• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • praženje - naprave

Rezultati za

Praženje - naprave - Uvoz izvoz

 1. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Turčija

  EFOR NUTS ROASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, roasting machines, Praženje - naprave, industrial machines, dry fruits. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 2. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Italija

  COSMAI COFFEE GROUP SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee bean roasters, Italian coffee, espresso coffee capsules. Sedež podjetja je v kraju Milano, Italija.

 3. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Turčija

  FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Kavni avtomati, profesionalni, plants for roasting coffee, barley and related products. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. GOPPION CAFFE'

  Italija

  GOPPION CAFFE', je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, ground coffee, coffee, Kava in čaj, coffee machine pods. Sedež podjetja je v kraju Preganziol, Italija.

 5. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Italija

  CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, roasting, coffee, Praženje - naprave, espresso coffee capsules. Sedež podjetja je v kraju Lavello, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turčija

  R&R ROASTER AND ROASTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee roasting equipment, plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. EKOROAST

  Turčija

  EKOROAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. BESCA ROASTERS.

  Turčija

  BESCA ROASTERS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, coffee bean roasters, Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Italija

  KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, wholesale coffee, ground coffee, Kava in čaj, coffee. Sedež podjetja je v kraju Enna, Italija.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italija

  CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Maskiner för kaffekapslar, Praženje - naprave, Blanding av kaffebönor, espresso coffee machines for communities. Sedež podjetja je v kraju Cremona, Italija.

 1. REVTECH

  Francija

  REVTECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Inženiring - industrijski izvajalci. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Praženje - naprave, heat treatment. Sedež podjetja je v kraju Loriol Sur Drome, Francija.

 2. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Belgija

  AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Kava in čaj, Praženje - naprave, Kava in čaj, coffee bean roasters, roasting. Sedež podjetja je v kraju Ardooie (Koolskamp), Belgija.

 1. TRÉSCOL COFFEE

  Turčija

  TRÉSCOL COFFEE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah 3-module coffeemaker, coffee. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. COPPER COFFEE ROASTERS

  Združena Kraljevina

  COPPER COFFEE ROASTERS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee blends. Sedež podjetja je v kraju Cobham, Združena Kraljevina.

 3. BRAZIL COMPANY

  Belgija

  BRAZIL COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kavni avtomati, profesionalni. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, gospodinjski, Praženje - naprave, Kava in čaj, Kavni avtomati, gospodinjski, coffee beverages, Praženje - naprave, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 4. ESSSE CAFFE

  Belgija

  ESSSE CAFFE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Kavni avtomati, profesionalni, Kavni avtomati, gospodinjski, Kava in čaj, Kavni avtomati, profesionalni, hot chocolate machines, Kavni avtomati, gospodinjski. Sedež podjetja je v kraju Heppignies, Belgija.

 5. ARGAN FOOD

  Libija

  ARGAN FOOD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah espresso coffee machines for communities, 1-module coffeemaker, coffee cups. Sedež podjetja je v kraju Tripoli, Libija.

 6. OUTER SPACE LTD

  Združena Kraljevina

  OUTER SPACE LTD, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah coffee blends for restaurants, contract roasting of coffee and related products. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 7. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Italija

  SWEET COFFEE ITALIA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Grugliasco, Italija.

 8. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Turčija

  ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 1. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Nizozemska

  INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, raw coffee beans, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 2. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Belgija

  TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Kava in čaj, Praženje - naprave, Kava in čaj, wholesale roasted and refined coffee, wholesale coffee. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 3. ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD

  Kitajska

  ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah spare parts for espresso coffee machines. Sedež podjetja je v kraju Zhongshan, Kitajska.

 4. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Grčija

  DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kava in čaj. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Drama, Grčija.

 5. BEANWORKS

  Združena Kraljevina

  BEANWORKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Woodville, Združena Kraljevina.

 6. HOTFILTER GMBH

  Nemčija

  HOTFILTER GMBH, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Kava in čaj, Praženje - naprave, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Nordhorn, Nemčija.

 7. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Turčija

  GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Kula, Turčija.

 8. SMART INVESTMENT GROUP

  Ukraijna

  SMART INVESTMENT GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Chernivtsi, Ukraijna.

 9. LUMAR SRL

  Italija

  LUMAR SRL, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah espresso coffee machines. Sedež podjetja je v kraju Aosta, Italija.

 10. TEA AND COFFEE

  Islandija

  TEA AND COFFEE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Hafnarfirdi, Islandija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno