• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prebijala plastike - strojna orodja

Rezultati za

Prebijala plastike - strojna orodja - Uvoz izvoz

 1. ME.RO. SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. MATRICERÍA INVIR

  Španija

  MATRICERÍA INVIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Kalupi, precizni, metal milling, tool manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 3. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugalska

  MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi, plastična in gumarska industrija. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Kalupi, precizni, tool manufacturing, Prebijala plastike - strojna orodja, Kalupi, precizni, Mould design and manufacturing. Sedež podjetja je v kraju Marinha Grande, Portugalska.

 4. AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE

  Italija

  AL-DA CILINDRI E VITI PER MATERIE PLASTICHE, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah plants, machinery and equipment for the plastics industry. Sedež podjetja je v kraju Garbagnate Milanese, Italija.

 5. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Združena Kraljevina

  PERFORATION MACHINERY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Bradford, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ARIETE-GROUP

  Bolgarija

  ARIETE-GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Integrirana logistika. Deluje tudi v panogah Plastgjutning, Roboti, montažni, Upravljanje skladišč - storitve, Prebijala plastike - strojna orodja, Plastgjutning, Roboti, montažni, Upravljanje skladišč - storitve, Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Pazardzhik, Bolgarija.

 2. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Italija

  GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Industrijski objekti - koncepcija, thermoforming lines, industrial systems, Industrijski objekti - koncepcija, Machine maintenance. Sedež podjetja je v kraju Casnigo, Italija.

 3. SALAPLAST KFT.

  Madžarska

  SALAPLAST KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastgjutning. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Szeged, Madžarska.

 4. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugalska

  INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah design of moulds for plastics, mould design, packaging mould design, mould building. Sedež podjetja je v kraju Porto De Mós, Portugalska.

 5. EXROTEC GMBH

  Nemčija

  EXROTEC GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Oblikovanje jekla in kovin, brioche moulds, tool manufacturing, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Oblikovanje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Neuhaus-Schierschnitz, Nemčija.

 1. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Neumarkt I.d.opf, Nemčija.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Španija

  INDUSTRIAS MICAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Kalupi, livarski, Kalupi in forme, mazak cast items, Kalupi, livarski, Kalupi in forme. Sedež podjetja je v kraju Albacete, Španija.

 1. EXTREMPLAST BT.

  Madžarska

  EXTREMPLAST BT., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vpihovalna predelava gume in umetnih mas. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Recikliranje embalaže, Vlivanje plastike - stroji, Prebijala plastike - strojna orodja, Recikliranje embalaže, Vlivanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Székesfehérvár, Madžarska.

 2. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Španija

  MATRICERÍA ROYAN, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Dies and moulds, punching matrices, template preparation machines, polyester matrices. Sedež podjetja je v kraju Denia, Španija.

 3. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugalska

  PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Kalupi, precizni, Kalupi, precizni. Sedež podjetja je v kraju Oliveira De Azeméis, Portugalska.

 4. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, moulds for the confectionery industry, extruders for the food industry. Sedež podjetja je v kraju Bad-Schwartau, Nemčija.

 5. GRUBER A/S

  Danska

  GRUBER A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Haderslev, Danska.

 6. HANS MEYER

  Nemčija

  HANS MEYER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Guma - stroji in oprema za industrijo, Pene iz gume in umetne mase, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Guma - stroji in oprema za industrijo, Pene iz gume in umetne mase, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Burgthann, Nemčija.

 7. EMQTEC AG

  Nemčija

  EMQTEC AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Guma - stroji in oprema za industrijo, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Guma - stroji in oprema za industrijo, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Friedberg, Nemčija.

 8. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FRITSCH GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pene iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Luknjanje, papirja in lepenke, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Luknjanje, papirja in lepenke, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Welden, Nemčija.

 1. SAHLBERG GMBH & CO. KG

  Nemčija

  SAHLBERG GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Pene iz gume in umetne mase, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Pene iz gume in umetne mase, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Feldkirchen, Nemčija.

 2. VF VERPACKUNGEN GMBH

  Nemčija

  VF VERPACKUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pene iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Sulzberg, Nemčija.

 3. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Pene iz gume in umetne mase, Kabli in žice, električni in telefonski, Umetne mase - stroji za industrijo, Pene iz gume in umetne mase, Kabli in žice, električni in telefonski, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Michelau i.OFr, Nemčija.

 4. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, ki deluje v panogi Prebijala plastike - strojna orodja. Deluje tudi v panogah Guma - stroji in oprema za industrijo, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Guma - stroji in oprema za industrijo, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Niederwinkling, Nemčija.

 5. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pene iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Pločevina za vtiskovanje, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Pločevina za vtiskovanje. Sedež podjetja je v kraju Marktheidenfeld, Nemčija.

 6. SETFORGE GAUVIN SA

  Francija

  SETFORGE GAUVIN SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vtiskovanje na jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Kovaštvo, matriciranje in graviranje, Prebijala plastike - strojna orodja, drop-forging, Kovaštvo, matriciranje in graviranje, Prebijala plastike - strojna orodja, forging. Sedež podjetja je v kraju La Monnerie Le Montel, Francija.

 7. RUDOLF GEITZ GMBH

  Nemčija

  RUDOLF GEITZ GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Metalurgija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Pločevina za vtiskovanje, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Pločevina za vtiskovanje, Pene iz gume in umetne mase, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Dinkelsbühl, Nemčija.

 8. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Nemčija

  GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pene iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Umetne mase - stroji za industrijo, Kabli in žice, električni in telefonski, Prebijala plastike - strojna orodja, Umetne mase - stroji za industrijo, Kabli in žice, električni in telefonski. Sedež podjetja je v kraju Peiting, Nemčija.

 9. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Nemčija

  OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pene iz gume in umetne mase. Deluje tudi v panogah Guma - stroji in oprema za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Umetne mase - stroji za industrijo, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase, Guma - stroji in oprema za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Umetne mase - stroji za industrijo, Cevke in cevi, iz gume in umetne mase. Sedež podjetja je v kraju Winhöring, Nemčija.

 10. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Nemčija

  TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pločevina za vtiskovanje. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, Pene iz gume in umetne mase, Reduktorji, hidravlični, Umetne mase - stroji za industrijo, Prebijala plastike - strojna orodja, Pene iz gume in umetne mase, Reduktorji, hidravlični, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Gauting, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za