• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • razni živalski proizvodi

Rezultati za

Razni živalski proizvodi - Uvoz izvoz

 1. BIOTARIS BV

  Nizozemska

  Verified by europages badge

  Biotaris, a Dutch company, stands as one of Europe's leading exporters of bovine and goat colostrum, alongside a diverse array of dairy products. For over twelve years, we have successfully exported our premium products worldwide, leveraging the Netherlands' reputation for high-quality dairy farming. Our farmers combine traditional care with advanced farm management, ensuring the health and satisfaction of animals through a certified quality management system. Strict regulations govern the use of hormones and antibiotics, guaranteeing that our dairy products remain pure and free from harmful residues. This commitment to quality and safety underpins our ability to develop unique, tailor-made products for the Health and Food sectors. Our extensive experience allows us to meet contemporary quality and food safety standards while catering to our customers' needs across various industries, including Food Factories, Health Supplements, Sports Nutrition, Baby Food, and Cosmetics. Biotaris offers exceptional service and the capability to assist in developing customized products through our Private & White Label service. Our products are a testament to our dedication to quality and customer satisfaction, ensuring that we continue to be a trusted name in dairy exports globally.

 2. JAMÓNSHOP.ES

  Španija

  JAMÓNSHOP.ES, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Cuarte De Huerva, Španija.

 3. OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY

  Belorusija

  OJSC BYELOVEZHSKIJE SYRY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sir. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Razni živalski proizvodi, Hrana - uvoz-izvoz, Razni živalski proizvodi, gouda, foodstuffs - import/export. Sedež podjetja je v kraju Vysokoe, Belorusija.

 4. L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS

  Grčija

  L.N.C LIANOPOULOS NATURAL CASINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah natural entrails, collagenic entrails. Sedež podjetja je v kraju Kamatero-Athens, Grčija.

 5. XAVER SCHEULE GMBH

  Nemčija

  XAVER SCHEULE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Ekstrakti za farmacevtske preparate, Žitarice in zrna, Hrana za pse, Ekstrakti za farmacevtske preparate, Žitarice in zrna, Hrana za pse, Health-food for dogs. Sedež podjetja je v kraju Kirchheim, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. IL FORTETO

  Italija

  IL FORTETO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Vicchio, Italija.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Nemčija

  TIERBEDARF-HEMA, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Hrana za pse, Hrana za mačke, animal food, products for animal health and beauty, Hrana za pse, Hrana za mačke. Sedež podjetja je v kraju Recklinghausen, Nemčija.

 3. INSEKTPROTEIN APS

  Danska

  INSEKTPROTEIN APS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah freeze-dried food products. Sedež podjetja je v kraju Sønderborg, Danska.

 4. LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION

  Nemčija

  LAUTLOS TIERKOMMUNIKATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Wedemark, Nemčija.

 5. GEWEIH KAUKNOCHEN

  Nemčija

  GEWEIH KAUKNOCHEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Žitarice in zrna. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Ribe, Razni živalski proizvodi, Krmila za živali, Školjke in raki, Ribe, Razni živalski proizvodi, Krmila za živali. Sedež podjetja je v kraju Idstein, Nemčija.

 1. TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB

  Nemčija

  TIER VITALSHOP KLAUS PETER RAAB, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Wangen, Nemčija.

 2. SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA

  Italija

  SAB BUDELLA NATURALI DI GIUSSANI CAMILLA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Začimbe, natural entrails, synthetic entrails, Začimbe, casings for the butchery industry. Sedež podjetja je v kraju Roccafranca (bs), Italija.

 1. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Nemčija

  WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Oprema za krmljenje živali, horse boxes, Wicker fences, boxes for dogs, Oprema za krmljenje živali. Sedež podjetja je v kraju Siegenburg, Nemčija.

 2. ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turčija

  ADELLAGLOBAL DIS TICARET LIMITED SIRKETI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. HAMONBABY

  Ukraijna

  HAMONBABY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sol. Deluje tudi v panogah Razni živalski proizvodi, Sir, Razni živalski proizvodi, olives, Sir. Sedež podjetja je v kraju Kiev, Ukraijna.

 4. ØSTERBRO DYREKLINIK

  Danska

  ØSTERBRO DYREKLINIK, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju København Ø, Danska.

 5. CARNES ROS

  Španija

  CARNES ROS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah meats, meat butchering. Sedež podjetja je v kraju Benicarló, Španija.

 6. PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL

  Španija

  PRODUCTOS ARTESANOS DE TERUEL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah food / beverages - wholesale and retail. Sedež podjetja je v kraju Hospitalet Del Llobregat, Španija.

 7. MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA

  Španija

  MIGUEL SÁNCHEZ GARCÍA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Hrana - uvoz-izvoz, Distribution of food products, Hrana - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Madrid, Španija.

 8. VGALLENT CASINGS

  Španija

  VGALLENT CASINGS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah lamb cordula. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 1. FAPRO

  Belgija

  FAPRO, ki deluje v panogi Olja in maščobe, živalskega izvora. Deluje tudi v panogah Razni živalski proizvodi, Razni živalski proizvodi, edible animal oils. Sedež podjetja je v kraju Ichtegem, Belgija.

 2. INFO@TRIPASGUERREROCASINGS.ES

  Španija

  INFO@TRIPASGUERREROCASINGS.ES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah offal, casings for the butchery industry. Sedež podjetja je v kraju Torrente, Španija.

 3. CREMASCHI VALENTINA

  Italija

  CREMASCHI VALENTINA, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Razni živalski proizvodi, Ribe, Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Offanengo, Italija.

 4. MILANESE

  Italija

  MILANESE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Razni živalski proizvodi, Ribe, Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Bertiolo, Italija.

 5. CUOREIBERICO

  Italija

  CUOREIBERICO, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah import of ham, cheese. Sedež podjetja je v kraju Casale Sul Sile, Italija.

 6. TROTICOLTURA S. CRISTINA S.N .C. DI F. BRESCIANI & C.

  Italija

  TROTICOLTURA S. CRISTINA S.N .C. DI F. BRESCIANI & C., ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Razni živalski proizvodi, Ribe, Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Quinto Di Treviso, Italija.

 7. TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O.

  Poljska

  TECHMA-MIKSTAT SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Oils and fats, nonfood, fried pork fat scraps. Sedež podjetja je v kraju Mikstat, Poljska.

 8. LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG

  Nemčija

  LANDDATA EUROSOFT GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah Programiranje in programska oprema, Mikroračunalnik - svetovanje, Programiranje in programska oprema, Mikroračunalnik - svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Pfarrkirchen, Nemčija.

 9. HEALTHFOOD24 GMBH

  Nemčija

  HEALTHFOOD24 GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razni živalski proizvodi. Deluje tudi v panogah zootechnical foods, animal food. Sedež podjetja je v kraju Leipzig, Nemčija.

 10. TIBALDO PAOLO

  Italija

  TIBALDO PAOLO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Razni živalski proizvodi, Ribe, Razni živalski proizvodi. Sedež podjetja je v kraju Crespadoro, Italija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno