• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • praženje - oprema

Rezultati za

Praženje - oprema - Uvoz izvoz

 1. ALFRED NOLTE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ALFRED NOLTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah air cleaning, axial fans, Drying conveyors, Coffee roasting machines, Chimney fans, brandfläkt, Radial fans, Roaster for nuts, Special fans. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  BRASIL MOKA SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Avtomati, Avtomati za pijačo, installation of vending machines, automatic hot drink dispensers, Avtomati, automatic dispenser rental, Avtomati za pijačo, espresso coffee machines, coffee. Sedež podjetja je v kraju Villa Di Tirano, Italija.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Kevelaer Ot Kervenheim, Nemčija.

 4. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Turčija

  KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee-roasting, coffee grinder. Sedež podjetja je v kraju Yenişehir/ Konak /izmir, Turčija.

 5. EKOROAST KMS

  Turčija

  EKOROAST KMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasters for dried fruit, coffee-roasting, chocolate coated dried fruit. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Nemčija

  NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 2. QUARANTA CAFFÈ

  Italija

  QUARANTA CAFFÈ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah italian espresso coffee, wholesale coffee, roasted and refined coffee export, contract roasting of coffee and related products. Sedež podjetja je v kraju Brindisi, Italija.

 3. BESCA ROASTERS.

  Turčija

  BESCA ROASTERS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, coffee bean roasters, Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italija

  CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Maskiner för kaffekapslar, Praženje - naprave, Blanding av kaffebönor, espresso coffee machines for communities. Sedež podjetja je v kraju Cremona, Italija.

 5. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Turčija

  SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasters for dried fruit, packing machines for packing, plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, coffee-roasting. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 1. GARANTI ROASTERS

  Turčija

  GARANTI ROASTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. VALEOROSSI

  Ukraijna

  VALEOROSSI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasting, food industry. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turčija

  CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Giresun, Turčija.

 2. MOKAFINA

  Belgija

  MOKAFINA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Ground roasted coffee, roasted coffee beans, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 3. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Turčija

  ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. DNZ ROASTING MACHINE

  Turčija

  DNZ ROASTING MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. BAZZARA SRL

  Italija

  BAZZARA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Trieste, Italija.

 6. EUROFOOD TRADING SARL

  Francija

  EUROFOOD TRADING SARL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Praženje - oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Annecy-Le-Vieux, Francija.

 7. COFFE EXCLUSIVE

  Ukraijna

  COFFE EXCLUSIVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Charkiv, Ukraijna.

 8. DONKO'S KOFFIE

  Belgija

  DONKO'S KOFFIE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee and tea, coffee, tea, coffee and herbal teas, coffee machine accessories. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 1. ALL4VENDING

  Poljska

  ALL4VENDING, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Radom, Poljska.

 2. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turčija

  URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. PRIME BRASIL COFFEE

  Italija

  PRIME BRASIL COFFEE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasted coffee, Green coffee, Ground roasted coffee. Sedež podjetja je v kraju Avezzano, Italija.

 4. PREDOM SERVICE FHU

  Poljska

  PREDOM SERVICE FHU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee-makers, accessories and optional features for coffee machines, ground coffee, raw coffee beans. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 5. MACHINE CASTLE

  Turčija

  MACHINE CASTLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasters for peanuts, almonds, cocoa, pumpkin seeds, chick-peas and pistachio nuts, coffee roasting equipment, coffee bean roasters, slipning. Sedež podjetja je v kraju Machine Castle, Turčija.

 6. OZSTARMAKINA

  Turčija

  OZSTARMAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah food ingredients for salted meats, treadmills. Sedež podjetja je v kraju Dznizli, Turčija.

 7. MACCHINE DA CAFFE' FRACINO

  Italija

  MACCHINE DA CAFFE' FRACINO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah doser grinders. Sedež podjetja je v kraju Lodi, Italija.

 8. SM COFFEE TRADING

  Belgija

  SM COFFEE TRADING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Kavni avtomati, profesionalni, Kavni avtomati, profesionalni, contract roasting of coffee and related products. Sedež podjetja je v kraju Dinant, Belgija.

 9. BEIJING HUOSHI MACHIERY MANUFACTURING CO.,LTD

  Kitajska

  BEIJING HUOSHI MACHIERY MANUFACTURING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Beijing, Kitajska.

 10. MIKO KOFFIE

  Belgija

  MIKO KOFFIE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Coffee filters. Sedež podjetja je v kraju Turnhout, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno