• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • razrezovanje plastike - stroji

Rezultati za

Razrezovanje plastike - stroji - Uvoz izvoz

 1. SOLLEX AB

  Švedska

  SOLLEX AB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, Rezila in noži, industrijski, Industrial blades, blades for cutting plastic film. Sedež podjetja je v kraju Malmö, Švedska.

 2. HANGZHOU FANGYUAN PLASTICS MACHINERY CO.,LTD

  Kitajska

  HANGZHOU FANGYUAN PLASTICS MACHINERY CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Embalaž in paketiranje - stroji in oprema, styrofoam, Embalaž in paketiranje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hangzhou, Kitajska.

 3. INAN PLASTIK MAKINALARI

  Turčija

  INAN PLASTIK MAKINALARI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Tekirdag Turkey, Turčija.

 4. METZNER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  METZNER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah working rubber, Foam cutting machines, cutters for rubber. Sedež podjetja je v kraju Neu-Ulm, Nemčija.

 5. FRCNCTEC

  Francija

  FRCNCTEC, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Laserskärning, fräsmaskin CNC, Plasma cutting. Sedež podjetja je v kraju Le Plessis-Belleville, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. FREZALUKS

  Latvija

  FREZALUKS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah CNC-fräsarbeten. Sedež podjetja je v kraju Riga, Latvija.

 2. MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH

  Nemčija

  MASCHINENBAU BARDOWICK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah cutters for rubber, shearing machines. Sedež podjetja je v kraju Bardowick, Nemčija.

 3. CORMAK

  Poljska

  CORMAK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah steel forming machines, laser for metal heat treatment, textile-cutting lasers. Sedež podjetja je v kraju Siedlce, Poljska.

 4. ROLF SCHLICHT GMBH

  Nemčija

  ROLF SCHLICHT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Plastika - stroji in oprema za industrijo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje gume in umetnih mas, Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje gume in umetnih mas. Sedež podjetja je v kraju Reinfeld/holstein, Nemčija.

 5. P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH

  Poljska

  P & F WARTACZ. DOSTAWCA MASZYN DLA PRZETWORCOW TWORZYW SZTUCZNYCH, ki deluje v panogi Vbrizgavanje umetnih mas - stroji. Deluje tudi v panogah Plastika - stroji in oprema za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji, Umetne mase - stroji za industrijo, Plastika - stroji in oprema za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Wroclaw, Poljska.

 1. VELOX-TRADE

  Poljska

  VELOX-TRADE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Odolanów, Poljska.

 2. NMA

  Francija

  NMA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Umetne mase - industrijski izdelki. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje plastike - stroji, Processing of plastics, primary and semi-finished plastic products. Sedež podjetja je v kraju Plan D'orgon, Francija.

 1. SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES

  Francija

  SISO - SOLUTIONS INDUSTRIELLES MÉTAUX ET PLASTIQUES, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, non-ferrous metal cutting, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Vaulx En Velin, Francija.

 2. HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT.

  Madžarska

  HOLES MÛANYAG-SIKLÓCSAPÁGY KFT., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Manufacturer of plastic protective end fittings, Plastic parts, manufacture of plastics. Sedež podjetja je v kraju Budapest, Madžarska.

 3. POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG

  Nemčija

  POLAR-MOHR MASCHINENVERTRIEBSGESELLSCHAFT GMBH & CO KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Stroji in oprema za knjigovezništvo, Stroji in oprema za knjigovezništvo, systems, machinery and equipment for paper and cardboard finishing and treatment, cutting machines, automatic cutters. Sedež podjetja je v kraju Hofheim, Nemčija.

 4. STOBRA JAKUB KRAWCZUK

  Poljska

  STOBRA JAKUB KRAWCZUK, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

 5. MICROTEC LABORGERÄTE GMBH

  Nemčija

  MICROTEC LABORGERÄTE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Walldorf, Nemčija.

 6. ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turčija

  ESMAK ESKIN MAKINA SAN.TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Polnjenje vreč - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Umetne mase - stroji za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji, Umetne mase - stroji za industrijo. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE

  Francija

  APPLICATIONS PLASTIQUES DU RHONE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kalupi in forme. Deluje tudi v panogah Kalupi, plastična in gumarska industrija, Razrezovanje plastike - stroji, Kalupi, plastična in gumarska industrija, Razrezovanje plastike - stroji, injection. Sedež podjetja je v kraju Saint-Symphorien-D'ozon, Francija.

 8. HANZATEC SP. Z O.O.

  Poljska

  HANZATEC SP. Z O.O., je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah semi-finished items, chemical products for leather goods, cnc cut, machining with automatic lathes. Sedež podjetja je v kraju Gdańsk, Poljska.

 1. BLACKMAN & WHITE LTD

  Združena Kraljevina

  BLACKMAN & WHITE LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Maldon, Združena Kraljevina.

 2. WELDING ENGINEERS LTD

  Švica

  WELDING ENGINEERS LTD, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Umetne mase - stroji za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji, Živilska industrija - stroji in oprema, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Umetne mase - stroji za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Genève, Švica.

 3. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  Združene Države

  FREEMAN SCHWABE MACHINERY, ki deluje v panogi Orodni stroji za industrijsko razrezovanje. Deluje tudi v panogah Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Prirezovalni stroji, tekstil, Razrezovanje plastike - stroji, Razrezovanje papirja - stroji in oprema, Orodni stroji za razrezovanje kovin, Prirezovalni stroji, tekstil, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Cincinnati, Združene Države.

 4. FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL

  Italija

  FUSTELLIFICIO MILANO DI AIELLO DANIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah punching tools, die-cutting machine dies, plexiglass work. Sedež podjetja je v kraju Rozzano, Italija.

 5. ILATEC GMBH

  Nemčija

  ILATEC GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Umetne mase - obloge in laminati, Razrezovanje plastike - stroji, Fasoniranje in knjigovezništvo - stroji in oprema, Uvoz - izvoz - strojna orodja, Umetne mase - obloge in laminati. Sedež podjetja je v kraju Nufringen, Nemčija.

 6. PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK

  Nemčija

  PACKMASCHINEN WERNER ZUMBROCK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Umetne mase - stroji za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji, Označevalni in etiketirni stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema, Umetne mase - stroji za industrijo, Razrezovanje plastike - stroji, Označevalni in etiketirni stroji, Tiskarstvo in stavek - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hamm, Nemčija.

 7. DORADZTWO INWESTYCYJNO-GOSPODARCZE

  Poljska

  DORADZTWO INWESTYCYJNO-GOSPODARCZE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Škarje, industrijske. Deluje tudi v panogah Razrezovanje plastike - stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izdolbine v kovini - orodni stroji, Razrezovanje plastike - stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Izdolbine v kovini - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Krostoszowice, Poljska.

 8. TYNIC AUTOMATION

  Avstralija

  TYNIC AUTOMATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Umetne mase - izdelki za mehaniko, Umetne mase - izdelki za mehaniko, plast, Transportband för produkter med hög temperatur. Sedež podjetja je v kraju Brisbane, Avstralija.

 9. PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA.

  Portugalska

  PLASMAQ-MAQUINAS E EQUIPAMENTOS PARA A INDUSTRIA DE PLASTICOS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Razrezovanje plastike - stroji. Deluje tudi v panogah Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Granuliranje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji, Vbrizgavanje umetnih mas - stroji, Granuliranje plastike - stroji, Vlivanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Leiria, Portugalska.

 10. DELTA PLASTIC

  Francija

  DELTA PLASTIC, ki deluje v panogi Umetne mase - stroji za industrijo. Deluje tudi v panogah Umetne mase - embalaža, Razrezovanje plastike - stroji, Umetne mase - embalaža, Razrezovanje plastike - stroji. Sedež podjetja je v kraju Annecy Le Vieux, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Razrezovanje plastike - stroji - Uvoz izvoz

Število rezultatov

6.825 Podjetja