• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • pražilniki- profesionalni

Rezultati za

Pražilniki- profesionalni - Uvoz izvoz

 1. FASTCONCEPTS.FR

  Francija

  Verified by europages badge

  FASTCONCEPTS.FR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli in restavracije. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Vitrine in izložbe, hladilne, Pražilniki, profesionalni, Vitrine in izložbe, hladilne. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS

  Francija

  GMS - GLOBAL MULTI-SERVICES SAS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah gas stoves, dishwashers, glass washers for institutions, Refrigerated freezer cabinets. Sedež podjetja je v kraju Le Plessis-Trévise, Francija.

 3. EKOROAST

  Turčija

  EKOROAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah Praženje - naprave, Praženje - naprave. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY

  Turčija

  OZSTAR NUTS ROASTING MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah roasting machines. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. GAMATECH AG

  Švica

  GAMATECH AG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Illnau, Švica.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GROSSKÜCHEN WENZEL

  Nemčija

  GROSSKÜCHEN WENZEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Ansbach, Nemčija.

 2. BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S

  Turčija

  BAYSAN ISITMA SOGUTMA CIHAZLARI A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profesionalne kuhinje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Pražilniki, profesionalni, Kavarne in točilnice - stroji in oprema, Pražilniki, profesionalni, fryers for institutions, machines and equipment for hotels, catering and public premises. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. ROTISOL

  Francija

  ROTISOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, roasting spits for communities, Pražilniki, profesionalni, fan-assisted rotisseries, gas rotisseries. Sedež podjetja je v kraju Chelles, Francija.

 4. FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FRITZ RAULWING GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah machinery for slaughterhouses, gas rotisseries. Sedež podjetja je v kraju Porta Westfalica, Nemčija.

 5. LA CORNUE

  Francija

  LA CORNUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski aparati - veliki. Deluje tudi v panogah Štedilniki, Pražilniki, profesionalni, Štedilniki, wood ranges, domestic water heaters and cookers, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Saint-Ouen L'Aumône, Francija.

 1. DOREGRILL

  Francija

  DOREGRILL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni, roasting spits for communities, fan-assisted rotisseries, gas rotisseries. Sedež podjetja je v kraju Sautron, Francija.

 2. CRZ MAKINA

  Turčija

  CRZ MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah roasting machines. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 1. MIRACOR-EUROPA, S.L.

  Španija

  MIRACOR-EUROPA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Nerjaveče jeklo. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Ražnji in pribor, stainless steel conduits, baking pans for institutions, Pražilniki, profesionalni, Ražnji in pribor. Sedež podjetja je v kraju Enguera, Španija.

 2. FRYER BASKET TURKEY

  Turčija

  FRYER BASKET TURKEY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah systems and equipment for grilling for the food and conserving industry, systems and equipment for frying for the food and conserving industry. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. CHII JANN ENTERPRISE CO., LTD.

  Tajvan

  CHII JANN ENTERPRISE CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Chiayi City, Tajvan.

 4. MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH

  Nemčija

  MOONICH PRODUKTKONZEPTE & -REALISIERUNG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kamini, okrasne peči in dodatki, Pražilniki, profesionalni, Kamini, okrasne peči in dodatki, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Sauerlach, Nemčija.

 5. GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA

  Italija

  GIRARROSTO DA ANTONIO DI GRANATA ANNAMARIA, ki deluje v panogi Rastri, rešetke in žične mreže. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Rastri, kovinski, Pražilniki, profesionalni, Rastri, kovinski. Sedež podjetja je v kraju Qualiano, Italija.

 6. FERRABOLI & C.

  Italija

  FERRABOLI & C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah electric food warmers for the home, roasting spits for communities. Sedež podjetja je v kraju Prevalle, Italija.

 7. VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN

  Španija

  VEICULOS DE OCASIÓN MIGUEL ALEMÁN, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 8. FEUERDESIGN GMBH & CO KG

  Nemčija

  FEUERDESIGN GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Bad Salzuflen, Nemčija.

 1. HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH

  Nemčija

  HERTELS - BRATHÄHNCHEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Schwarzenbach A.D. Saale, Nemčija.

 2. POLYPROM SCIENCE AND PRODUCTION LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraijna

  POLYPROM SCIENCE AND PRODUCTION LIMITED LIABILITY COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Anorganska kemija - surovine in derivati, Visable supports the Ukrainian companies, Pražilniki, profesionalni, Anorganska kemija - surovine in derivati, Visable supports the Ukrainian companies. Sedež podjetja je v kraju Dnipropetrovsk, Ukraijna.

 3. POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH

  Nemčija

  POLYDOR GIROS-GRILLGERÄTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Lübbecke, Nemčija.

 4. METALLTECHNIK WILM E. K.

  Nemčija

  METALLTECHNIK WILM E. K., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo, Kovani izdelki za industrijo in gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. )

  Italija

  F.LLI POLLINI EN.PA.ER. DI POLLINI ENZO & C. ( S.N.C. ), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stroji za loščenje čevljev, Pražilniki, profesionalni, Stroji za loščenje čevljev, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Montiano, Italija.

 6. MAX WEISHAUPT A/S

  Danska

  MAX WEISHAUPT A/S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Deluje tudi v panogah Gorilniki, ogrevanje stanovanj, Gorilniki, ogrevanje stanovanj. Sedež podjetja je v kraju Glostrup, Danska.

 7. BMS BURGER & MÜLLER GMBH

  Nemčija

  BMS BURGER & MÜLLER GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Kieselbronn, Nemčija.

 8. ELECTROTHERM PLC

  Bolgarija

  ELECTROTHERM PLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Grelci za vodo, gospodinjski. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Varna, Bolgarija.

 9. P + S METALLTECHNIK GMBH

  Nemčija

  P + S METALLTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hoteli, kavarne, restavracije - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Pražilniki, profesionalni, Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Oederan, Nemčija.

 10. 'HELLAS' TSEKME BROS. S.A.

  Grčija

  'HELLAS' TSEKME BROS. S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pražilniki, profesionalni. Sedež podjetja je v kraju Perama, Grčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno