• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rezalni stroji za sadje in zelenjavo

Rezultati za

Rezalni stroji za sadje in zelenjavo - Uvoz izvoz

 1. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  We're present in all the main tomato and fruit transformation areas worldwide. We provide complete lines for preparing tomato sauces and ketchup. We produce complete lines and machines for making fruit juices, plus process lines and systems for making fruit purées (especially apple, pear, peach and apricot). Production of machinery for making jams and preserves. Systems for the processing and transformation of tomatoes. Our new product line for transporting and processing leaf vegetables is particularly recommended for removing sand and coarse impurities. When making syrups (clarified or not) from dates, by-products (yeast, alcohol and vinegar) can also be obtained thanks to the special technology and transformation processes used. Ing. A. Rossi has all the know-how needed to handle the system engineering requirements of the dairy sector.

 2. TALLERES FELIPE SOLANO

  Španija

  TALLERES FELIPE SOLANO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Živilska industrija - stroji in oprema, construction of machines and equipment, used machinery bought and sold, machines for canned foods. Sedež podjetja je v kraju Calahorra, Španija.

 3. FOODCONS GMBH & CO.KG

  Nemčija

  FOODCONS GMBH & CO.KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah trimmer. Sedež podjetja je v kraju Viersen, Nemčija.

 4. AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA

  Španija

  AGM MAQUINARIA FRITO Y ALIMENTARIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, scraping machines, Industriella livsmedelskokare. Sedež podjetja je v kraju Moraleja De Enmedio, Španija.

 5. GUILLOUARD A NANTES SAS

  Francija

  GUILLOUARD A NANTES SAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Tovarne konzerv - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, painting. Sedež podjetja je v kraju Nantes Cedex 02, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KRONEN GMBH

  Nemčija

  KRONEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, fruit and vegetable processing machinery, washing machines for foods, Živilska industrija - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kehl Am Rhein, Nemčija.

 2. CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE

  Belgija

  CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Stroji za pranje sadja, zelenjave in rib, Stroji za pranje sadja, zelenjave in rib, angle grinder production lines. Sedež podjetja je v kraju Staden, Belgija.

 3. TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG

  Nemčija

  TENRIT FOODTEC GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

 4. FSI IMPIANTI

  Italija

  FSI IMPIANTI, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Kovinska konstrukcija, Živilska industrija - stroji in oprema, Kovinska konstrukcija, Živilska industrija - stroji in oprema, Utformning 3D. Sedež podjetja je v kraju Scandiano, Italija.

 5. FAHRENKAEMPER GMBH

  Nemčija

  FAHRENKAEMPER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Pekarstvo in slaščičarstvo, izdelava keksov in bonbonov - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Mesnice, mesarstvo in delikatese - stroji in oprema, Mesnice - stroji in oprema, Tovarne konzerv - stroji in oprema, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Schloß Holte-Stukenbrock, Nemčija.

 1. AV GROUP

  Srbija

  AV GROUP, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Trstenik, Srbija.

 2. GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY

  Italija

  GFT - GROUP FOOD TECHNOLOGY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Vescovana, Italija.

 1. SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC

  Poljska

  SKIERNIEWICKA FABRYKA MASZYN URZADZEN I KONSTRUKCJI SFAMASZ JAN DZIEDZIC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ogrodja (lahka), kovinska. Deluje tudi v panogah Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Hladilna tehnika - oprema za trgovine in industrijo, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Skierniewice, Poljska.

 2. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Nemčija

  BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Deluje tudi v panogah Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Mesnice - stroji in oprema, Stroji za sekljanje mesa za kolektivne ustanove, Mesnice - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Reichenau, Nemčija.

 3. TALLERES ARCOT SL

  Španija

  TALLERES ARCOT SL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Burriana, Španija.

 4. SORMAC B.V.

  Nizozemska

  SORMAC B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Venlo, Nizozemska.

 5. SOLEMA

  Francija

  SOLEMA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Jully Sur Sarce, Francija.

 6. MIGIRIS, UAB

  Litva

  MIGIRIS, UAB, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Tovarne konzerv - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Gospodinjski aparati - veliki, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Gospodinjski aparati - veliki. Sedež podjetja je v kraju Mazeikiai, Litva.

 7. FIMO A/S

  Danska

  FIMO A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Lupilni in strgalni stroji. Deluje tudi v panogah Živilska industrija - stroji in oprema, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo, Živilska industrija - stroji in oprema, Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Haarby, Danska.

 8. TATLO SERVICES

  Bolgarija

  TATLO SERVICES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezalni stroji za sadje in zelenjavo. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 1. BOEMA CE SP ZOO

  Poljska

 2. LAITRAM MACHINERY APS

  Danska

 3. HAPAG AG

  Švica

 4. MATELINE ENGINEERING LTD

  Združena Kraljevina

 5. J.A.M. INOX PRODUKT ODDZIAL J.A.M. ALU WASIK SP ZOO

  Poljska