• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • prst

Rezultati za

Prst - Uvoz izvoz

 1. HOLLAND SOIL

  Španija

  HOLLAND SOIL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prst. Sedež podjetja je v kraju Llinars Del Valles (bareclona), Španija.

 2. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Rusija

  BIOERA-MOSCOW, LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Naravna gnojila, Prst, Deževniki (gnojila), Naravna gnojila, Prst, Deževniki (gnojila), Amino acid. Sedež podjetja je v kraju Moscow, Rusija.

 3. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luksemburg

  SCHOTTERWERK MOERSDORF, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Surovine za gradbena in javna dela. Deluje tudi v panogah Prst, natural stone, Quarries, gabions, Prst. Sedež podjetja je v kraju Moersdorf, Luksemburg.

 4. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, phytosanitary product, export, fertilizer, Prst. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 5. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Poljska

  MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Storitve za vrtnarjenje, zelene nasade in krajinarstvo. Deluje tudi v panogah Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Urejanje okolja - izvajalci, Prst, Parki in vrtovi - svetovalni uradi, Urejanje okolja - izvajalci, gardening, Prst. Sedež podjetja je v kraju Jarosław, Poljska.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. DE KOCK WAVRE

  Belgija

  DE KOCK WAVRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Javna dela - izvajalci. Deluje tudi v panogah Prst, earthmoving, earthmoving work, sand, Prst. Sedež podjetja je v kraju Wavre, Belgija.

 2. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Šota in kompost, Prst, Drevesnice in gozdarstvo, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Šota in kompost, Prst. Sedež podjetja je v kraju Neustadt, Nemčija.

 3. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Poljska

  OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Prst, evergreens, Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine, Prst, shrubbery. Sedež podjetja je v kraju Kraczkowa, Poljska.

 4. WIS-KRUSZYWA.PL

  Poljska

  WIS-KRUSZYWA.PL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prst. Sedež podjetja je v kraju Kramsk, Poljska.

 5. PROPLANT GMBH

  Nemčija

  PROPLANT GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Šota in kompost, Prst, Drevesnice in gozdarstvo, Gnojila in sredstva za izboljšavo tal, Šota in kompost, Prst. Sedež podjetja je v kraju Vaihingen, Nemčija.

 1. TREVIGIANA HUMUS

  Italija

  TREVIGIANA HUMUS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prst. Deluje tudi v panogah Pohištvo, vrtno, Šota in kompost, Pohištvo, vrtno, loam, Šota in kompost, wood bark. Sedež podjetja je v kraju Casale Sul Sile, Italija.

 2. EUROLIGNITE LLC

  Ukraijna

  EUROLIGNITE LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz premoga. Deluje tudi v panogah Prst, lignite, organic soil improvers, Prst, soil conditioner. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 1. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Združena Kraljevina

  MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Prst. Sedež podjetja je v kraju Surbition, Združena Kraljevina.

 2. COIR LANKA

  Italija

  COIR LANKA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prst. Deluje tudi v panogah coir geotextiles. Sedež podjetja je v kraju Verona, Italija.

 3. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Hrvaška

  AGROHOBLAJ D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prst. Deluje tudi v panogah substrates. Sedež podjetja je v kraju Mursko Središće, Hrvaška.

 4. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Italija

  MECHELLI MARIO E C. SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prst. Sedež podjetja je v kraju Soriano Nel Cimino, Italija.

 5. SILUFLORA

  Poljska

  SILUFLORA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Prst, peat for fertilizers, Prst. Sedež podjetja je v kraju Plock, Poljska.

 6. CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Avstrija

  CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Ybbs An Der Donau, Avstrija.

 7. BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Rude, železove in neželezove, Prst, Rude, železove in neželezove. Sedež podjetja je v kraju Flechtingen, Nemčija.

 8. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Poljska

  AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Žitarice in zrna, Prst, Žitarice in zrna. Sedež podjetja je v kraju Golenice, Poljska.

 1. S.U.D.E. GMBH

  Nemčija

  S.U.D.E. GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA

  Poljska

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Filmi in plošče, iz umetne mase. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Koscian, Poljska.

 3. CAF MNS FIDANCILIK SAN

  Turčija

  CAF MNS FIDANCILIK SAN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prst. Sedež podjetja je v kraju Manisa, Turčija.

 4. ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH

  Nemčija

  ESG ERD-SUBSTRAT-FABRIKATION BUSCH GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Rastede, Nemčija.

 5. GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG

  Nemčija

  GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Sinntal, Nemčija.

 6. INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Lauterbach, Nemčija.

 7. PRIMASTA B.V.

  Nizozemska

  PRIMASTA B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Asten, Nizozemska.

 8. HAWITA GRUPPE GMBH

  Nemčija

  HAWITA GRUPPE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Vechta, Nemčija.

 9. FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Nemčija

  FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gnojila in sredstva za izboljšavo tal. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Neustadt, Nemčija.

 10. MODAHUM GMBH

  Nemčija

  MODAHUM GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Šota in kompost. Deluje tudi v panogah Prst, Prst. Sedež podjetja je v kraju Egling, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno