• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prebijalni orodni stoji - luknjači

Rezultati za

Prebijalni orodni stoji - luknjači - Uvoz izvoz

 1. AFOTEK SERVICES GMBH & CO. KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  AFOTEK SERVICES GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Bad Hersfeld, Nemčija.

 2. REMO BORDEAUX

  Francija

  REMO BORDEAUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pečatenje in žigosanje - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Rezalni orodni stroji, punching matrices, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Stiskalnice, industrijske - kovinske, Rezalni orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Cestas Cedex, Francija.

 3. GW METALLBAU GMBH

  Nemčija

  GW METALLBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Biberach, Nemčija.

 4. ACCUMATION GMBH

  Nemčija

  ACCUMATION GMBH, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Akumulatorji, baterije in suhe celice. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, fillers for acids, Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Limburg Offheim, Nemčija.

 5. BETTELLI SERVICE - MANUTENZIONE ASSISTENZA MACCHINE PUNZONATRICI

  Italija

  BETTELLI SERVICE - MANUTENZIONE ASSISTENZA MACCHINE PUNZONATRICI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah industrial punching machines, punching machines for working sheet metal, punching matrices, punching machines for plastic profiles. Sedež podjetja je v kraju Lonato Del Garda, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IPI TECHNOLOGY SRL

  Italija

  IPI TECHNOLOGY SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah punching machines. Sedež podjetja je v kraju Carmagnola, Italija.

 2. APOLLO SRL

  Italija

  APOLLO SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, machinery for semi-automatic drilling, Prebijalni orodni stoji - luknjači, horizontal presses. Sedež podjetja je v kraju Castellarano, Italija.

 3. DIMECO

  Francija

  DIMECO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, coils, Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Pirey, Francija.

 4. VERNET BEHRINGER

  Francija

  VERNET BEHRINGER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, Vrtanje - orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, machine tools for shearing metals, Vrtanje - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Dijon, Francija.

 5. PRODUTECH S.R.L.

  Italija

  PRODUTECH S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah beading and curling machines for working sheet metal, punching machines for working sheet metal. Sedež podjetja je v kraju San Paolo D'argon, Italija.

 1. JAHN GES.B.M.H.

  Avstrija

  JAHN GES.B.M.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Mönichkirchen, Avstrija.

 2. EUROMAC SPA

  Italija

  EUROMAC SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah bending presses, horizontal presses, panel finishing, shears for cutting sheetmetal. Sedež podjetja je v kraju Formigine, Italija.

 1. FRITEK MASKINFABRIK A/S

  Danska

  FRITEK MASKINFABRIK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni orodni stroji. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za razrezovanje kovin. Sedež podjetja je v kraju Aabenraa, Danska.

 2. LVD FRANCE

  Francija

  LVD FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za zgibanje, Rezalni orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, Orodni stroji za zgibanje, Rezalni orodni stroji, Izvrtavanje - orodni stroji, operator machines. Sedež podjetja je v kraju Raismes, Francija.

 3. KTH TOOLS A/S

  Danska

  KTH TOOLS A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Struer, Danska.

 4. BOLETO APS, DANMARK

  Danska

  BOLETO APS, DANMARK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Vamdrup, Danska.

 5. VSK KENTAVAR ZMM EOOD

  Bolgarija

  VSK KENTAVAR ZMM EOOD, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, Spojke, mehanske, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Spojke, mehanske. Sedež podjetja je v kraju Velingrad, Bolgarija.

 6. TAMA APS

  Danska

  TAMA APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Tarm, Danska.

 7. AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL

  Danska

  AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Skanderborg, Danska.

 8. ZEHNDER & SOMMER AG

  Švica

  ZEHNDER & SOMMER AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prenosna orodja - na motorni pogon. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji za oblikovanje kovin, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Burgdorf, Švica.

 1. JORHER INDUSTRIAL CO.,LTD.

  Tajvan

  JORHER INDUSTRIAL CO.,LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Changhua County, Tajvan.

 2. PETERSEN MACHINERY GROUP A/S

  Danska

  PETERSEN MACHINERY GROUP A/S, ki deluje v panogi Orodni stroji za žaganje. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Rezalni orodni stroji, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Orodni stroji za razrezovanje kovin. Sedež podjetja je v kraju Uldum, Danska.

 3. ZS ENTERPRISE CO., LTD

  Kitajska

  ZS ENTERPRISE CO., LTD, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah Prebijala plastike - strojna orodja, paper punching, Prebijala plastike - strojna orodja. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 4. S.P.S. TOOLS LTD

  Združena Kraljevina

  S.P.S. TOOLS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Sedež podjetja je v kraju Bridgend, Združena Kraljevina.

 5. JOH. FR. MÜLLER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  JOH. FR. MÜLLER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za razrezovanje kovin. Deluje tudi v panogah Prebijalni orodni stoji - luknjači, Ročna orodja - brez motorja, Prebijalni orodni stoji - luknjači, Ročna orodja - brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Velbert, Nemčija.

 6. WUHU LIFENG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  WUHU LIFENG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah CNC milling, cnc punching. Sedež podjetja je v kraju Wuhu City, Kitajska.

 7. JUN-EN ENTERPRISE CORPORATION

  Tajvan

  JUN-EN ENTERPRISE CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Kaohsiung, Tajvan.

 8. E.C. MASKINFABRIK A/S

  Danska

  E.C. MASKINFABRIK A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Orodni stroji za žaganje, Površinska obdelava kovin - stroji in oprema, Orodni stroji za žaganje. Sedež podjetja je v kraju Egtved, Danska.

 9. PU.MA. DI VINCENZO NEGRI

  Italija

  PU.MA. DI VINCENZO NEGRI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Deluje tudi v panogah punches, dies. Sedež podjetja je v kraju Napoli, Italija.

 10. SHENZHEN SUXFLY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  SHENZHEN SUXFLY TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prebijalni orodni stoji - luknjači. Sedež podjetja je v kraju Longhua Town,Shenzhen, Kitajska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno