• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • programska oprema za upravljanje podjetij

Rezultati za

Programska oprema za upravljanje podjetij - Uvoz izvoz

 1. TAMPLO

  Francija

  Verified by europages badge

  TAMPLO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Video konferenca in televideo - storitve, Video konferenca in televideo - storitve. Sedež podjetja je v kraju Blagnac, Francija.

 2. SYNKO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  SYNKO GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 3. CLICKTIME GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  CLICKTIME GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Baden-Baden, Nemčija.

 4. POINT4SALE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Nemčija

  Verified by europages badge

  POINT4SALE UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Microsoft, Office, Windows, Software keys, Activation key, Windows server, Server workspaces, Software licences, Software for MAC. Sedež podjetja je v kraju Schöngeising, Nemčija.

 5. WINTEH D.O.O.

  Slovenija

  Winteh je aplikacija za mobilne naprave, s pomočjo katere lahko tudi na terenu oblikujete natančno ponudbo za izdelavo oken. Uporabniki so lahko registrirani s strani proizvajalca oken in imajo omogočeno uporabo razširjene verzije ali si kot navaden uporabnik (stranka sama) oblikujejo povpraševanje in dobijo ponudbo le v nekaj minutah.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. QAD EUROPE

  Francija

  QAD EUROPE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Programi za industrijo, ERP - integrated management software, Software publisher, Integrated management software packages, Programi za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Schiltigheim, Francija.

 2. ADONIS GROUPE

  Francija

  ADONIS GROUPE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Računalniške storitve, Webbutveckling, Business Intelligence, software development, Računalniške storitve, Webbutveckling, Business Intelligence. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 3. MOBILEDEV

  Francija

  MOBILEDEV, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Penne D'agenais, Francija.

 4. OSB (ONE STOP BUSINESS) MIKE

  Grčija

  OSB (ONE STOP BUSINESS) MIKE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Šport in prosti čas, Šport in prosti čas. Sedež podjetja je v kraju Ag.elefterios-Athens, Grčija.

 5. ONE TEC

  Belgija

  ONE TEC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Identificiranje in prepoznavanje - programska oprema. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Programska oprema za upravljanje podjetij, entertainment and events software, applications for voice recognition, barcode systems. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 1. EXTRA SOFWARE S.A.

  Španija

  EXTRA SOFWARE S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah ERP - integrated management software. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 2. SCHOLZ.MSCONSULTING GMBH

  Nemčija

  SCHOLZ.MSCONSULTING GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

 1. SOGELIS

  Luksemburg

  SOGELIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Računalništvo - programska oprema. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, project management software, Programska oprema za upravljanje podjetij, Management software publisher, software drivers. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 2. ECHOLON - MIT SOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  ECHOLON - MIT SOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Računalništvo - programska oprema. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Aplikacije za upravljanje uporabniških razmerij CRM, Programska oprema za upravljanje podjetij, Aplikacije za upravljanje uporabniških razmerij CRM, Software configuration management, industrial software. Sedež podjetja je v kraju Borstel-Hohenraden, Nemčija.

 3. THEWEALTHWORKS LIMITED

  Združena Kraljevina

  THEWEALTHWORKS LIMITED, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Handcross, Združena Kraljevina.

 4. TERMISOUND SRL

  Italija

  TERMISOUND SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomatika - naprave in oprema. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Programska oprema, tehnična in znanstvena, Glasbila, elektronska, Programska oprema za upravljanje podjetij, Programska oprema, tehnična in znanstvena, Glasbila, elektronska. Sedež podjetja je v kraju Buia, Italija.

 5. EAM CONSULTING

  Madagaskar

  EAM CONSULTING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Antananarivo, Madagaskar.

 6. ONEEST - SOFTWARE COMPANY

  Moldavija

  ONEEST - SOFTWARE COMPANY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Aplikacije za upravljanje uporabniških razmerij CRM, customised software development, Banking, finance and insurance software, Aplikacije za upravljanje uporabniških razmerij CRM, Outsourcing av mjukvaruutveckling. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 7. MEDIABAT

  Francija

  MEDIABAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Montpellier, Francija.

 8. STIMULSOFT

  Belorusija

  STIMULSOFT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zasnova in razvoj programske opreme. Deluje tudi v panogah Business Intelligence, Programska oprema za upravljanje podjetij, Business Intelligence, Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Vitebsk, Belorusija.

 1. SHARE(D), L'APP FAMILIALE

  Francija

  SHARE(D), L'APP FAMILIALE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Mobile phone applications, reorganisation of family relationships, Agenda sharing, Schedule synchronization. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 2. XME.DIGITAL SOLUTIONS SHOP

  Ukraijna

  XME.DIGITAL SOLUTIONS SHOP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. WINK

  Francija

  WINK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah recruitment, hr. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. PDG SYSTEMHAUS GMBH

  Nemčija

  PDG SYSTEMHAUS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Stock management software, Integrated Management Software (IMS), application software for purchasing - logistics - distribution, hospital radiation protection services. Sedež podjetja je v kraju Pforzheim, Nemčija.

 5. PROACTIS GMBH

  Nemčija

  PROACTIS GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Bonn, Nemčija.

 6. LOGICUS INFORMATIQUE INC

  Kanada

  LOGICUS INFORMATIQUE INC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Ste-Anne-Des-Lacs, Kanada.

 7. JONGBEL MEDIA SOLUTIONS LTD.

  Bolgarija

  JONGBEL MEDIA SOLUTIONS LTD., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 8. PAYCHEX DEUTSCHLAND GMBH

  Nemčija

  PAYCHEX DEUTSCHLAND GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 9. ACCOUNT-IT.LU

  Luksemburg

  ACCOUNT-IT.LU, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah Stock management software, Accounting software. Sedež podjetja je v kraju Strassen, Luksemburg.

 10. BEWIN SOLUTIONS

  Belgija

  BEWIN SOLUTIONS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Programska oprema za upravljanje podjetij. Deluje tudi v panogah crm, project management software, Customer management software, Programvara för planeringshantering. Sedež podjetja je v kraju Waterloo, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Programska oprema za upravljanje podjetij - Uvoz izvoz

Število rezultatov

15.871 Podjetja