• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ptice- domače

Rezultati za

Ptice- domače - Uvoz izvoz

 1. PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER

  Nemčija

  PRODUKTHANDEL THOMAS GASSNER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ptice, domače. Deluje tudi v panogah Stainless steels, feeds for birds, toys, articles for birds. Sedež podjetja je v kraju Königsbrunn, Nemčija.

 2. POULTRY FARMS VALERA

  Grčija

  POULTRY FARMS VALERA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Ioannina, Grčija.

 3. PAJARERÍA SAMU

  Španija

  PAJARERÍA SAMU, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živinoreja - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ptice, domače, pet bird food, Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Estepa, Španija.

 4. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  Belgija

  DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hišne živali - artikli. Deluje tudi v panogah Hrana za hišne živali, Ptice, domače, Psi in mački - artikli, Hrana za hišne živali, reptiles, Ptice, domače, Psi in mački - artikli. Sedež podjetja je v kraju Aartselaar, Belgija.

 5. M. OLLESCH

  Nemčija

  M. OLLESCH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Ribe, Ptice, domače, Krmila za živali, Školjke in raki, Ribe, Ptice, domače, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Krefeld, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GENOVO FOODS LLC.

  Ukraijna

  GENOVO FOODS LLC., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Kotsubinskoe, Ukraijna.

 2. GEERT VERHOEVEN

  Belgija

  GEERT VERHOEVEN, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ptice, domače. Deluje tudi v panogah hens, small animals, rabbit. Sedež podjetja je v kraju KLUIZEN, Belgija.

 3. OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A.

  Portugalska

  OVOPOR AGRO PECUÁRIA DOS MILAGRES, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ptice, domače. Deluje tudi v panogah Krmila za živali, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Alcaidaria, Portugalska.

 4. AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI.

  Turčija

  AKIN PET HAYVAN VE TARIM URN,PAZ,TIC,LTD,STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 5. EREBO HEIMTIERPRODUKTE

  Nemčija

  EREBO HEIMTIERPRODUKTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ptice, domače, Hišne živali - artikli, Kletke in ptičnice, Ribe, Ptice, domače, Hišne živali - artikli, Kletke in ptičnice. Sedež podjetja je v kraju Boos, Nemčija.

 1. AVICOLA SA

  Moldavija

  AVICOLA SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ptice, domače. Deluje tudi v panogah Jajčni proizvodi, hens, Jajčni proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Raionul Riscani, Moldavija.

 2. MANUFAKTUR KRATZPFOTE

  Nemčija

  MANUFAKTUR KRATZPFOTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ptice, domače. Deluje tudi v panogah scratching posts, cats. Sedež podjetja je v kraju Helmbrechts, Nemčija.

 1. SAS ZOLUX

  Francija

  SAS ZOLUX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvariji in bokali. Deluje tudi v panogah Ptice, domače, Hišne živali - artikli, Ptice, domače, Hišne živali - artikli. Sedež podjetja je v kraju Saintes, Francija.

 2. MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A.

  Portugalska

  MARINHAVE SOC AGRO AVICOLA S.A., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Porto Alto, Portugalska.

 3. W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V.

  Nizozemska

  W. VAN DER MEER EN ZONEN B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hišne živali. Deluje tudi v panogah Ptice, domače, Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Dronrijp, Nizozemska.

 4. JAULASDEMADERA

  Španija

  JAULASDEMADERA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ptice, domače. Deluje tudi v panogah cages for domestic animals, Pet products manufacturers. Sedež podjetja je v kraju La villa de don fadrique, Španija.

 5. MARTINS E GERALDES LDA.

  Portugalska

  MARTINS E GERALDES LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Águas Vivas, Portugalska.

 6. CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A.

  Portugalska

  CAMPOVO - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS, S.A., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Quinta Da Gramela, Portugalska.

 7. AVIARIOS AGRO OVO LDA.

  Portugalska

  AVIARIOS AGRO OVO LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju São João Das Lampas, Portugalska.

 8. POULTRY EQUIPMENT

  Turčija

  POULTRY EQUIPMENT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A

  Portugalska

  NUTROTON INDUSTRIAS DA AVICULTURA S A, ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Caramulo, Portugalska.

 2. AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugalska

  AVIARIO RESOURO PRODUÇÃO DE OVOS LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Resouro, Portugalska.

 3. SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A.

  Portugalska

  SPA SOC DE PRODUTOS AVICOLAS S.A., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju São Romão Do Coronado, Portugalska.

 4. VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA.

  Portugalska

  VILREIOVO PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE OVOS LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Lavadouro, Portugalska.

 5. PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA.

  Portugalska

  PINTOBAR EXPLORAÇÃO AVICOLA LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Carrazedo, Portugalska.

 6. AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A.

  Portugalska

  AGROZEL-AGRO-PECUÁRIA DO ZÊZERE S.A., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Horta Do Chão Da Serra, Portugalska.

 7. AVE IMPEX S.R.L.

  Romunija

  AVE IMPEX S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Hišne živali. Deluje tudi v panogah Ptice, domače, Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Satu Mare, Romunija.

 8. RUIAVES - SOCIEDADE AVÍCOLA DE RUIVÃES LDA.

  Portugalska

  RUIAVES - SOCIEDADE AVÍCOLA DE RUIVÃES LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Ruivães, Portugalska.

 9. GRANPON GRANJA AVICOLA PONTA DELGADA LDA.

  Portugalska

  GRANPON GRANJA AVICOLA PONTA DELGADA LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače.

 10. AVIGROU - PRODUÇÃO E COMÉRCIO DE AVES LDA.

  Portugalska

  AVIGROU - PRODUÇÃO E COMÉRCIO DE AVES LDA., ki deluje v panogi Ptice, domače. Sedež podjetja je v kraju Grou, Portugalska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno