• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • precizne kroglice

Rezultati za

Precizne kroglice - Uvoz izvoz

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Francija

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarie ball specialists since 1922, selling all types of industrial balls on the market: Our company is renowned for the quality of its precision balls and also supplies polishing and grinding balls. Our different type of precision balls include: precision steel, stainless steel and plastic balls, and other precision balls (tungsten carbide, ceramic, glass, bronze and brass balls). Precision steel and stainless steel balls are defined by their nominal diameter, the raw material from which they are made and by their degree of precision. Grinding & polishing balls we stock mainly steel balls, stainless steel balls and glass balls. Our technical sales team is at your disposal for any further information and requests for quotes. So don't hesitate to contact us.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  B&G manufactures bearings for industrial valves mounted on water, air and gas equipment and diamond and chrome-plated bearings to high-precision thickness. Production happens in different ways starting from brass bundles or solid pressed, hollow or cast brass balls. Then the products are milled, drilled and diamond turned. Lastly the ball bearings undergo surface treatment – chrome plating, nickel plating, Teflon application and T.E.A.® coating. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Avstrija

  Verified by europages badge

  ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  RIKU MASCHINENTEILE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo. Deluje tudi v panogah Precizne kroglice, Steel balls with plus tolerances, Steel balls with minus tolerances, Ceramic balls with plus tolerances, Ceramic balls with minus tolerances, Balls in conventional trade dimensions, Special balls made from various materials, Polishing balls made from various materials, Metallkulor. Sedež podjetja je v kraju Monheim Am Rhein, Nemčija.

 5. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Združena Kraljevina

  ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah linear guides. Sedež podjetja je v kraju Northampton, Združena Kraljevina.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PRECIBALL SA

  Belgija

  PRECIBALL SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah glass beads, stålkulor, kolkulor, Chromium beads. Sedež podjetja je v kraju Callenelle, Belgija.

 2. SPHEROTECH GMBH

  Nemčija

  SPHEROTECH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah aluminiumkulor, rostfria kulor, glass beads, rubber bearings. Sedež podjetja je v kraju Fulda, Nemčija.

 3. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Francija

  VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah stainless steel balls for the automobile industry, Balls, Rollers, Needle Rollers, glass beads. Sedež podjetja je v kraju La Talaudière, Francija.

 4. GO FULL THROTTLE

  Združena Kraljevina

  GO FULL THROTTLE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Synthetic lubricating oils, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni. Sedež podjetja je v kraju Kilmarnock, Združena Kraljevina.

 5. NEW BALLS SRL

  Italija

  NEW BALLS SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah supporting balls, precision bearings. Sedež podjetja je v kraju Cormano, Italija.

 1. CIMAP

  Francija

  CIMAP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ležaji, kroglični. Deluje tudi v panogah Precizne kroglice, Steel ball, Precizne kroglice, rostfri kula, plastkulor. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Francija

  METALBALL - BILLES DE PRECISION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Steel ball, Kulor för kullager, rostfri kula, Plastic ball. Sedež podjetja je v kraju Grisolles, Francija.

 1. UWE BEARING

  Kitajska

  UWE BEARING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Wafangdian, Kitajska.

 2. NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C.

  Italija

  NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah supporting balls, plastic beads, Glass balls, Stainless steel beads. Sedež podjetja je v kraju Cormano, Italija.

 3. BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH

  Nemčija

  BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Sklopi, hidravlični, Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Sklopi, hidravlični, Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Frechen, Nemčija.

 4. GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH

  Nemčija

  GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Vozila - dodatki in oprema, Mehanski transportni sistemi in deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Vozila - dodatki in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bannewitz, Nemčija.

 5. CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Nemčija

  CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Precizne kroglice, Gradbiščne instalacije in oprema, Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Hohenkammer, Nemčija.

 6. ZWICKER KUGELLAGER GMBH

  Nemčija

  ZWICKER KUGELLAGER GMBH, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Reduktorji, hidravlični, Precizne kroglice, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Reduktorji, hidravlični, Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Schöllnach, Nemčija.

 7. ÜVÜBERLASTSCHUTZU. VERBIND.SYST. GMBH

  Nemčija

  ÜVÜBERLASTSCHUTZU. VERBIND.SYST. GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prevoz motornih vozil in plovil. Deluje tudi v panogah Precizne kroglice, Reduktorji, hidravlični, Precizne kroglice, Reduktorji, hidravlični. Sedež podjetja je v kraju Mömlingen, Nemčija.

 8. WICHMANN GMBH

  Nemčija

  WICHMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Essen, Nemčija.

 1. WICHMANN GMBH

  Nemčija

  WICHMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Koblenz, Nemčija.

 2. GELENKWELLENFABRIK WILHELM SASS KG

  Nemčija

  GELENKWELLENFABRIK WILHELM SASS KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Stapelfeld, Nemčija.

 3. MÖLLER & OCH GMBH

  Nemčija

  MÖLLER & OCH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Reprografija - stroji in oprema, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Reprografija - stroji in oprema, Mehanski transportni sistemi in deli, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Hannover, Nemčija.

 4. KURT KLIMPKE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KURT KLIMPKE GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Kolesa, kolesca in valjčki, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Precizne kroglice, Jeklo in kovine - obdelava in prevleka površin, Kolesa, kolesca in valjčki, Ležaji, kroglični, igelni in valjčni, Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Greifenstein, Nemčija.

 5. EPRO ELEKTRONIK GMBH

  Nemčija

  EPRO ELEKTRONIK GMBH, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice, Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Kahl am Main, Nemčija.

 6. ELSO ELBE GMBH & CO. KG

  Nemčija

  ELSO ELBE GMBH & CO. KG, ki deluje v panogi Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice, Reduktorji, hidravlični, Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice, Reduktorji, hidravlični. Sedež podjetja je v kraju Hofheim i.UFr, Nemčija.

 7. JOSEF HOHN GMBH

  Nemčija

  JOSEF HOHN GMBH, ki deluje v panogi Popravilo industrijskih oprem. Deluje tudi v panogah Reduktorji, hidravlični, Precizne kroglice, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Reduktorji, hidravlični, Precizne kroglice, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni. Sedež podjetja je v kraju Gersthofen, Nemčija.

 8. GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH

  Nemčija

  GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precizne kroglice. Deluje tudi v panogah Sklopi, hidravlični, Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, Sklopi, hidravlični, Ventili, hidravlični, Mehanski transportni sistemi in deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli. Sedež podjetja je v kraju Halle, Nemčija.

 9. WÜRGES VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  WÜRGES VIBRATIONSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Precizne kroglice, Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice, Popravilo industrijskih oprem. Sedež podjetja je v kraju Neusäß, Nemčija.

 10. WOLFGANG KRIEGER FRÄSTECHNIK

  Nemčija

  WOLFGANG KRIEGER FRÄSTECHNIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Embalaža in embalažni materiali, kovinski. Deluje tudi v panogah Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice, Popravilo industrijskih oprem, Precizne kroglice. Sedež podjetja je v kraju Pettendorf, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno