• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin

Rezultati za

Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin - Uvoz izvoz

 1. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Francija

  Verified by europages badge

  DELHOMME MECANIQUE SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Izdelava strojev - po naročilu, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Utorjenje jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Izdelava strojev - po naročilu, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Utorjenje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Ciry Le Noble, Francija.

 2. ALPM

  Francija

  Verified by europages badge

  ALPM, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Macon, Francija.

 3. RB MÉCANIQUE

  Francija

  Verified by europages badge

  RB MÉCANIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Vrtanje - orodni stroji, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Vrtanje - orodni stroji, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Bart, Francija.

 4. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Avstrija

  Verified by europages badge

  FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Hadersfeld / Wien, Avstrija.

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italija

  Verified by europages badge

  GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Rezkanje jekla in kovin, Vrtanje jekla in kovin, Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, majhni kovinski delci, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Precisionsmekanik, Aluminij in zlitine, precision machining. Sedež podjetja je v kraju Pisogne, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Švica

  Verified by europages badge

  GILGEN GLEITSCHLEIFEN, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Thörishaus, Švica.

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Francija

 3. MW-DREHTEILE

  Nemčija

  MW-DREHTEILE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Geisingen, Nemčija.

 4. COMAT SRL

  Nemčija

  COMAT SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Westerheim, Nemčija.

 5. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Nemčija

  MOBOTEC MANUEL GÖTZ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Mühlhausen, Nemčija.

 1. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Švica

  FLURY DÉCOLLETAGE AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Luterbach, Švica.

 2. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Nemčija

  WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, precision turning, CNC turned parts, Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Bad Oeynhausen, Nemčija.

 1. ELLEMS AG

  Švica

  ELLEMS AG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Hünenberg, Švica.

 2. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  F&O MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Dernbach, Nemčija.

 3. TEK METAL

  Turčija

  TEK METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 4. HANS BAYER

  Nemčija

  HANS BAYER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Urezovanje navojev - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, filleting. Sedež podjetja je v kraju Pottenstein, Nemčija.

 5. TEKNOMASYON

  Turčija

  TEKNOMASYON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Deluje tudi v panogah tools and machinery for metalworking, hydraulic and pneumatic components, tapping machines. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 6. KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Nemčija

  KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Unterdießen, Nemčija.

 7. FARGO METAL

  Turčija

  FARGO METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji za obdelavo kovin - deli in pribor. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Machining of steels and metals, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Bearbetning av stål och metall. Sedež podjetja je v kraju Çorlu, Turčija.

 8. MECAPLUS

  Francija

  MECAPLUS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Izdelava strojev - po naročilu, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Izdelava strojev - po naročilu. Sedež podjetja je v kraju Lachapelle-Sous-Rougemont, Francija.

 1. INTER MECA

  Francija

  INTER MECA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Vdelava - stroji, Orodni stroji za razrezovanje kovin - deli in pribor, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Vdelava - stroji, metal deformation. Sedež podjetja je v kraju Hericourt, Francija.

 2. MARECHAL & FILS

  Belgija

  MARECHAL & FILS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Struženje jekla in kovin (s stružnico). Deluje tudi v panogah Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, bar turning, all metals, Bar turning steel and metals, metal milling, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Theux, Belgija.

 3. MORTELETTE F

  Francija

  MORTELETTE F, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, punching, aluminium accessories, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Lagrave, Francija.

 4. LASER 49

  Francija

  LASER 49, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Laser - stroji za varjenje in rezanje. Deluje tudi v panogah Zgibanje jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, laser cutting units, Zgibanje jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Ecouflant, Francija.

 5. GSR GUSTAV STURSBERG GMBH

  Nemčija

  GSR GUSTAV STURSBERG GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Urezovanje navojev - jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, threading tools. Sedež podjetja je v kraju Remscheid, Nemčija.

 6. HARALD TENNIE OHG

  Nemčija

  HARALD TENNIE OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Ročna orodja - brez motorja, Prenosna orodja - na motorni pogon, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije, Ročna orodja - brez motorja, Prenosna orodja - na motorni pogon, Matice in vijaki, Pipe za sanitarije. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

 7. MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH

  Nemčija

  MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezkanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezkanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Dortmund, Nemčija.

 8. PROHANDLING

  Nemčija

  PROHANDLING, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Deluje tudi v panogah filleting machines, hydraulic presses, systems and machines for metal drilling. Sedež podjetja je v kraju Magdeburg, Nemčija.

 9. ETABLISSEMENTS BAUSSANT

  Francija

  ETABLISSEMENTS BAUSSANT, ki deluje v panogi Jeklo in kovine - strojna obdelava. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Sallanches, Francija.

 10. CNC DREHEREI WALDSCHMIDT

  Nemčija

  CNC DREHEREI WALDSCHMIDT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Bobingen, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno