• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rastlinjaki in grede- stekleni

Rezultati za

Rastlinjaki in grede- stekleni - Uvoz izvoz

 1. AGRIMEC

  Italija

  Verified by europages badge

  AGRIMEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah shading, heated greenhouses, systems for protected crops, greenhouse construction, air conditioning systems for protected crops, greenhouse equipment, vertical wall greenhouses, garden greenhouses, nursery greenhouses. Sedež podjetja je v kraju Casazza, Italija.

 2. LOMBARDA SERRE

  Italija

  LOMBARDA SERRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Ogrevalne naprave za rastlinjake, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Ogrevalne naprave za rastlinjake, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Sedež podjetja je v kraju Grantola, Italija.

 3. METALMAK MAKINA

  Turčija

  METALMAK MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. MC SIVIERO SRL - SERRE

  Italija

  MC SIVIERO SRL - SERRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah tunnels for market gardening, greenhouses, steel roofs, greenhouses for floriculture and gardening. Sedež podjetja je v kraju Verbania, Italija.

 5. AGEON

  Italija

  AGEON, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Poljedelske naprave in oprema, laboratories for agricultural chemical analyses, technical assistance, Poljedelske naprave in oprema, chemical, physical and bacterial water analysis. Sedež podjetja je v kraju Borgo San Dalmazzo, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bolgarija

  AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne naprave. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, Rastlinjaki, notranji, Tople grede, Rastlinjaki in grede, stekleni, Rastlinjaki, notranji, Tople grede. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 2. INVERNADEROS IMA

  Španija

  INVERNADEROS IMA, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah nursery greenhouses, shade net. Sedež podjetja je v kraju Barbatain, Španija.

 3. TECNOVA SERRE

  Italija

  TECNOVA SERRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Okviri gred za rastlinjake. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, cogeneration plant, Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Porto Mantovano, Italija.

 4. SANLIGHT E.U.

  Avstrija

  SANLIGHT E.U., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah greenhouse products, Lighting accessories, lighting technique, lighting elements. Sedež podjetja je v kraju Schruns, Avstrija.

 5. AGRIKOL D.O.O.

  Srbija

  AGRIKOL D.O.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah agricultural building, greenhouses. Sedež podjetja je v kraju Kruševac, Srbija.

 1. GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH

  Nemčija

  GRÜNERGARTEN® BY NM-WOOD GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Vzgajanje rastlin v rastlinjakih, Vzgajanje rastlin v rastlinjakih. Sedež podjetja je v kraju Bexbach, Nemčija.

 2. ROBINSON POLYTUNNELS

  Združena Kraljevina

  ROBINSON POLYTUNNELS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Nelson, Združena Kraljevina.

 1. EMAGA SP. Z O.O.

  Poljska

  EMAGA SP. Z O.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Gradbeni materiali. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, Papirnate tapete, Plasprofiler för byggbranschen, Rastlinjaki in grede, stekleni, Papirnate tapete. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 2. EURO-SERRE

  Belgija

  EURO-SERRE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 3. ARLEN TEAM SP. Z O.O.

  Poljska

  ARLEN TEAM SP. Z O.O., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah greenhouses for market gardening. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 4. VERMAKO

  Belgija

  VERMAKO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Cevke in cevi, aluminijaste. Deluje tudi v panogah Topli rastlinjaki za forsiranje, Rastlinjaki in grede, stekleni, Topli rastlinjaki za forsiranje, Rastlinjaki in grede, stekleni, greenhouses for floriculture and gardening. Sedež podjetja je v kraju Tielt, Belgija.

 5. DUTCHGREENHOUSES

  Nizozemska

  DUTCHGREENHOUSES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah greenhouses, supplies for horticulture. Sedež podjetja je v kraju Naaldwijk, Nizozemska.

 6. UZM AGRO TRADING

  Romunija

  UZM AGRO TRADING, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah glasshouse covers, sun screens, frost net. Sedež podjetja je v kraju Bucharesti, Romunija.

 7. SERRURIERS SERVICES

  Francija

  SERRURIERS SERVICES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Sarcelles, Francija.

 8. SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD.

  Turčija

  SEOMAK GREENHOUSE TECNOLGY CO.LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kmetijski stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Kmetijstvo - stroji in oprema, Rastlinjaki in grede, stekleni, floriculture and horticulture, greenhouse products, Kmetijstvo - stroji in oprema, Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 1. IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  IKIZLER KALIP VE PRES SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. ECO SERA SISTEMLERI

  Turčija

  ECO SERA SISTEMLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Rastline iz rastlinjakov, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Kmetijstvo - stroji in oprema, greenhouses for market gardening, Rastline iz rastlinjakov, Rastlinjaki za razmnoževanje - instalacije, Kmetijstvo - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 3. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Romunija

  S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah Okviri gred za rastlinjake, Okviri gred za rastlinjake, greenhouse products. Sedež podjetja je v kraju Loc. Valcele, Romunija.

 4. RICHEL GROUP

  Francija

  RICHEL GROUP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namakalne in škropilne naprave. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, Ogrevalne naprave za rastlinjake, Rastlinjaki in grede, stekleni, Ogrevalne naprave za rastlinjake, dryers for raw tobacco. Sedež podjetja je v kraju Eygalières, Francija.

 5. SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES

  Turčija

  SERAYMAK PROFESSIONAL GREENHOUSE MACHINES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Deluje tudi v panogah växthus för trädgårdsodling, greenhouse products, greenhouses, fruit harvesting trolleys. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 6. BOM GROUP

  Nizozemska

  BOM GROUP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Naaldwijk, Nizozemska.

 7. ACM AGROCENTRUM

  Poljska

  ACM AGROCENTRUM, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Kielce, Poljska.

 8. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Srbija

  ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tople grede. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, Gojene sadike, čebulice in semena, Rastlinjaki in grede, stekleni, Gojene sadike, čebulice in semena. Sedež podjetja je v kraju Kanjiža-Magyarkanizsa, Srbija.

 9. EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR

  Švica

  EUROGOLD SERVICE ZUMBÜHL & CO. HANDELSAGENTUR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gospodinjski izdelki, kovinski. Deluje tudi v panogah Rastlinjaki in grede, stekleni, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Pralni stroji in ožemalniki, industrijski, Rastlinjaki in grede, stekleni, Oblačila - stroji in materiali za industrijo, Pralnice in kemične čistilnice - stroji in oprema, Pralni stroji in ožemalniki, industrijski. Sedež podjetja je v kraju Zug, Švica.

 10. HUNECKE GMBH GEWÄCHSHAUSZUBEHÖR

  Nemčija

  HUNECKE GMBH GEWÄCHSHAUSZUBEHÖR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradnja industrijskih objektov. Deluje tudi v panogah Kovinske konstrukcije (lahke), Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki, Rastlinjaki in grede, stekleni, Kovinske konstrukcije (lahke), Železnina za gradbeništvo, Industrijski izdelki, Rastlinjaki in grede, stekleni. Sedež podjetja je v kraju Bielefeld, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno