• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • praženje - oprema

Rezultati za

Praženje - oprema - Uvoz izvoz

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turčija

  Verified by europages badge

  R&R ROASTER AND ROASTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema, Kavni avtomati, profesionalni, Pražilniki, profesionalni, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Praženje - naprave, Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  BRASIL MOKA SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Avtomati, Avtomati za pijačo, installation of vending machines, automatic hot drink dispensers, Avtomati, automatic dispenser rental, Avtomati za pijačo, espresso coffee machines, coffee. Sedež podjetja je v kraju Villa Di Tirano, Italija.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Kevelaer Ot Kervenheim, Nemčija.

 4. ALFRED NOLTE GMBH

  Nemčija

  ALFRED NOLTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah air cleaning, axial fans, brandfläkt, drying cyclones. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 5. EKOROAST KMS

  Turčija

  EKOROAST KMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasters for dried fruit, coffee-roasting, chocolate coated dried fruit. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Turčija

  KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee-roasting, coffee grinder. Sedež podjetja je v kraju Yenişehir/ Konak /izmir, Turčija.

 2. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Nemčija

  NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Reinbek, Nemčija.

 3. QUARANTA CAFFÈ

  Italija

  QUARANTA CAFFÈ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah italian espresso coffee, wholesale coffee, roasted and refined coffee export, contract roasting of coffee and related products. Sedež podjetja je v kraju Brindisi, Italija.

 4. BESCA ROASTERS.

  Turčija

  BESCA ROASTERS., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, coffee bean roasters, Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italija

  CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Maskiner för kaffekapslar, Praženje - naprave, Blanding av kaffebönor, espresso coffee machines for communities. Sedež podjetja je v kraju Cremona, Italija.

 1. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Turčija

  SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasters for dried fruit, packing machines for packing, plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, coffee-roasting. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 2. VALEOROSSI

  Ukraijna

  VALEOROSSI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasting, food industry. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turčija

  CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Giresun, Turčija.

 2. COFFE EXCLUSIVE

  Ukraijna

  COFFE EXCLUSIVE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Charkiv, Ukraijna.

 3. GARANTI ROASTERS

  Turčija

  GARANTI ROASTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 4. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Turčija

  ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. DONKO'S KOFFIE

  Belgija

  DONKO'S KOFFIE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee and tea, coffee, tea, coffee and herbal teas, coffee machine accessories. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 6. ALL4VENDING

  Poljska

  ALL4VENDING, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Radom, Poljska.

 7. BAZZARA SRL

  Italija

  BAZZARA SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Trieste, Italija.

 8. DNZ ROASTING MACHINE

  Turčija

  DNZ ROASTING MACHINE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Francija

  EUROFOOD TRADING SARL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kakao in čokolada - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Praženje - oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema, Praženje - oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Annecy-Le-Vieux, Francija.

 2. MOKAFINA

  Belgija

  MOKAFINA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah Kava in čaj, Ground roasted coffee, roasted coffee beans, Kava in čaj. Sedež podjetja je v kraju Wijnegem, Belgija.

 3. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turčija

  URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. PRIME BRASIL COFFEE

  Italija

  PRIME BRASIL COFFEE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasted coffee, Green coffee, Ground roasted coffee. Sedež podjetja je v kraju Avezzano, Italija.

 5. PREDOM SERVICE FHU

  Poljska

  PREDOM SERVICE FHU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee-makers, accessories and optional features for coffee machines, ground coffee, raw coffee beans. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 6. MACHINE CASTLE

  Turčija

  MACHINE CASTLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah roasters for peanuts, almonds, cocoa, pumpkin seeds, chick-peas and pistachio nuts, coffee roasting equipment, coffee bean roasters, slipning. Sedež podjetja je v kraju Machine Castle, Turčija.

 7. FANCY BEANS

  Nizozemska

  FANCY BEANS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Sedež podjetja je v kraju Enschede, Nizozemska.

 8. SIGMA ROASTER

  Turčija

  SIGMA ROASTER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, coffee grinder, coffee bean roasters. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 9. KRAFFE ROASTERS

  Turčija

  KRAFFE ROASTERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah coffee bean roasters. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 10. OZSTARMAKINA

  Turčija

  OZSTARMAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Praženje - oprema. Deluje tudi v panogah food ingredients for salted meats, treadmills. Sedež podjetja je v kraju Dznizli, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno