• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rezanje notranjih navojev - orodni stroji

Rezultati za

Rezanje notranjih navojev - orodni stroji - Uvoz izvoz

 1. TM-SYSTEME + MASCHINEN

  Nemčija

  Verified by europages badge

  TM-SYSTEME + MASCHINEN, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Reutlingen, Nemčija.

 2. STREICHER MASCHINENBAU GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  STREICHER MASCHINENBAU GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Kressbronn, Nemčija.

 3. MECCANICA ARNES

  Italija

  Verified by europages badge

  MECCANICA ARNES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Prebijala in ostrine, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Prebijala in ostrine, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, toolholder. Sedež podjetja je v kraju Cavriago, Italija.

 4. KHAMA-TECH SRL

  Italija

  KHAMA-TECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Brusciano, Italija.

 5. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Nemčija

  HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Metalurgija - stroji in naprave. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Povrtala - strojno orodje, Vretenjaki, premični, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezkanje - orodni stroji, Povrtala - strojno orodje, Vretenjaki, premični. Sedež podjetja je v kraju Soest, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. VOLUMEC SRL

  Italija

  VOLUMEC SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah drilling and tapping machines, operation levers. Sedež podjetja je v kraju Falze' Di Piave, Italija.

 2. BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK

  Nemčija

  BORAK SOLUTIONS INH. SABRINA BORAK, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Haltern Am See, Nemčija.

 3. TAUROX

  Nemčija

  TAUROX, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Wiesenfelden, Nemčija.

 4. SICOMEC NORIS

  Francija

  SICOMEC NORIS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Vrtanje - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, cutting tools, Vrtanje - orodni stroji, filleting. Sedež podjetja je v kraju L'union, Francija.

 5. FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA.

  Portugalska

  FERDIMAR - FERRAMENTAS DIAMANTADAS, LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Pêro Pinheiro, Portugalska.

 1. MULTISTATION

  Francija

  MULTISTATION, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Poslovodstvo - svetovanje. Deluje tudi v panogah Urezovanje navojev - jeklo in kovine, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Urezovanje navojev - jeklo in kovine, boring, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Dinard Cedex, Francija.

 2. OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE

  Francija

  OUTILS PNEUMATIQUES GLOBE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pnevmatike - naprave in orodja. Deluje tudi v panogah Orodje, pnevmatsko, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Orodje, pnevmatsko, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Pneumatic thread-cutting arms, trucks for pneumatic screwers. Sedež podjetja je v kraju La Garenne Colombes, Francija.

 1. TECHMO-SATECH

  Francija

  TECHMO-SATECH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Izdelava strojev - po naročilu. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Orodni stroji - strojna obdelava kovin, turning, milling, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Fleury-Les-Aubrais, Francija.

 2. NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC

  Italija

  NUOVA FUSAP DI LONARDINI TARCISIO E MAGHINI SAVERIO SNC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah machine tool design, assembling machines, tools and machinery for metalworking, blister packing machinery. Sedež podjetja je v kraju Flero, Italija.

 3. E. W. MENN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  E. W. MENN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Hilchenbach, Nemčija.

 4. SELOS, S.R.O.

  Slovaška

  SELOS, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Magnetna oprema. Deluje tudi v panogah Magneti, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, flexible permanent magnets, Magneti, solenoid and magnet coils, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Trencin, Slovaška.

 5. ISBA MAKINA

  Turčija

  ISBA MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 6. RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L.

  Italija

  RECORD MACCHINE UTENSILI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah drilling and tapping machines. Sedež podjetja je v kraju Laveno Mombello, Italija.

 7. WARD HI-TECH LTD

  Združena Kraljevina

  WARD HI-TECH LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Orodni stroji - strojna obdelava kovin, Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Sedež podjetja je v kraju Sheffield, Združena Kraljevina.

 8. CALBO MEAL KFT.

  Madžarska

  CALBO MEAL KFT., ki deluje v panogi Rezkanje - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Győr, Madžarska.

 1. DC SWISS S.A.

  Švica

  DC SWISS S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Malleray-Bevilard, Švica.

 2. METPA MAKINA

  Turčija

  METPA MAKINA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE

  Nemčija

  MICROTAP GMBH MICROELECTRONISCHE GERÄTE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Vrezovanje navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Taufkirchen, Nemčija.

 4. CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD

  Združena Kraljevina

  CENTRELINE MACHINE TOOL CO. LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Nuneaton, Združena Kraljevina.

 5. P.J. FERRAMENTAS, LDA.

  Portugalska

  P.J. FERRAMENTAS, LDA., ki deluje v panogi Orodni stroji - strojna obdelava kovin. Deluje tudi v panogah Rezanje notranjih navojev - orodni stroji, Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Albergaria-A-Velha, Portugalska.

 6. WOLTER WERKZEUGE GMBH

  Nemčija

  WOLTER WERKZEUGE GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Vrezovanje navojev - orodni stroji, Vrezovanje navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Leonberg, Nemčija.

 7. CONSTRUCCIONES SOC

  Španija

  CONSTRUCCIONES SOC, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Deluje tudi v panogah Quality assurance. Sedež podjetja je v kraju Tamarite De Litera, Španija.

 8. KROP

  Turčija

  KROP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezanje notranjih navojev - orodni stroji. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 9. METAL-TECH

  Poljska

  Verified by europages badge

  METAL-TECH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Končni kovinski izdelki. Deluje tudi v panogah Struženje jekla in kovin (s stružnico), Rezkanje jekla in kovin, Brušenje jekla in kovin, Brušenje - orodni stroji, Valjarne - železne kovine, Orodja za rezanje navojev, Upogibanje jekla in kovin, Upogibalni orodni stroji, Matice in vijaki. Sedež podjetja je v kraju Gniezno, Poljska.

 10. RB MÉCANIQUE

  Francija

  Verified by europages badge

  RB MÉCANIQUE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Precisionsmekanik. Deluje tudi v panogah Jeklo in kovine - strojna obdelava, Vrtanje - orodni stroji, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin, Jeklo in kovine - strojna obdelava, Vrtanje - orodni stroji, Rezanje navojev (notranji navoji) jekla in kovin. Sedež podjetja je v kraju Bart, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno