• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prekucniki in grabila

Rezultati za

Prekucniki in grabila - Uvoz izvoz

 1. NEGRINI SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Negrini manufactures hydraulic and mechanical grabs, hydraulic, mechanical and radio-controlled scoop grabs, environmental clamshells, diaphragm wall grabs and dragline buckets. Our technical design office is always ready to take on the most exacting challenges and resolve technical problems by presenting and explaining the best solutions. As required, Negrini calls upon experienced engineers when solutions are needed for complex problems. Products are checked by qualified staff.

 2. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenija

  Že več kot trideset let z lastno proizvodnjo skrbimo za vrhunske izdelke in kakovostne storitve. V tem času smo ustvarili ekipo in znanje, s katerim ustvarjamo vrhunske izdelke cestne mehanizacije. Z več kot 30 zaposlenimi ustvarjamo visokotehnološke produkte za zimsko in letno urejanje cest, ekološko mehanizacijo ter kakovostne storitve inženiringa ter projektiranja. Z domačim znanjem ustvarjamo izdelke zimskega programa kot so snežni plugi, odmetalniki snega, posipalniki ter skrbimo za montažo najrazličnejših izdelkov s hidravličnimi sistemi. V našem letnem proizvodnem programu skrbimo za razvoj pometalnih naprav, cestnih kosilnic trave in vejevja, naprav za čiščenje odbojnih ograj, sisteme za vgradnjo obcestnih stebričkov in prometnih znakov in sekalce vejevja. Želimo postati prva in najbolj kakovostna izbira visoko tehnoloških proizvodov za skrbno in varno urejene ceste in cestno infrastrukturo. Vrhunsko znanje, poštenost in trdo delo so od nekdaj tiste značilnosti, ki jih v podjetju Riko Ribnica živimo iz dneva v dan, iz generacijo v generacijo.

 3. 123MANUTENTION

  Združena Kraljevina

  123MANUTENTION, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. DS TRANS HANDELS GMBH

  Nemčija

  DS TRANS HANDELS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 5. BMF HYDRAULICS

  Nizozemska

  BMF HYDRAULICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Cilindri, hidravlični, steel moulding, teeth for excavators, Cilindri, hidravlični, scrap transport. Sedež podjetja je v kraju Barendrecht, Nizozemska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE

  Švica

  AFA AG FÜR ANBAUGERÄTE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Buchrain, Švica.

 2. COMECA INDUSTRIES

  Francija

  COMECA INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Plåtar - Bearbetning och produktion, cups, Plåtar - Bearbetning och produktion, Machines, custom-built. Sedež podjetja je v kraju Castres, Francija.

 3. YARDMEN SUPPLY COMPANY LIMITED

  Združene Države

  YARDMEN SUPPLY COMPANY LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Oskland, Združene Države.

 4. THE BUCKET MANUFACTURING

  Združena Kraljevina

  THE BUCKET MANUFACTURING, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Grapples and buckets, rock breakers, pulverisers, rakes. Sedež podjetja je v kraju Chepstow, Združena Kraljevina.

 5. GECO MANUTENTION

  Francija

  GECO MANUTENTION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Montrevault-Sur-Evre, Francija.

 1. SECATOL

  Francija

  SECATOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Concrete skip. Sedež podjetja je v kraju Saint-benoit Cédex, Francija.

 2. NORD BENNE

  Francija

  NORD BENNE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Prekucniki in grabila, Prekucniki in grabila, crane assembly, vans fitted out, industrial bodywork. Sedež podjetja je v kraju Loos Cedex, Francija.

 1. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Nemčija

  SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, Prekucniki in grabila, Rušenje - stroji in oprema, Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Oelsnitz, Nemčija.

 2. WINKELBAUER SCHWEIZ AG

  Švica

  WINKELBAUER SCHWEIZ AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Ramersberg, Švica.

 3. EUROBEN

  Francija

  EUROBEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Annezin, Francija.

 4. TECHNOPARK IMPULSE LLC

  Rusija

  TECHNOPARK IMPULSE LLC, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Gradbeni stroji, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema, Hidravlične naprave - oprema in instalacije, Gradbeni stroji, Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema, Gradnja cest - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 5. SCREENPOD

  Združena Kraljevina

  SCREENPOD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Dungannon, Združena Kraljevina.

 6. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

  Nemčija

  PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Gradbiščne instalacije in oprema, Žerjavi in mostovna dvigala, Prekucniki in grabila, Dvigala - vozila, Gradbiščne instalacije in oprema, Žerjavi in mostovna dvigala, Prekucniki in grabila, Dvigala - vozila. Sedež podjetja je v kraju Erdmannhausen, Nemčija.

 7. CRACO GMBH

  Nemčija

  CRACO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Stroji za drobljenje in mletje. Deluje tudi v panogah Prekucniki in grabila, Tekoči trakovi, Presejalni sistemi, Vibracijske naprave, industrijske - instalacije, Prekucniki in grabila, Tekoči trakovi, Presejalni sistemi, Vibracijske naprave, industrijske - instalacije. Sedež podjetja je v kraju Atzelgift, Nemčija.

 8. VOLQUETES PONFERRADA SL

  Španija

  VOLQUETES PONFERRADA SL, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Tovornjaki, tipper, tipper bodies for industrial vehicles, Tovornjaki, cranes. Sedež podjetja je v kraju Camponaraya-Ponferrada-León, Španija.

 1. PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT

  Združena Kraljevina

  PCM HANDLING & TRANSPORT EQUIPMENT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Northamptonshire, Združena Kraljevina.

 2. ASS MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  ASS MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah equipment for robotics, quick prototyping, tippers, automation robotics. Sedež podjetja je v kraju Overath, Nemčija.

 3. HEDA LIFT

  Turčija

  HEDA LIFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Electric crane trolleys, scissor lifts, electric lifts, platform lifts. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 4. BIG BENNES

  Francija

  BIG BENNES, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Prevoz odpadkov, Industrijski odpadki - storitve čiščenja, Sieving machines, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Prevoz odpadkov, Industrijski odpadki - storitve čiščenja. Sedež podjetja je v kraju Soignolles-en-brie, Francija.

 5. BENNES DALBY

  Francija

  BENNES DALBY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki za gospodarska vozila. Deluje tudi v panogah Prekucniki in grabila, Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Saint-antoine-de-ficalba, Francija.

 6. MASKINFABRIKKEN JST A/S

  Danska

  MASKINFABRIKKEN JST A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Herning, Danska.

 7. DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO

  Italija

  DISTILLERIA PAOLAZZI VITTORIO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah grappas, bitters. Sedež podjetja je v kraju Faver, Italija.

 8. BODY CONCEPT

  Belgija

  BODY CONCEPT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah Vozila, specialna - izdelava in oprema, Vozila, specialna - izdelava in oprema, Utility vehicles fitted out. Sedež podjetja je v kraju Mons, Belgija.

 9. GIMBRE

  Francija

  GIMBRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Saint Macaire, Francija.

 10. SPEED BENNE

  Francija

  SPEED BENNE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prekucniki in grabila. Deluje tudi v panogah rubble disposal, scrap recovery, Dumptrucks. Sedež podjetja je v kraju Brenouille, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno