS

  Združena Kraljevina

  BEANWORKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Woodville, Združena Kraljevina.

 3. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Turčija

  GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Kula, Turčija.

 4. SMART INVESTMENT GROUP

  Ukraijna

  SMART INVESTMENT GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Chernivtsi, Ukraijna.

 5. HOTFILTER GMBH

  Nemčija

  HOTFILTER GMBH, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Kava in čaj, Praženje - naprave, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Nordhorn, Nemčija.

 6. TEA AND COFFEE

  Islandija

  TEA AND COFFEE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Hafnarfirdi, Islandija.

 7. LUMAR SRL

  Italija

  LUMAR SRL, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah espresso coffee machines. Sedež podjetja je v kraju Aosta, Italija.

 8. SP. Z O.O.

  Poljska

  SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee roasting equipment. Sedež podjetja je v kraju Pila, Poljska.

 9. COFFEETOOL OF ATHENS SAKANTARIS BROS

  Grčija

 10. AHOLD COFFEE COMPANY B.V.

  Nizozemska

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno