• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rastline

Rezultati za

Rastline - Uvoz izvoz

 1. GENEROSA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  GENEROSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, affärspresenter för företag, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, natural soap for plants. Sedež podjetja je v kraju Lisbon, Portugalska.

 2. FLORIXIR

  Francija

  Verified by europages badge

  FLORIXIR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Aromatične rastline, Zeliščni čaji, Aromatične rastline, Zeliščni čaji. Sedež podjetja je v kraju Ham, Francija.

 3. MILSENS

  Francija

  Verified by europages badge

  MILSENS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Guenange, Francija.

 4. VIVEROS MACÍAS

  Španija

  Verified by europages badge

  VIVEROS MACÍAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, Gozdarstvo, olive tree nurseries, Rastline, Gozdarstvo, palm nurseries, Chamaerops, trees, Quercus. Sedež podjetja je v kraju Carmona-Sevilla, Španija.

 5. HIGHBUY - CBD

  Francija

  Verified by europages badge

  HIGHBUY - CBD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BOTÁNICA LEVANTINA

  Španija

  Verified by europages badge

  BOTÁNICA LEVANTINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, palms, palm trees, Rastline, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, olive tree nurseries. Sedež podjetja je v kraju Elche-Alicante, Španija.

 2. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italija

  Verified by europages badge

  COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadike za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Rastline, wholesale of plants, phoenix canariensis, Rastline, palm, chamaeropos humilis, dwarf palm, palm trees, trachycarpus fortuneii. Sedež podjetja je v kraju Piedimonte Etneo, Italija.

 3. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Španija

  Verified by europages badge

  PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, nurseries for garden centres, Rastline, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, palm trees. Sedež podjetja je v kraju Elche-Alicante, Španija.

 4. BENAGES PLANTS

  Španija

  BENAGES PLANTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah olive tree, conifers, trees, palm trees. Sedež podjetja je v kraju Cambrils, Španija.

 5. PLANTESTABILISEE.COM

  Francija

  PLANTESTABILISEE.COM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Courbevoie, Francija.

 1. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Španija

  VIVEROS HERMANOS PEÑA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah fruit plants, sale of fruit plants. Sedež podjetja je v kraju Fuente Vaqueros, Granada, Španija.

 2. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Španija

  VIVEROS HERNÁNDEZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, palm trees, nurseries, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Alcasser, Španija.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Španija

  SEMILLEROS PLANTIAGRO, ki deluje v panogi Tople grede. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Rastline, cereals, sowing seeds, Drevesnice in gozdarstvo, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Puerto Lumbreras-Murcia, Španija.

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Španija

  ALGOROS VIVEROS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, palm exporters. Sedež podjetja je v kraju Elche (Alicante), Španija.

 3. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Španija

  EXCLUSIVAS ROCAN S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Cvetje, Umetne rastline in sadje, civil decorations, cemeteries, Cvetje, Umetne rastline in sadje. Sedež podjetja je v kraju Lucena, Španija.

 4. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italija

  ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, bouquets and floral compositions, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, ornamental specimen trees, decorations for ceremonies. Sedež podjetja je v kraju Lido Di Camaiore-Camaiore, Italija.

 5. AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP

  Italija

  AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rastline, garden accessories, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 6. PÉPINIÈRES CECE

  Belgija

  PÉPINIÈRES CECE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, Rastline, zelenolistne, Rože in rastline, za rastlinjak, Rastline, Plantations, Rastline, zelenolistne, Rože in rastline, za rastlinjak. Sedež podjetja je v kraju Bray, Belgija.

 7. DE TUINEN VAN

  Nizozemska

  DE TUINEN VAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah indoor and outdoor plants, apartment plants, water plants, artificial plants. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 8. PIAZZA DEI FIORI

  Italija

  PIAZZA DEI FIORI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Rastline, cut flowers, Rastline, bouquets and floral compositions, decoration. Sedež podjetja je v kraju Pompei, Italija.

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Romunija

  PAULOWNIA EUROPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Poljedelstvo - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne, Sadike gozdnega drevja, Rastline, Lončnice, Rastline, zelenolistne. Sedež podjetja je v kraju Cristian, Romunija.

 2. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Belgija

  WALTER VAN GASTEL NINOVE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Umetne rastline in sadje, Rastline, Umetne rastline in sadje, Rastline, garden furniture, decorative items. Sedež podjetja je v kraju Ninove, Belgija.

 3. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgija

  JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Sadike za rastlinjake, Rastline, Sadike za rastlinjake, orchids, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Buggenhout, Belgija.

 4. ARTI FLEUR DECO

  Belgija

  ARTI FLEUR DECO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Rastline, Umetne rastline, floral crowns, Rastline, Umetne rastline, Floral compositions. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 5. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Belgija

  PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadike za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Rastline, Rastline, green plants, nursery seedlings. Sedež podjetja je v kraju Munsterbilzen, Belgija.

 6. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Poljska

  KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Sredstva za zaščito rastlin. Deluje tudi v panogah Priprava obdelovalnih površin, Rastline, Rastline, cvetoče, Rastline in zelišča, zdravilne, Priprava obdelovalnih površin, Rastline, Rastline, cvetoče, Rastline in zelišča, zdravilne. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

 7. DOM W OGRODZIE

  Poljska

  DOM W OGRODZIE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Rastline, Material za sejanje in sajenje, Rastline, shrubbery, Material za sejanje in sajenje, irrigation. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 8. A OP DE BEECK

  Belgija

  A OP DE BEECK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, nursery seedlings, Rastline, poplar growing. Sedež podjetja je v kraju Putte, Belgija.

 9. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Schenefeld, Nemčija.

 10. HYDROMAR PIOTR BABIARZ

  Poljska

  HYDROMAR PIOTR BABIARZ, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Gojenje v vodi - materiali in potrebščine. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, irrigation, irrigation equipment, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Powiercie, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Rastline - Uvoz izvoz

Število rezultatov

10.849 Podjetja