• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prožne cevi- neželezne kovine

Rezultati za

Prožne cevi- neželezne kovine - Uvoz izvoz

 1. FLEXOMAT GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH is a renowned manufacturer of compensators, metal bellows and metal hoses. Since 1975, its founders have been involved in all implementation phases of these products. Calculations for metal bellows and compensators are carried out according to recognised technical standards and methods and designed using CAD. Product manufacture is organised using a PPS system and carried out using cutting, forming and welding machines. Flexomat has been verified and recognised as a manufacturer in accordance with AD-2000 Merkblatt HPO, TRD 201 and DIN EN ISO 3834-2 and certified by TÜV SÜD as well as GL and the DVGW. Flexomat also operates a quality management system in accordance with ISO 9001: 2015.

 2. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  Posa Tubi manufactures and sells parts and hoses for low to medium, high and very high pressure. We supply hydraulic pipes for high pressure with a service network in and around the provinces of Brescia, Bergamo, Milan, Trento, Verona and Vicenza. We work throughout Italy thanks to an efficient network managing organisation, contacts and deliveries. We are specialised in supplying a wide range of accessories.

 3. ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hockenheim, Nemčija.

 4. PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PEKOMP KOMPENSATORENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Wegberg, Nemčija.

 5. FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG

  Nemčija

  Verified by europages badge

  FLEXA GMBH & CO PRODUKTION & VERTRIEB KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hanau, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  PIRTEK DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 2. HEITZ GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HEITZ GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Rheinstetten, Nemčija.

 3. WHF KOMPENSATOREN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WHF KOMPENSATOREN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Mönsheim, Nemčija.

 4. BENNO LEMPER KBS

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BENNO LEMPER KBS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Steinfurt, Nemčija.

 5. HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  HAB INDUSTRIETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Ditfurt, Nemčija.

 1. BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BERGHÖFER KOMPENSATOREN TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. WITZENMANN GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  WITZENMANN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 1. EUGEN METZGER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  EUGEN METZGER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 2. STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STENFLEX RUDOLF STENDER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Norderstedt, Nemčija.

 3. DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DEKOMTE DE TEMPLE KOMPENSATOR-TECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Seligenstadt, Nemčija.

 4. SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SCHLAUCHFUXX DONAU - RIES - HYDRAULIKSERVICE INH. FRITZ KAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Möttingen, Nemčija.

 5. BERGHÖFER GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  BERGHÖFER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Fuldabrück, Nemčija.

 6. GEDACK ROHRSYSTEME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  GEDACK ROHRSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Dessau-Roßlau, Nemčija.

 7. RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH

  Avstrija

  Verified by europages badge

  RATTAY METALLSCHLAUCH- UND KOMPENSATORENTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Himberg, Avstrija.

 8. IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Illingen, Nemčija.

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litva

  BALTIC TUBE SERVICE, UAB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Deluje tudi v panogah Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine, Cevke in cevi - neželezne kovine, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Pločevina in cevi, Cevi (brezšivne) - železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Vilnius, Litva.

 2. ABEILLON

  Francija

  ABEILLON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Montreuil, Francija.

 3. JS AUPPERLE GMBH

  Nemčija

  JS AUPPERLE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Zell, Nemčija.

 4. KURT KÖBERL GMBH & CO. KG

  Nemčija

  KURT KÖBERL GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Offenbach, Nemčija.

 5. MB DICHTUNGEN GMBH

  Nemčija

  MB DICHTUNGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Jetzendorf, Nemčija.

 6. CARL WEYDEMEYER GMBH

  Nemčija

  CARL WEYDEMEYER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 7. LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH

  Nemčija

  LAGRA SYSTEMTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Nußloch, Nemčija.

 8. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Srbija

  COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - bakrene. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Prožne cevi, neželezne kovine, Baker in zlitine, Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Majdanpek, Srbija.

 9. H. SEYBOLD GMBH & CO. KG

  Nemčija

  H. SEYBOLD GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Düren, Nemčija.

 10. M & S GMBH MENZEL&SEYFRIED NACHF.

  Nemčija

  M & S GMBH MENZEL&SEYFRIED NACHF., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prožne cevi, neželezne kovine. Sedež podjetja je v kraju Gröbenzell, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno