• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rastline- zelenolistne

Rezultati za

Rastline- zelenolistne - Uvoz izvoz

 1. GARTENBAU-SERVICE

  Nemčija

  GARTENBAU-SERVICE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah flowering garden plants, garden plants. Sedež podjetja je v kraju Straelen-Herongen, Nemčija.

 2. ZE IMPORT & EXPORT

  Turčija

  ZE IMPORT & EXPORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah fresh basil. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 3. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Španija

  HORTALIZAS JUMARSAN S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Rastline, zelenolistne, Rastline, zelenolistne, mint, fresh parsley, packaged spinach. Sedež podjetja je v kraju El Raal, Španija.

 4. DANIEL FILIBERTO

  Španija

  DANIEL FILIBERTO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Turís, Španija.

 5. GROW BROTES VERDES S.L

  Španija

  GROW BROTES VERDES S.L, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Mislata (valencia), Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Nemčija

  FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadike gozdnega drevja. Deluje tudi v panogah Lončnice, Rastline, zelenolistne, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. PFLANZEN-EXOTE

  Nemčija

  PFLANZEN-EXOTE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah palm trees, succulent and tropical plants, exotic plants. Sedež podjetja je v kraju Bad Lippspringe, Nemčija.

 3. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Grčija

  VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, cycas circinnalis, aromatic plants, Drevesnice in gozdarstvo, olive trees. Sedež podjetja je v kraju Kato Achaia, Grčija.

 4. PÉPINIÈRES CECE

  Belgija

  PÉPINIÈRES CECE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, Rastline, zelenolistne, Rože in rastline, za rastlinjak, Rastline, Plantations, Rastline, zelenolistne, Rože in rastline, za rastlinjak. Sedež podjetja je v kraju Bray, Belgija.

 5. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgija

  JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Sadike za rastlinjake, Rastline, Sadike za rastlinjake, orchids, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Buggenhout, Belgija.

 1. TIHGSA.COM

  Peru

  TIHGSA.COM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Lima, Peru.

 2. PAULOWNIA EUROPA

  Romunija

  PAULOWNIA EUROPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne, Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Cristian, Romunija.

 1. PETER SCHUSTER

  Avstrija

  PETER SCHUSTER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gojene sadike, čebulice in semena. Deluje tudi v panogah Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, zelenolistne, Cvetje, rezano, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 2. M VAN VEEN BV

  Nizozemska

  M VAN VEEN BV, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Rijsenhout, Nizozemska.

 3. FRESH GARLIC VEGETABLE

  Bolgarija

  FRESH GARLIC VEGETABLE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Česen. Deluje tudi v panogah Zelenjava, sveža, Rastline, zelenolistne, Zelenjava, sveža, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Fresh, Bolgarija.

 4. BERINGGAARD APS

  Danska

  BERINGGAARD APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cvetje, posušeno. Deluje tudi v panogah Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Bonsaji, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Gilleleje, Danska.

 5. MIRA FIDANCILIK

  Turčija

  MIRA FIDANCILIK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Ödemis, Turčija.

 6. PROFI PFLANZENVERLEIH

  Nemčija

  PROFI PFLANZENVERLEIH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Borken, Nemčija.

 7. ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING

  Turčija

  ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, cabbage. Sedež podjetja je v kraju Tarsus, Turčija.

 8. MUHAMMET AYÇIÇEK

  Turčija

  MUHAMMET AYÇIÇEK, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Hatay, Turčija.

 1. LEADERPLANT VIVAI

  Italija

  LEADERPLANT VIVAI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadike za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Širokolistna drevesa in grmičevje, Rastline, zelenolistne, Širokolistna drevesa in grmičevje, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Acquanegra Sul Chiese, Italija.

 2. DEROOSE PLANTS

  Belgija

  DEROOSE PLANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, Rastline, cvetoče, apartment plants. Sedež podjetja je v kraju Evergem, Belgija.

 3. EXOTIC PLANT

  Belgija

  EXOTIC PLANT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Cvetoče rastline, Cvetoče rastline, exotic plants. Sedež podjetja je v kraju Laarne, Belgija.

 4. CS-PLANT

  Belgija

  CS-PLANT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah wholesale of plants, outdoor ornamental plants, shrubbery. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 5. MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Nemčija

  MEYER LANDSCHAFTSBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Tekstilne rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Sedež podjetja je v kraju Weihenzell, Nemčija.

 6. GIMALL PLANTS

  Belgija

  GIMALL PLANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Rastline, Rastline, exporters of ornamental plants. Sedež podjetja je v kraju Lochristi, Belgija.

 7. VIVAIO IL FUNGO DI FAZIO MICHELE

  Italija

  VIVAIO IL FUNGO DI FAZIO MICHELE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah mediterranean plants. Sedež podjetja je v kraju Bitetto, Italija.

 8. FLORALUX

  Belgija

  FLORALUX, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah cut flowers, furnishing accessories. Sedež podjetja je v kraju Dadizele, Belgija.

 9. HORTICULTURE HALLEUX

  Belgija

  HORTICULTURE HALLEUX, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, cvetoče, Rastline iz rastlinjakov. Sedež podjetja je v kraju Boirs, Belgija.

 10. BIANCHI DINO S.R.L.

  Italija

  BIANCHI DINO S.R.L., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Vrtnarjenje, hortikultura, cvetličarstvo - naprave in potrebščine. Deluje tudi v panogah Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne, Rastline iz rastlinjakov, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Pescia, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno