• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • razkosanje mesa

Rezultati za

Razkosanje mesa - Uvoz izvoz

 1. HOREMEAT

  Belgija

  Verified by europages badge

  HOREMEAT, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, Razkosanje mesa, Teletina, Svinjina, Meso in sveža perutnina, Razkosanje mesa, Teletina, Svinjina. Sedež podjetja je v kraju Mouscron, Belgija.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Romunija

  OPTIMEAT LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Svinjina, Razkosanje mesa, fat, Svinjina, Razkosanje mesa, carcasses. Sedež podjetja je v kraju Bucharest, Romunija.

 3. SARL MARASSÉ

  Francija

  SARL MARASSÉ, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Layrac, Francija.

 4. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgija

  WILDHANDEL VERMEERSCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Perutnina, zajci in divjačina - reja. Deluje tudi v panogah Meso, kuhano in prekajeno, Razkosanje mesa, Meso, kuhano in prekajeno, Razkosanje mesa, ready-to-cook game, dressed game products. Sedež podjetja je v kraju Torhout, Belgija.

 5. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgija

  QUALITY MEAT RENMANS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Razkosanje mesa, butcher's shop, fresh butchered products, Govedina, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Saint-Symphorien, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Francija

  HOEGGER ALPINA FRANCE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Sainte-Marie-Aux-Mines, Francija.

 2. GOOD MEAT

  Belgija

  GOOD MEAT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Govedina, Razkosanje mesa, Govedina, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 3. CONDROZ GIBIER

  Belgija

  CONDROZ GIBIER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Meso in sveža perutnina, wild game, game, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Ciney, Belgija.

 4. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Španija

  INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Ribarroja Del Turia, Španija.

 5. CONTINENTAL DESOSS

  Francija

  CONTINENTAL DESOSS, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah abattoirs, Chicken slaughtering, pork abattoirs, fresh meat export. Sedež podjetja je v kraju Bourg En Bresse, Francija.

 1. AGNEAUX MACQUET

  Francija

  AGNEAUX MACQUET, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah lambs. Sedež podjetja je v kraju Fruges, Francija.

 2. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luksemburg

  ABATTOIR ETTELBRUCK, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Mesnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema, abattoirs, Butchers - meat, Mesnice - stroji in oprema, Restavracije - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Ettelbruck, Luksemburg.

 1. WORLD-TRADE

  Belgija

  WORLD-TRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Sale of livestock, meats, beef. Sedež podjetja je v kraju Fleurus, Belgija.

 2. MEAT ASSISTANCE

  Belgija

  MEAT ASSISTANCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Skladišča, hladilnice, Klavnice - stroji in oprema, Razkosanje mesa, industrial hygiene, Skladišča, hladilnice, Klavnice - stroji in oprema, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Sautin, Belgija.

 3. FRESH CONCEPT

  Belgija

  FRESH CONCEPT, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Meso in mesni izdelki, Food packaging, Packaging for meat, Meso in mesni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Marcinelle, Belgija.

 4. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgija

  P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah beef, pork, deli meats. Sedež podjetja je v kraju Sankt Vith, Belgija.

 5. BOUSQUET VIANDE

  Francija

  BOUSQUET VIANDE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, Bravina, Svinjina, Meso, kuhano in prekajeno, beef, Bravina. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 6. BEAUVAL

  Belgija

  BEAUVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Razkosanje mesa, Lamb, fresh butchered products, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove. Sedež podjetja je v kraju Lessines, Belgija.

 7. BOUSQUET A. SARL

  Francija

  BOUSQUET A. SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Razkosanje mesa, wholesale meats, machines for cutting and slicing meats. Sedež podjetja je v kraju Luc La Primaube, Francija.

 8. RXM TRADING

  Brazilija

  RXM TRADING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah frozen beef, meats, beef. Sedež podjetja je v kraju Sao Paulo, Brazilija.

 1. DISPOSABLENET

  Nizozemska

  DISPOSABLENET, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Rokavice, Medicinska oprema, wholesale meats, dentist, Rokavice, Medicinska oprema. Sedež podjetja je v kraju Krimpen A/d Ijssel, Nizozemska.

 2. L-B-VIANDES

  Francija

  L-B-VIANDES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Govedina. Deluje tudi v panogah Svinjina, Teletina, Razkosanje mesa, Svinjina, Teletina, Lamb, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Ploeren, Francija.

 3. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Nemčija

  NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 4. LIMOPLAST

  Bosna in Hercegovina

  LIMOPLAST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah metal, cutting. Sedež podjetja je v kraju Gradacac, Bosna in Hercegovina.

 5. FOOD 2000 S. L.

  Španija

  FOOD 2000 S. L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah pork, kebabs. Sedež podjetja je v kraju Peñacastillo-Cantabria, Španija.

 6. SANDRA SP.ZO.O

  Poljska

  SANDRA SP.ZO.O, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah Živinoreja, chicken, poultry for slaughter, poultry, Živinoreja. Sedež podjetja je v kraju Lędziny, Poljska.

 7. A. LONHIENNE

  Belgija

  A. LONHIENNE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Meso in sveža perutnina. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, abattoirs, Lamb, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju Liège, Belgija.

 8. MAFRIGES SA

  Španija

  MAFRIGES SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Klavnice. Deluje tudi v panogah Razkosanje mesa, pork, Razkosanje mesa. Sedež podjetja je v kraju St. Vicenc de Torello, Barcelona, Španija.

 9. SUR CANAL SL

  Španija

  SUR CANAL SL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah veal, fresh pork. Sedež podjetja je v kraju El Viso Del Alcor, Španija.

 10. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Nemčija

  CITY SÜDL. FEINKOST GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razkosanje mesa. Deluje tudi v panogah butchering workshop, poultry. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno