• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • razkosanje mesa

Rezultati za

Razkosanje mesa - Uvoz izvoz

 1. HOREMEAT

  Belgija

  Verified by europages badge

  HOREMEAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Razkosanje mesa, Teletina, Svinjina, Meso in sveža perutnina, Razkosanje mesa, Teletina, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Romunija

  OPTIMEAT LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Svinjina, Razkosanje mesa, fat, Svinjina, Razkosanje mesa, carcasses. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 3. SARL MARASSÉ

  Francija

  SARL MARASSÉ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Layrac, Francija.

 4. GOOD MEAT

  Belgija

  GOOD MEAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Razkosanje mesa, Govedina, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. FRESH CONCEPT

  Belgija

  FRESH CONCEPT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Food packaging, Packaging for meat, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Marcinelle, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgija

  WILDHANDEL VERMEERSCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Razkosanje mesa, Meso, kuhano in prekajeno, Razkosanje mesa, ready-to-cook game, dressed game products. Sedež podjetja je v kraju Torhout, Belgija.

 2. AGNEAUX MACQUET

  Francija

  AGNEAUX MACQUET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah lambs. Sedež podjetja je v kraju Fruges, Francija.

 3. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgija

  QUALITY MEAT RENMANS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Razkosanje mesa, butcher's shop, fresh butchered products, Govedina, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Saint-Symphorien, Belgija.

 4. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Španija

  INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Ribarroja Del Turia, Španija.

 5. CONTINENTAL DESOSS

  Francija

  CONTINENTAL DESOSS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah abattoirs, Chicken slaughtering, pork abattoirs, fresh meat export. Sedež podjetja je v kraju Bourg En Bresse, Francija.

 1. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Francija

  HOEGGER ALPINA FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Sainte-Marie-Aux-Mines, Francija.

 2. MEAT ASSISTANCE

  Belgija

  MEAT ASSISTANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Skladišča, hladilnice, Klavnice - stroji in oprema, Razkosanje mesa, industrial hygiene, Skladišča, hladilnice, Klavnice - stroji in oprema, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Sautin, Belgija.

 1. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgija

  P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah beef, pork, deli meats. Sedež podjetja je v kraju Sankt Vith, Belgija.

 2. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luksemburg

  ABATTOIR ETTELBRUCK, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Mesnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, abattoirs, Butchers - meat, Mesnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ettelbruck, Luksemburg.

 3. BOUSQUET VIANDE

  Francija

  BOUSQUET VIANDE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, Bravina, Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, beef, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 4. WORLD-TRADE

  Belgija

  WORLD-TRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Sale of livestock, meats, beef. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 5. CONDROZ GIBIER

  Belgija

  CONDROZ GIBIER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, wild game, game, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Ciney, Belgija.

 6. DISPOSABLENET

  Nizozemska

  DISPOSABLENET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Rokavice, Medicinska oprema, wholesale meats, dentist, Rokavice, Medicinska oprema. Sedež podjetja je v kraju Krimpen A/d Ijssel, Nizozemska.

 7. LIMOPLAST

  Bosna in Hercegovina

  LIMOPLAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah metal, cutting. Sedež podjetja je v kraju Gradacac, Bosna in Hercegovina.

 8. A. LONHIENNE

  Belgija

  A. LONHIENNE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, abattoirs, Lamb, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 1. FOOD 2000 S. L.

  Španija

  FOOD 2000 S. L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah pork, kebabs. Sedež podjetja je v kraju Peñacastillo-Cantabria, Španija.

 2. SANDRA SP.ZO.O

  Poljska

  SANDRA SP.ZO.O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Živinoreja, chicken, poultry for slaughter, poultry, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Lędziny, Poljska.

 3. BEAUVAL

  Belgija

  BEAUVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Razkosanje mesa, Lamb, fresh butchered products, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Lessines, Belgija.

 4. L-B-VIANDES

  Francija

  L-B-VIANDES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Svinjina, Teletina, Razkosanje mesa, Svinjina, Teletina, Lamb, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Ploeren, Francija.

 5. BOUSQUET A. SARL

  Francija

  BOUSQUET A. SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Razkosanje mesa, wholesale meats, machines for cutting and slicing meats. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 6. GROUPE BIGARD SA

  Francija

  GROUPE BIGARD SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Govedina, Svinjina, Razkosanje mesa, Govedina, fresh sheep meat, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Quimperle, Francija.

 7. HACILAR FLEISCHGROSSHANDELS GMBH

  Nemčija

  HACILAR FLEISCHGROSSHANDELS GMBH, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Butchers - meat. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 8. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Nemčija

  NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 9. EURO MEAT GROUP

  Belgija

  EURO MEAT GROUP, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah abattoirs, abattoir with agreed store. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 10. MAFRIGES SA

  Španija

  MAFRIGES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, pork, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju St. Vicenc de Torello, Barcelona, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno