• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • recikliranje zelenih odpadkov

Rezultati za

Recikliranje zelenih odpadkov - Uvoz izvoz

 1. CVB ECOLOGISTICS

  Belgija

  CVB ECOLOGISTICS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Varstvo okolja - storitve. Deluje tudi v panogah Zbiranje in recikliranje raznih predmetov, Recikliranje - stroji in naprave, Recikliranje zelenih odpadkov, Predelava in recikliranje odpadkov, Zbiranje in recikliranje raznih predmetov, Recikliranje - stroji in naprave, Recikliranje zelenih odpadkov, Predelava in recikliranje odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Tilburg, Belgija.

 2. DINGLES WASTE REMOVALS

  Združena Kraljevina

  DINGLES WASTE REMOVALS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah garden cleaning services, scrap collection. Sedež podjetja je v kraju Blackburn, Združena Kraljevina.

 3. IBOGEM

  Belgija

  IBOGEM, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Varstvo okolja - storitve, Recikliranje zelenih odpadkov, Varstvo okolja - storitve, Recikliranje zelenih odpadkov, waste recycling, waste collection and recycling. Sedež podjetja je v kraju Beveren, Belgija.

 4. GREEN WASTE CLEARANCE

  Združena Kraljevina

  GREEN WASTE CLEARANCE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 5. HYGEA

  Belgija

  HYGEA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, Ravnanje z gospodinjskimi odpadki - stroji in sistemi, waste recycling advice, Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Havré, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VAN IERSEL COMPOST

  Nizozemska

  VAN IERSEL COMPOST, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah compost. Sedež podjetja je v kraju Biezenmortel, Nizozemska.

 2. TRANSCOMA

  Belgija

  TRANSCOMA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in shranjevanje odpadkov. Deluje tudi v panogah Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, Predelava in recikliranje odpadkov, waste containers, containerised transport, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Genk, Belgija.

 3. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Španija

  FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Valencia, Španija.

 4. ECO-SYSTEM

  Italija

  ECO-SYSTEM, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah Energija iz organskih snovi - proizvodnja, waste recovery and recycling plants, Energija iz organskih snovi - proizvodnja, waste machinery, sludge and sewage biogas recovery and production plants. Sedež podjetja je v kraju Vinci, Italija.

 5. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Španija

  FELTWOOD ECOMATERIALES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah vegetable waste treatment. Sedež podjetja je v kraju Zaragoza, Španija.

 1. BRALEY

  Francija

  BRALEY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Priklopniki in prekucniki za industrijska vozila. Deluje tudi v panogah Prekucniki za gospodarska vozila, Recikliranje zelenih odpadkov, Prekucniki za gospodarska vozila, systems and equipment for waste dumps, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Bozouls, Francija.

 2. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Turčija

  OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah sludge composting plants, log squaring machines for poles, Conveyors, conveying systems. Sedež podjetja je v kraju Antalya, Turčija.

 1. SOIL - CONCEPT

  Luksemburg

  SOIL - CONCEPT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Predelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje zelenih odpadkov, Upravljanje z industrijskimi odpadki, Recikliranje zelenih odpadkov, Upravljanje z industrijskimi odpadki. Sedež podjetja je v kraju Diekirch, Luksemburg.

 2. AMACRO

  Belgija

  AMACRO, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Recikliranje zelenih odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, container services. Sedež podjetja je v kraju Huizingen, Belgija.

 3. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Belgija

  VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Obdelava in recikliranje odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje zelenih odpadkov, biomass, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Haasdonk, Belgija.

 4. BIOMASS CENTER

  Belgija

  BIOMASS CENTER, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Energija iz organskih snovi - proizvodnja, Recikliranje zelenih odpadkov, Energija iz organskih snovi - proizvodnja, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Ieper, Belgija.

 5. A&S ENERGIE

  Belgija

  A&S ENERGIE, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Oostrozebeke, Belgija.

 6. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Belgija

  HECTOR VAN MOER & ZONEN, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Recikliranje zelenih odpadkov, Predelava in recikliranje odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, Predelava in recikliranje odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Melsele, Belgija.

 7. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Belgija

  AERTS JAN CONTAINERDIENST, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Recikliranje zelenih odpadkov, Recikliranje zelenih odpadkov, container services. Sedež podjetja je v kraju Wommelgem, Belgija.

 8. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Belgija

  HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah Prevoz odpadkov, Prevoz odpadkov, wood recycling. Sedež podjetja je v kraju Westrozebeke, Belgija.

 1. VANDEWIELE RECYCLING

  Belgija

  VANDEWIELE RECYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Zbiranje in recikliranje raznih predmetov. Deluje tudi v panogah Recikliranje zelenih odpadkov, wood recycling, Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Glstel, Belgija.

 2. TRAPEROS RECICLA

  Španija

  TRAPEROS RECICLA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah cleaning, satellite reception equipment, vehicles for waste transport and treatment waste containers. Sedež podjetja je v kraju Murcia, Španija.

 3. WESTCOMPOST

  Belgija

  WESTCOMPOST, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Ieper, Belgija.

 4. SAMAGRO

  Belgija

  SAMAGRO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah organic matrix waste treatment, biodegradable waste. Sedež podjetja je v kraju Mechelen, Belgija.

 5. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Združena Kraljevina

  DAGENHAM WASTE REMOVAL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah inert waste. Sedež podjetja je v kraju Dagenham, Združena Kraljevina.

 6. ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG)

  Gabon

  ACTION SOCIALE INTERNATIONALE(A.S.I-ONG), je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Libreville, Gabon.

 7. WHETSTONE RECYCLING CENTRE

  Združena Kraljevina

  WHETSTONE RECYCLING CENTRE, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje odpadnih voda, Recikliranje odpadnih voda. Sedež podjetja je v kraju Leicester, Združena Kraljevina.

 8. SIS PLASTIC RECYCLE

  Združena Kraljevina

  SIS PLASTIC RECYCLE, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje odpadnih voda, Recikliranje odpadnih voda. Sedež podjetja je v kraju Stockton-On-Tees, Združena Kraljevina.

 9. WEST LONDON COMPOSTING LTD

  Združena Kraljevina

  WEST LONDON COMPOSTING LTD, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje odpadnih voda, Recikliranje odpadnih voda. Sedež podjetja je v kraju Uxbridge, Združena Kraljevina.

 10. ENVIROFIRST

  Združena Kraljevina

  ENVIROFIRST, ki deluje v panogi Recikliranje zelenih odpadkov. Deluje tudi v panogah Recikliranje odpadnih voda, Recikliranje odpadnih voda. Sedež podjetja je v kraju Lancaster, Združena Kraljevina.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno