Turčija je znana po izdelavi nožev, v regiji Denizli Yatağan pa že vrsto let proizvajamo kuhinjske nože in ovčje škarje. Naša veleprodaja in maloprodaja poteka v številne države po svetu. Z dnevno proizvodno kapaciteto 4000 enot in 50 zaposlenimi si prizadevamo postati vodilna blagovna znamka v industriji. Kot Atasan Bıçak si od leta 1968 vedno prizadevamo našim strankam ponuditi široko paleto izd...
Francija, Charvieu Chavagneux
PROFIL EXPORT je družinska struktura, ki ima sedež v Isèru, specializirana za rezanje konj, izdelke iz konjskega mesa in predelavo konjskega mesa. Reja konj, klanje konj, razkosanje, rezanje konj, predelava konjskega mesa, vakuumsko pakiranje, pakiranje v pladnjih, na veliko, v konzervah, distribucija. Obvladovanje celotne francoske konjske verige. CERTIFIKACIJA IFS na našem proizvodnem mestu, da našim strankam zagotovimo izdelke z največjo prehransko varnostjo. Prilagoditev potrebam naših strank, razvoj specifičnih izdelkov z ustreznimi tehničnimi specifikacijami.
Belgija, Mouscron
... leta 2005, po naši namestitvi na M.I.M., lahko razvili v proizvodnjo in distribucijo na debelo in pol debelo v Belgiji. Zelo smo zahtevni glede okusa in kakovosti našega mesa, namenjenega za izdelavo ražnjičev. Ponujamo široko paleto mesnin, vključno z rdečim mesom govedine, jagnjetine, telečjega mesa in svinjine. Prodajamo tudi foie gras. Naše meso je certificirano ekološko in izvoženo sveže. Naša prodajna območja segajo po vsej Belgiji in Franciji.
Francija, Caluire Et Cuire
Enco France je specialist za nacionalno in mednarodno trgovino z mesom. Enco France kupuje in prodaja po najbolj pravičnih cenah kose mesa iz preverjenih klavnic. Natančno poznavanje izvoznih trgov, izdelkov, klavnic in proizvodne verige bogati njihovo strokovno znanje.
Francija, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS je podjetje s sedežem v Bourg-en-Bresse, v departmaju Ain. Podjetje nudi storitve zakola živali, rezanja, razkosanja, čiščenja in pakiranja vseh vrst mesa: meso goveda, meso prašičev, meso perutnine,... Naša delavnica za rezanje in pakiranje zagotavlja natančno delo, da zagotovimo kakovostno meso. Naše meso je poslano po celotnem francoskem ozemlju, prav tako pa izvažamo naše izdelke po vsej Evropi. Za več informacij o naših storitvah nas prosimo kontaktirajte po elektronski pošti ali telefonu. Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.
Belgija, Liege
...Piron & Gotta ponuja razširjeno ponudbo svežega in zamrznjenega mesa (meso bikov, telic, teletina z ali brez oznake, meso svinjine in prašičev z ali brez oznake, meso jagnjetine, meso perutnine, mesa zajcev, divjačina, mesne priprave, mesnine: šunka, slanina, mast itd.) v različnih oblikah (karcasa, kosi, pripravljeno za rezanje, potrošniške porcije) in pakiranjih pod folijo, vakuumsko pakirano, v spremenjeni atmosferi.
Španija, El Viso Del Alcor
Distribuiramo kakovostno meso govedine, belega in iberskega svinjskega mesa ter jagnjetine, v vseh oblikah: polovičke, razkosano meso, vakuumsko pakirane brezkosti, filetirano in posebne kose itd. Naše področje distribucije je regionalno, preko lastne logistike. Od leta 1980 se ukvarjamo s to dejavnostjo z odličnimi rezultati tako v kakovosti izdelkov kot v odnosu z našimi strankami.
Belgija, Gistel
Pri Laeremans se je dejavnost sprva omejevala na nakup živih prašičev, njihovo klanje in nato lastno razkosanje. Zdaj ponujajo različne izdelke: Šunka, Kuhane Klobase, Slanina, Mast, Pašteta.
Belgija, Fleurus
Izvoz in uvoz živega goveda, telečjega mesa in puranov iz Evrope v Turčijo. Od leta 2015 smo se razširili na prodajo in trgovanje z živalmi na nogah. Uvažamo predvsem iz Francije teleta, salers, limousins, pa tudi mešane pasme (+- 30000 glav za leto 2015), da jih izvozimo v Turčijo. Živali morajo izpolnjevati natančne turške standarde. Stranka ima možnost sodelovati pri zakolu in obiskati naše...
Belgija, Liège
...Da vas še bolje postrežemo, smo se v zadnjih dvajsetih letih specializirali izključno za jagnjetino. A. Lonhienne je meso "narave" par excellence, kar pomeni okus in mehkobo, ki ju ni mogoče primerjati! Smo v bližini klavnice v Liègeu, kar nam omogoča izjemno infrastrukturo, tako glede komunikacij (avtoceste-reke-letališča) kot tudi profesionalnih objektov. Od naših hladilnikov prehajamo skozi naše delavnice za rezanje, do pošiljanja, kjer na teden, z dnevnim prihodom, preide več kot 55000 kilogramov mesa vseh porekel.
Irska, Dunshaughlin
Največji vzhodnoevropski predelovalec mesa na Irskem. Izvažamo svinjino, govedino in perutnino. Govorimo angleško, poljsko, rusko in ukrajinsko.
Španija, Lugo
Zakol goveda in svinjine. Razkos goveda, goveje in svinjske mesnine. Trgovina z mesom na debelo. Maloprodaja v naši mesnici. Z več kot 30 leti izkušenj v svetu mesa vsak dan nadaljujemo z navdušenjem nad novimi projekti, strastno se učimo in radi odkrivamo nove kose... MESO OBDELUJEMO Z VELIKO NEGO.
Mesarija José Calatayud in sinovi, d.o.o. je podjetje iz La Rioja, ki je začelo svojo pot pred več kot 40 leti. Njihova glavna dejavnost je predelava perutninskega mesa in razkosanje le-tega. Od svojih začetkov se vedno razlikujejo po kakovosti, storitvah, inovacijah in razvoju novih izdelkov. Zdaj, ko smo v 21. stoletju, z željo po nenehnem izboljševanju, so razvili 3 nove poslovne linije: sveže...
Romunija, Dumbraveni
Alsim Meat Distribution SRL je romunski klavnica, specializirana za klanje, razkosanje, pakiranje in distribucijo govedine in ovčjega mesa, tako v obliki trupov kot razkosanih kosov. Z obsežnimi izkušnjami na tem področju se ponašamo z visokimi standardi kakovosti, ki jih upoštevamo v vseh fazah proizvodnega procesa, od sprejema živali do dostave končnih izdelkov strankam. Smo opremljeni za...
Nizozemska, Lichtenvoorde
Marel Meat je svetovni dobavitelj avtomatiziranih klavničnih linij za prašiče, govedo in ovce, linij za rezanje in sistemov za razkosanje, intralogističnih sistemov za živilsko industrijo ter industrijskih sistemov za čiščenje odpadnih voda. Marel Benelux skrbi za prodajo, namestitev in vzdrževanje celotnega asortimana podjetja Marel. V Marel Meat se oprema podjetja Marel na področju razkosanja, pridobivanja ostankov mesa in mariniranja razvija in proizvaja. Prav tako se tukaj nahaja podpora za Evropo na področju razkosanja, odstranjevanja kože in odmaščevanja.
Španija, Valladolid
... kakovostnega svežega govejega mesa. Specializirani smo za razkosanje in predelavo govejih trupel, kar nam omogoča, da ponudimo rez, ki ga potrebujejo naši kupci. Opremljeni z modernimi in pomembnimi objekti nudimo trgu trženje svežega govejega mesa v katerikoli obliki, od trupel, četrtin trupel, razkosanja, posebnih rezov, vakuumsko pakiranih ali pakiranih v zaščitni atmosferi. Castellana de Carnes trguje tudi z drobovino in stranskimi proizvodi, ki izhajajo iz živali, ki jih zakolje. Castellana de Carnes S.A. je kakovost v svežem govejem mesu.
Belgija, Bruxelles
Good Meat je podjetje za predelavo mesa, ki ima stoletno tradicijo na področju goveda in mesa ter se specializira za izdelavo porcij in pakiranje kakovostnega uvoženega mesa. Poleg tega imamo tudi široko izbiro izdelkov na osnovi mletega mesa in pripravljenih jedi, ki jih vsak dan izdelujemo z vso potrebno svežino.
Belgija, Ciney
Nepogrešljiva podjetje v trgovini z mesom na debelo. Učinkovito orodje: Klavnica in delavnica za rezanje po standardih CEE. Dobave po celotnem belgijskem trgu. Specializirani smo za rejo, klanje in rezanje goveda Belga Blue. Naše dejavnosti se razširjajo tudi na predelavo in trženje telečjega, svinjskega in jagnječjega mesa...
Francija, Fruges
Podjetje Macquet je družinsko podjetje, specializirano za ovčje meso v Franciji. Naše meso jagnjetine je znano po vsej Franciji in Evropi. Imamo najširšo izbiro mesa na trgu, da najbolje ustreza vašim potrebam, od tradicionalne obdelave do najbolj izpopolnjenih izdelkov. Nenehno inoviramo naše tehnike in sredstva, da vam zagotovimo najvišjo možno kakovost naših izdelkov.
Luxemburg, Ehlerange
...Ustanovljeno leta 1985, podjetje Artisal & Kern, specializirano za rezanje in dobavo svežega in vakuumiranega mesa, mesnin ter zamrznjenih izdelkov, predstavlja zanesljivega partnerja za vse profesionalce v gostinstvu. Prav tako specializirano za trgovino s perutnino ter proizvodnjo in nakup mesnin, naše podjetje zagotavlja dnevne dobave po celotnem Velikem vojvodstvu Luksemburg ter v nekaterih sosednjih francoskih, belgijskih regijah in Saarbrücku.
Španija, Ribarroja Del Turia
...Smo obrat za razkosavanje mesa (EC 10.23402/V CE) svinjine, govedine in jagnjetine, specializirani smo za drobovino ter rezanje na kocke, rezine itd. Delamo s Horeca kanalom, industrijskim kanalom ter velikimi distribucijami (verige supermarketov, cash & carry). Naš obrat je odobren za EU trg, Hong Kong, Vietnam in Filipine ter zahodnoafriške države. Smo zelo fleksibilni pri proizvodnji in se trudimo izpolniti zahteve strank. Delamo tudi s privatnimi blagovnimi znamkami.
Belgija, Charleroi
Super Velika Mesnica v Charleroiu je specialist za mesne pakete za žar (nabodala, marinirano meso). Ponuja tudi raznoliko izbiro mesa: govedina, jagnjetina, telečje meso, svinjina, konjsko meso, perutnina.
Belgija, Mouscron
Agro Viandes je podjetje za storitve v industriji predelave mesa od leta 1992. Specializirani smo za celovite storitve predelave mesa za živilsko industrijo, kot so: klavnice, delavnice za rezanje CE in proizvodnja mesnin. Naša ponudba se je razširila tudi na področje industrijskega čiščenja v živilski industriji. Naše podjetje je stalno sestavljeno iz usposobljenega osebja na naslednjih delovnih mestih: klavci, rezalci, razkosavalci in večnamenski mesarji, ki so pripravljeni za različna delovna mesta.
Španija, Peñacastillo-Cantabria
Dnevno razkosanje prašičev v naših obratih. Proizvajamo vse razkosane dele prašičev, tako v hlajenju kot zamrznitvi. Za tovarne klobas, sušilnice pršuta itd... Distribuiramo na nacionalni in mednarodni ravni z lastnimi vozili in homologiranimi hladilnimi prevoznimi agencijami.
Francija, Francaltroff
Podjetje za rezanje in predelavo mesa za profesionalce in posameznike: - Govedo - Tele - Svinje - Divji prašiči - Jeleni - Srnjaki - KozeNeposredna prodaja potrošnikom...
Francija, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992, specializirano za rezanje in predelavo kakovostnega mesa. BOUSQUET A. SARL ne sodeluje z veliko distribucijo. Od leta 2010 ima tudi dovoljenje za distribucijo BIO mesa in mesa z oznako Label Rouge ter je prisotna v 5 departmajih: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Belgija, Liège
Cobelvian je belgijska zadruga proizvajalcev mesa. Cobelvian razvija dve svinjski verigi: „Svinjina Cobelvian“: meso tradicije, sledljivo in proizvedeno v strogi skladnosti z zakonodajo, ki poudarja skrb rejcev za zagotavljanje kakovostnega izdelka. „Svinjina iz dežele Herve“: meso z razlikovano kakovostjo, proizvedeno v skladu s tehničnimi zahtevami, certificirano z zunanjim nadzorom, ki se izvaja vse do klavnice.
Že več kot 20 let sinovi Mehmeta Efeogluja vodijo družinsko podjetje. Pravilna vzreja živali ter kratke transportne poti so za družino Efeoglu izjemnega pomena. To je eden od parametrov, po katerih lahko okusimo svežino in kakovost. Že tri generacije predelujejo in tržijo halal meso.
Španija, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Klanica in prostor za predelavo svinjine. Trži svinjsko meso tako na domačem kot tudi na mednarodnem trgu. Dobavitelj: meso, svinjina, predelava, svinje, klanica.
Belgija, Torhout
Wild Vermeersch BVBA je specializirano za ponudbo divjačine. To se dogaja v različnih rezinah, pakiranjih in cenah. Poskušamo prinašati košček narave na vaš krožnik. Pri tem upoštevamo naslednje vidike: - Kakovost: Za nas to ni poceni marketinška beseda, temveč beseda z vsebino. Naše podjetje je IFS high level certificirano in imamo vsak dan zaposlenega odgovornega za kakovost. - Količina: Ne ...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play