• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • registrske blagajne- avtomatske

Rezultati za

Registrske blagajne- avtomatske - Uvoz izvoz

 1. EPS REGISTRIERKASSEN UND COMPUTER AG

  Švica

  Verified by europages badge

  EPS REGISTRIERKASSEN UND COMPUTER AG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Bern, Švica.

 2. SHENZHEN AMPRON SENSITIVE COMPONENTS CO., LTD

  Kitajska

  SHENZHEN AMPRON SENSITIVE COMPONENTS CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Shenzhen, Kitajska.

 3. AUTOMATIKA S.R.L.

  Italija

  AUTOMATIKA S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomati. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, cigarette vending machines, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Montichiari, Italija.

 4. SIDA S.P.A.

  Italija

  SIDA S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomati. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, Avtomati za hrano, Registrske blagajne, avtomatske, coin dispenser, Avtomati za hrano. Sedež podjetja je v kraju Montichiari, Italija.

 5. CONCEPT INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  CONCEPT INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izložbene police in razstavna stojala za razstave - načrtovanje in postavitev. Deluje tudi v panogah Zavarovanje in nadzor - elektronski zasloni, Registrske blagajne, avtomatske, Kontrolni števci, Avdiovizualni sistemi, Zavarovanje in nadzor - elektronski zasloni, Registrske blagajne, avtomatske, Kontrolni števci, Avdiovizualni sistemi. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. M&S SYSTEMSOLUTIONS GMBH

  Nemčija

  M&S SYSTEMSOLUTIONS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Nürnberg, Nemčija.

 2. TALLERES LISAVENCU

  Španija

  TALLERES LISAVENCU, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Servisne delavnice in bencinske črpalke - oprema in naprave. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, transmissioner för fordon, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Les Franqueses Del Valles, Španija.

 3. HS-SOFT GMBH

  Nemčija

  HS-SOFT GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Knjigovodstvo - stroji, Registrske blagajne, avtomatske, Knjigovodstvo - stroji, Labelling equipment, Cash registers for bakeries and pastry shops, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Karlsruhe, Nemčija.

 4. GRAFIX-BIS. PHU

  Poljska

  GRAFIX-BIS. PHU, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ofset tiskarski stroji, pisarniški. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, Tisk, Registrske blagajne, avtomatske, colour photocopier, electronic scanning devices for the industrial graphics sector, Tisk. Sedež podjetja je v kraju Szczecin, Poljska.

 5. KDF KASY I DRUKARKI FISKALNE

  Poljska

  KDF KASY I DRUKARKI FISKALNE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, bar code printers for packing, bar code readers, counter top scales, Registrske blagajne. Sedež podjetja je v kraju Poznan, Poljska.

 1. TOUCHPOS UG

  Nemčija

  TOUCHPOS UG, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

 2. KASSEN MERKL VERTRIEBS GMBH

  Nemčija

  KASSEN MERKL VERTRIEBS GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Računalništvo - mikroračunalniki, Pisarniški stroji in oprema, Registrske blagajne, avtomatske, Računalništvo - mikroračunalniki, Pisarniški stroji in oprema, Cash registers for bakeries and pastry shops, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju München, Nemčija.

 1. EPOS HYBRID

  Združena Kraljevina

  EPOS HYBRID, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Edinburgh, Združena Kraljevina.

 2. TELLERMATE GMBH

  Nemčija

  TELLERMATE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Avtomatski sistemi za plačevanje in gotovinsko poslovanje. Deluje tudi v panogah Knjigovodstvo - stroji, Sistemi za plačevanje, avtomatski, Registrske blagajne, avtomatske, Knjigovodstvo - stroji, Sistemi za plačevanje, avtomatski, case furniture, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Heidelberg, Nemčija.

 3. POS PDS ELECTRONICS LTD

  Ciper

  POS PDS ELECTRONICS LTD, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Deluje tudi v panogah pos systems, automatic cashiers, application software for purchasing - logistics - distribution. Sedež podjetja je v kraju Limassol, Ciper.

 4. ANTECH24 MAREK ŁUKASZEWICZ

  Poljska

  ANTECH24 MAREK ŁUKASZEWICZ, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Gorzów Wielkopolski, Poljska.

 5. ETS. LEJEUNE F. SPRL

  Belgija

  ETS. LEJEUNE F. SPRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, Kontrolni števci, computerised weighing systems, electronic scales for commerce, Registrske blagajne, avtomatske, Kontrolni števci. Sedež podjetja je v kraju VERVIERS, Belgija.

 6. HÜBNER KASSENSYSTEME

  Nemčija

  HÜBNER KASSENSYSTEME, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, Kontrolni števci, Registrske blagajne, avtomatske, Kontrolni števci. Sedež podjetja je v kraju Siegen, Nemčija.

 7. GUANGZHOU VEISSEN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  GUANGZHOU VEISSEN ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Deluje tudi v panogah label printers, time clocks. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou, Kitajska.

 8. HELLWIG KASSENSYSTEME.DE

  Nemčija

  HELLWIG KASSENSYSTEME.DE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Holthusen, Nemčija.

 1. GREGOR. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE

  Poljska

  GREGOR. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, Registrske blagajne, Cash registers for the retail trade, price label units, Hand labelling devices. Sedež podjetja je v kraju Włocławek, Poljska.

 2. DINET S.R.L.

  Italija

  DINET S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Moncalieri, Italija.

 3. KASA FISKALNA

  Poljska

  KASA FISKALNA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Warszawa, Poljska.

 4. ALFARICHI

  Združena Kraljevina

  ALFARICHI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Birmingham, Združena Kraljevina.

 5. SAMUELSON UNTERNEHMENSBERATUNG UND SOFTWARE-ENTWICKLUNG GMBH

  Nemčija

  SAMUELSON UNTERNEHMENSBERATUNG UND SOFTWARE-ENTWICKLUNG GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Programska oprema - svetovanje. Deluje tudi v panogah Programska oprema za upravljanje podjetij, Registrske blagajne, Registrske blagajne, avtomatske, Programska oprema za upravljanje podjetij, Registrske blagajne, Cash registers for bakeries and pastry shops, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 6. LBS EPOS SYSTEMS

  Združena Kraljevina

  LBS EPOS SYSTEMS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Bristol, Združena Kraljevina.

 7. DISCOUNT CASH REGISTERS

  Združena Kraljevina

  DISCOUNT CASH REGISTERS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Registrske blagajne. Deluje tudi v panogah Registrske blagajne, avtomatske, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Doncaster, Združena Kraljevina.

 8. ACTUM

  Španija

  ACTUM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Torrent Valencia, Španija.

 9. POCKETBILL GESNBR

  Avstrija

  POCKETBILL GESNBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Računalništvo - srednje veliki računalniki in veliki sistemi. Deluje tudi v panogah Računalništvo - programska oprema, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki, Registrske blagajne, Registrske blagajne, avtomatske, Računalništvo - programska oprema, Hi-fi, televizijski sprejemniki in video - dodatki, Registrske blagajne, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Wien, Avstrija.

 10. ERGO DATENSYSTEME GMBH

  Nemčija

  ERGO DATENSYSTEME GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Računalništvo - programska oprema. Deluje tudi v panogah Pisarniški stroji in oprema, Reproduciranje dokumentov - pisarniški stroji, Registrske blagajne, Registrske blagajne, avtomatske, Pisarniški stroji in oprema, Reproduciranje dokumentov - pisarniški stroji, Registrske blagajne, Registrske blagajne, avtomatske. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno