• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi

Rezultati za

Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi - Uvoz izvoz

 1. INCIPROM LLC

  Rusija

  INCIPROM LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje odpadkov negovalnih dejavnosti, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje odpadkov negovalnih dejavnosti, Sežiganje smeti in odpadkov - oprema, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Upravljanje z industrijskimi odpadki. Sedež podjetja je v kraju Krasnodar, Rusija.

 2. LIMBURG.NET

  Belgija

  LIMBURG.NET, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Deluje tudi v panogah Refuse drums, waste collection. Sedež podjetja je v kraju Hasselt, Belgija.

 3. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Francija

  LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Francija.

 4. GALLOO KONSTRUKTIE

  Belgija

  GALLOO KONSTRUKTIE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Sortiranje odpadkov - stroji in oprema, Recikliranje - stroji in naprave, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Sortiranje odpadkov - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Menen, Belgija.

 5. HYGEA

  Belgija

  HYGEA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, waste recycling advice, Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Havré, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MENART

  Belgija

  MENART, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sortiranje odpadkov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Recikliranje - stroji in naprave, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, industrial crushers for recycling waste, Stiskalniki in drobilniki odpadkov, Recikliranje - stroji in naprave, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Dour, Belgija.

 2. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  OKTAGON ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Graben-Neudorf, Nemčija.

 3. EXPRUM D.O.O.

  Slovenija

  EXPRUM D.O.O., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Vozila za odvoz smeti. Deluje tudi v panogah Prevoz odpadkov, Kontejnerji, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Prevoz odpadkov, Kontejnerji, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Ljubljana, Slovenija.

 4. PANNÓNIA-Z KFT

  Madžarska

  PANNÓNIA-Z KFT, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Industrijski odpadki - storitve čiščenja, Gospodinjski odpadki - obdelava, Predelava in recikliranje odpadkov, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Industrijski odpadki - storitve čiščenja, Gospodinjski odpadki - obdelava, Predelava in recikliranje odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 5. LANGIPEX IRODA KFT

  Madžarska

  LANGIPEX IRODA KFT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Gospodinjski aparati - veliki, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Gospodinjski aparati - veliki. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 1. BIOMETSA S.L.

  Španija

  BIOMETSA S.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Deluje tudi v panogah biogas torches, garbage compactors, pounders, hospital and assimilated waste incineration plants. Sedež podjetja je v kraju El Masnou ( Barcelona), Španija.

 2. KAPELLA CHUTES

  Turčija

  KAPELLA CHUTES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Menemen, Turčija.

 1. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Poljska

  KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Deluje tudi v panogah Pesek in gramoz, Pesek in gramoz. Sedež podjetja je v kraju Kotlarnia, Poljska.

 2. TIRME SA

  Španija

  TIRME SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Palma, Španija.

 3. SPAARNELANDEN N.V.

  Nizozemska

  SPAARNELANDEN N.V., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Haarlem, Nizozemska.

 4. VADS SPOL. S.R.O.

  Češka Republika

  VADS SPOL. S.R.O., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Bohumin, Češka Republika.

 5. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Francija

  COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Rennes, Francija.

 6. RE ENTSORGUNG GMBH

  Nemčija

  RE ENTSORGUNG GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Herten, Nemčija.

 7. GRESSANI SRL

  Italija

  GRESSANI SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Susegana, Italija.

 8. TWENCE B.V.

  Nizozemska

  TWENCE B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Hengelo Ov, Nizozemska.

 1. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Nemčija

  SIBYLLE STELLRECHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Heilbronn, Nemčija.

 2. LUTTJEBOER B.V.

  Nizozemska

  LUTTJEBOER B.V., ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Veendam, Nizozemska.

 3. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Danska

  DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Roskilde, Danska.

 4. H.E.W. A/S

  Danska

  H.E.W. A/S, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Soendersoe, Danska.

 5. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Francija

  STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Marseille, Francija.

 6. URBANTECHNOLOGY

  Španija

  URBANTECHNOLOGY, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 7. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Španija

  DYANAMIC FLOOR S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Lleida, Španija.

 8. SAREN

  Francija

 9. ALEXANDER BASTING GMBH & CO. KG

  Nemčija

 10. MERCITAS MATERIAL HANDLING

  Irska

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno