• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • profili- železno kovinski

Rezultati za

Profili- železno kovinski - Uvoz izvoz

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italija

  Verified by europages badge

  The range of products offered by A.Mauri comprises special profiles made using a cold-forming of sheet steel, cold rolled steel, zinc-plated and Sendzimir-coated steel, stainless steel and brass and aluminium. Products are made from plans provided by client, developed in partnership with our design office, to meet the needs of the automotive, construction, marine, electro-technical, heating and furniture industries. Our production lines can handle sheets up to 800 mm wide and thicknesses of 0.3 mm to 4 mm, with a maximum length of 12, 500 mm. These characteristics are sufficient to easily meet the specific needs of any of our clients. Profiles are made as standard lengths or can be cut to size. Our production facilities enable us to create precision curved profiles. We have extensive experience in the design and manufacture of special profile installations.

 2. DOGRAR METAL

  Turčija

  Verified by europages badge

  DOGRAR METAL, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Industrijska obdelava pločevine. Deluje tudi v panogah Laser - stroji za varjenje in rezanje, Pločevina in cevi, Profili, železno kovinski, Upogibanje jekla in kovin, Upogibalni orodni stroji, Cevke in cevi iz nerjavečega jekla, Metal work, Laser cutting, Laser - stroji za varjenje in rezanje. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 3. FERTUBI FRIULI S.R.L.

  Italija

  Verified by europages badge

  FERTUBI FRIULI S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Cevke in cevi - železne. Deluje tudi v panogah Flänsar, Rastri, rešetke in žične mreže, Profili, železno kovinski, Cevni zvezniki, železne kovine, Flänsar, Rastri, rešetke in žične mreže, Profili, železno kovinski, Cevni zvezniki, železne kovine. Sedež podjetja je v kraju Udine, Italija.

 4. SADEF FRANCE

  Francija

  SADEF FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Profilirano jeklo, hladno valjano, Profilirano jeklo, hladno valjano. Sedež podjetja je v kraju Nogent-Sur-Marne, Francija.

 5. AUBRY NTV

  Francija

  AUBRY NTV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Profili in palice - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili, železno kovinski, Profili in palice - neželezne kovine, Profili iz neželeznih kovin, Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Gonesse, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. SINIAT GMBH

  Nemčija

  SINIAT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Oberursel, Nemčija.

 2. LOUIS HESS GMBH & CO KG

  Nemčija

  LOUIS HESS GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Hamm, Nemčija.

 3. MECALDE 2

  Španija

  MECALDE 2, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili iz neželeznih kovin. Deluje tudi v panogah Profili, železno kovinski, Drsna vrata, industrijska, Aluminij in zlitine, aluminium display cabinets, Profili, železno kovinski, Drsna vrata, industrijska, Aluminij in zlitine. Sedež podjetja je v kraju Arbizu-Navarra, Španija.

 4. YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş.

  Turčija

  YEGENOGULLARI SAC VE CELIK MAMULLERI SAN.TIC.A.Ş., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. DNEPROSPETSSTAL,PJSC

  Ukraijna

  DNEPROSPETSSTAL,PJSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah metal profiles. Sedež podjetja je v kraju Zaporozhye, Ukraijna.

 1. METPORTAL

  Ukraijna

  METPORTAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah metal profiles, l angle drawn wires, iron metals. Sedež podjetja je v kraju Kharkiv, Ukraijna.

 2. LAMINADOS LOSAL SA

  Španija

  LAMINADOS LOSAL SA, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Palice, železno kovinske, Profili in palice - neželezne kovine, Palice, železno kovinske, Profili in palice - neželezne kovine, metal inserts, sections. Sedež podjetja je v kraju Gernika - Vizcaya, Španija.

 1. NEGOCE+

  Francija

  NEGOCE+, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah i-beams, steel joints and parts, aluminium sheets, gratings. Sedež podjetja je v kraju Tancarville, Francija.

 2. METAALWINKEL ROTTERDAM

  Nizozemska

  METAALWINKEL ROTTERDAM, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Posebno jeklo, Posebno jeklo, aluminium profiles, punched plate. Sedež podjetja je v kraju Rotterdam, Nizozemska.

 3. SADEF BELGIQUE

  Belgija

  SADEF BELGIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah steel profiles. Sedež podjetja je v kraju Gits, Belgija.

 4. PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC

  Ukraijna

  PIPE PLANT "TRUBOSTAL" PJSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Profili, železno kovinski, Cevke in cevi - železne, Welded pipes, Metal tubes, Profili, železno kovinski, Cevke in cevi - železne. Sedež podjetja je v kraju Korosten, Ukraijna.

 5. METAALHANDEL PILLAERT

  Belgija

  METAALHANDEL PILLAERT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cevke in cevi - jeklene. Deluje tudi v panogah Profili, železno kovinski, Profili, železno kovinski, beams, portals. Sedež podjetja je v kraju Vleteren, Belgija.

 6. M&M POSMETAL, S.L.

  Španija

  M&M POSMETAL, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah light posts. Sedež podjetja je v kraju Alhaurín El Grande, Španija.

 7. UNIFLEX CNC

  Nemčija

  UNIFLEX CNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah 5 axis milling. Sedež podjetja je v kraju Grossalmerode, Nemčija.

 8. PROFILAFROID

  Francija

  PROFILAFROID, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Civil engineering. Sedež podjetja je v kraju Bailleul-Sur-Therain, Francija.

 1. KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG

  Avstrija

  KARL MAYER'S NACHFOLGER JOSEF HAUTMANN GES.M.B.H CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Španija

  CAESA PERFILES ESPECIALES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - oblikovanje in rezanje. Deluje tudi v panogah Vlečenje jekla in kovin, Profili in palice - železne kovine, Profili, železno kovinski, Profilirano jeklo, hladno valjano, Vlečenje jekla in kovin, Profili in palice - železne kovine, Profili, železno kovinski, Profilirano jeklo, hladno valjano. Sedež podjetja je v kraju Caldes De Montbui, Španija.

 3. ANASER PROD SRL

  Romunija

  ANASER PROD SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kontejnerji. Deluje tudi v panogah Kovinska konstrukcija, Profili, železno kovinski, profiles, Kovinska konstrukcija, Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Ciorogarla, Romunija.

 4. CAESA SPECIAL PROFILES

  Španija

  CAESA SPECIAL PROFILES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Caldes De Montbui, Španija.

 5. HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG

  Nemčija

  HADRIAN GMBH & CO. METALL- UND KUNSTOFFTECHNIK KG, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Laser - stroji za varjenje in rezanje, Laser - stroji za varjenje in rezanje, iron sections. Sedež podjetja je v kraju Wolgast, Nemčija.

 6. VOL-STAHL GMBH

  Nemčija

  VOL-STAHL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Dresden, Nemčija.

 7. TODOPERFIL

  Španija

  TODOPERFIL, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Profili in palice - železne kovine. Deluje tudi v panogah Profili, železno kovinski, Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju La Llagosta-Barcelona, Španija.

 8. KARIPIDIS METAL

  Grčija

  KARIPIDIS METAL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah panels, Steel girders. Sedež podjetja je v kraju Anavissos, Grčija.

 9. ETG BY KEVIN KREYER

  Nemčija

  ETG BY KEVIN KREYER, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Sedež podjetja je v kraju Schloss Holte-St., Nemčija.

 10. STAHLWERK THÜRINGEN GMBH

  Nemčija

  STAHLWERK THÜRINGEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Profili, železno kovinski. Deluje tudi v panogah Jeklo, Jeklo, manufacture of steel profiles. Sedež podjetja je v kraju Unterwellenborn, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno