• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rastline

Rezultati za

Rastline - Uvoz izvoz

 1. GENEROSA

  Portugalska

  Verified by europages badge

  GENEROSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, affärspresenter för företag, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, natural soap for plants. Sedež podjetja je v kraju Lisbon, Portugalska.

 2. MILSENS

  Francija

  Verified by europages badge

  MILSENS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Guenange, Francija.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Španija

  Verified by europages badge

  VIVEROS MACÍAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, Gozdarstvo, olive tree nurseries, Rastline, Gozdarstvo, palm nurseries, Chamaerops, trees, Quercus. Sedež podjetja je v kraju Carmona-Sevilla, Španija.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Španija

  Verified by europages badge

  VIVEROS HERMANOS PEÑA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah fruit plants, sale of fruit plants, Pistachio tree saplings, Almond tree saplings, Fruit tree nurseries, Protect species saplings, fruit trees, peach trees, apricot trees. Sedež podjetja je v kraju Fuente Vaqueros, Granada, Španija.

 5. HIGHBUY - CBD

  Francija

  Verified by europages badge

  HIGHBUY - CBD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. BOTÁNICA LEVANTINA

  Španija

  Verified by europages badge

  BOTÁNICA LEVANTINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, palms, palm trees, Rastline, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, olive tree nurseries. Sedež podjetja je v kraju Elche-Alicante, Španija.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Španija

  Verified by europages badge

  PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, nurseries for garden centres, Rastline, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, palm trees. Sedež podjetja je v kraju Elche-Alicante, Španija.

 3. PLANTESTABILISEE.COM

  Francija

  PLANTESTABILISEE.COM, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Courbevoie, Francija.

 4. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Španija

  VIVEROS HERNÁNDEZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, palm trees, nurseries, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Alcasser, Španija.

 5. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Španija

  SEMILLEROS PLANTIAGRO, ki deluje v panogi Tople grede. Deluje tudi v panogah Drevesnice in gozdarstvo, Rastline, cereals, sowing seeds, Drevesnice in gozdarstvo, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Puerto Lumbreras-Murcia, Španija.

 1. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Španija

  ALGOROS VIVEROS, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, palm exporters. Sedež podjetja je v kraju Elche (Alicante), Španija.

 2. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Španija

  EXCLUSIVAS ROCAN S.L., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Cvetje, Umetne rastline in sadje, civil decorations, cemeteries, Cvetje, Umetne rastline in sadje. Sedež podjetja je v kraju Lucena, Španija.

 1. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italija

  ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, bouquets and floral compositions, Cvetličarstvo - materiali in potrebščine, ornamental specimen trees, decorations for ceremonies. Sedež podjetja je v kraju Lido Di Camaiore-Camaiore, Italija.

 2. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, Drevesnice in gozdarstvo, Užitna zelenjava, korenine in gomolji, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Rastline, Drevesnice in gozdarstvo. Sedež podjetja je v kraju Schenefeld, Nemčija.

 3. AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP

  Italija

  AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rastline, garden accessories, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Palermo, Italija.

 4. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Španija

  VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah nursery seedlings, vines, Vine plants. Sedež podjetja je v kraju L'olleria Valencia, Španija.

 5. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Belgija

  JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rastline, zelenolistne. Deluje tudi v panogah Sadike za rastlinjake, Rastline, Sadike za rastlinjake, orchids, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Buggenhout, Belgija.

 6. PETROVA PLANTS

  Belgija

  PETROVA PLANTS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Rastline, Rastline, Exotic wood, mediterranean plants, japanese garden plants. Sedež podjetja je v kraju Sint-Katelijne-Waver, Belgija.

 7. HORIZON PLANTS

  Belgija

  HORIZON PLANTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Sadike za rastlinjake, Rastline, Sadike za rastlinjake, floral decorations, nursery seedlings, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Harelbeke, Belgija.

 8. DE TUINEN VAN

  Nizozemska

  DE TUINEN VAN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah indoor and outdoor plants, apartment plants, water plants, artificial plants. Sedež podjetja je v kraju Amsterdam, Nizozemska.

 1. A OP DE BEECK

  Belgija

  A OP DE BEECK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, nursery seedlings, Rastline, poplar growing. Sedež podjetja je v kraju Putte, Belgija.

 2. DE NOLF WILLY

  Belgija

  DE NOLF WILLY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema, nursery seedlings, garden construction, vegetable growing, Vrtičkanje in vrtnarjenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Waregem, Belgija.

 3. MEISTERPFLANZEN

  Nemčija

  MEISTERPFLANZEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Sedež podjetja je v kraju Nordhorn, Nemčija.

 4. PARK M

  Poljska

  PARK M, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Arhitekti - projektanstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, topiary, Rastline, gardening. Sedež podjetja je v kraju Stary Sącz, Poljska.

 5. ARTI FLEUR DECO

  Belgija

  ARTI FLEUR DECO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Rastline, Umetne rastline, floral crowns, Rastline, Umetne rastline, Floral compositions. Sedež podjetja je v kraju Oostende, Belgija.

 6. EARL BRAVARD PEPINIERES

  Francija

  EARL BRAVARD PEPINIERES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastline. Deluje tudi v panogah fruit trees. Sedež podjetja je v kraju Barrou, Francija.

 7. BLOEMENRIJK

  Belgija

  BLOEMENRIJK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Deluje tudi v panogah Cvetje, Rastline, Cvetje, Rastline, Garden decorations. Sedež podjetja je v kraju Herent, Belgija.

 8. AQUARELLA

  Belgija

  AQUARELLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Pohištvo in dekoracije, za vrt. Deluje tudi v panogah Vrtna oprema, Rastline, Vrtna oprema, office plants, Rastline. Sedež podjetja je v kraju Destelbergen, Belgija.

 9. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Belgija

  WALTER VAN GASTEL NINOVE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Cvetje. Deluje tudi v panogah Umetne rastline in sadje, Rastline, Umetne rastline in sadje, Rastline, garden furniture, decorative items. Sedež podjetja je v kraju Ninove, Belgija.

 10. HOUTMEYERS

  Belgija

  HOUTMEYERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Rastline, Sadike za rastlinjake, Rastline, fruit trees, flowering shrubs, Sadike za rastlinjake. Sedež podjetja je v kraju Eindhout-Laakdal, Belgija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Rastline - Uvoz izvoz

Število rezultatov

11.070 Podjetja