• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rezervni deli za dizel motorje

Rezultati za

Rezervni deli za dizel motorje - Uvoz izvoz

 1. ALBERTO

  Francija

  Verified by europages badge

  ALBERTO EXPORT specializes in original & adaptable spare parts imports and exports. We sell a wide range of spares for all brands of public works machinery including: Atlas Copco, Bitelli, Bobcat, Bomag, Case, Daewoo, Doosan, Dynapac, Hamm, Hitachi, Hofmann, Ingersoll Rand, Kleemann, Kobelco, Komatsu, Marini, Mecalac, Terex, Volvo and others.

 2. GEO-NEGOCE

  Francija

  Verified by europages badge

  GEO-NEGOCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Prihranjevalna naprava za gorivo, dizel in bencin, Vbrizgovalni sistemi za gorivo, Filtri za osebne avtomobile, tovornjake in vozila na gradbiščih, Prihranjevalna naprava za gorivo, dizel in bencin, Vbrizgovalni sistemi za gorivo, industrial motor spare parts, spare parts for Caterpillar, spare parts Perkins. Sedež podjetja je v kraju Vitrolles, Francija.

 3. MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  MASCHINENFABRIK GUIDO GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Neutraubling, Nemčija.

 4. AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL

  Italija

  Verified by europages badge

  AUTODEMOLIZIONI SIGNOR SRL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Avto odpad. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za avtomobili, Rezervni deli za dizel motorje, Rezervni deli za tovornjake in prikolice, Menjalniki, za vozila, Odlagališče motorjev, Gospodarska vozila - električni in elektronski elementi in deli, Vozila - električni in elektronski elementi in rezervni deli, Vozila - mehanske komponente in rezervni deli, used motor vehicle components and parts. Sedež podjetja je v kraju Villorba, Italija.

 5. ELLAG D.O.O.

  Slovenija

  We are exclusive Kubota dealer, distributing industrial diesel engines, gas engines and spare parts. You will find us working in Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Montenegro and Macedonia, where you can find subsidiary distribution web and servicing facilities. Zastopnik industrijskih motorjev, originalnih rezervnih delov, motornega olja in maziv japonskega proizvajalca Kubota. Prisotni smo v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori ter Makedoniji, kjer lahko najdete distribucijsko mrežo ter servisno dejavnost. Novost v našem programu so tudi mali štirikolesni prekucniki proizvajalca Muck-Truck, ki so enostavni za uporabo ter nepogrešljivi v gradbeništvu in komunalnih delih, vrtnih opravilih, ter ostalih zemeljskih delih.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. POSREDOVANJE IN PRODAJA DOMEN REPNIK S.P.

  Slovenija

  Smo podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem in prodajo rezervnih delov za gradbeno mehanizacijo JCB, YANMAR, VOLVO, TAKEUCHI, BOBCAT, CATERPILLAR, CASE, DAEWOO, DOOSAN, EUROCOMACH, FERMEC, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO, HANIX, HITACHI, IHI, KOBELCO, KOMATSU, KUBOTA, NEUSON..., gumi gosenic različnih proizvajalcev , delov podvozja... Dobavljamo tudi alternativne(kopije) rezervne dele za gradbene stroje JCB priznanega angleškega proizvajalca INTERPART .... Nudimo: Nadomestne dele in dodatno opremo (originali in generiki) za gradbeno mehanizacijo JCB, Yanmar, Takeuchi, Bobcat, Caterpillar... Rezervni deli za Perkins motorje. Gumi gosenice nemškega in italijanskega proizvajalca(WBE, Bridgestone, ITR, 2M ) za JCB, YANMAR, VOLVO, TAKEUCHI, BOBCAT, CATERPILLAR, CASE, DAEWOO, DOOSAN, EUROCOMACH, FERMEC, FIAT-HITACHI, FIAT-KOBELCO, HANIX, HITACHI, IHI, KOBELCO, KOMATSU, KUBOTA, NEUSON... BREZPLAČNA DOSTAVA PO SLOVENIJI. Olja, maziva, ... Nadomestne dele za hidravlična kladiva za JCB, Atlas Copco, Thyssen Krupp... Dele podvozja gradbene mehanizacije: vodilna kolesa, napenjalci, pomožna kolesa (rolne), ... Hidravlične črpalke (Parker, OEM, Kayaba, INTERPART...) Žlice sprednje, zadnje Planirne žlice; fiksne in nagibne Hitre spojke (hitra menjava); mehanske in hidravlične Jeklene gosenice Za več informacij nas kontaktirajte na telefon 070 764 590 ali mail info@drepnik.eu Spletna stran: www.drepnik.eu

 2. HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turčija

  HUDSAN OTOMOTIV ELEKTIRK SANAYI VE DIŞ TIC. LTD. ŞTI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. SHANGHAI RICH MACHINERY

  Kitajska

  SHANGHAI RICH MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Drsni ležaji, Drsni ležaji, Vehicle brake components and elements, Automotive - components and parts, bronze bushings. Sedež podjetja je v kraju Shanghai, Kitajska.

 4. YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD

  Kitajska

  YANGZHOU WEIYE MANUFACTURING LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Yangzhou, Kitajska.

 5. SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY

  Turčija

  SELÇUKLU MOTORLU ARAÇLAR IMPORT & EXPORT LIMITED COMPANY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah truck spare, supply of spare parts, sales of new spare parts. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 1. OPTIMA ENGINE PARTS

  Turčija

  OPTIMA ENGINE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 2. ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  ASLAR MOTORLU ARACLAR SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah thermostats, water pumps, oil pump, water cooling thermostat rental. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS

  Ukraijna

  ACS - ADVANCED COOLING SYSTEMS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 2. OTO PERK A.S.

  Turčija

  OTO PERK A.S., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah pump injector system for diesel engines, Pumps and injection equipment, Diesel, diesel nozzles. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 3. ADAM MOTOREN GMBH

  Nemčija

  ADAM MOTOREN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Hünxe, Nemčija.

 4. DEMAL S.R.L.

  Italija

  DEMAL S.R.L., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Elektromotorji in deli. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za dizel motorje, spare parts for agricultural and gardening machines, electric motors, Rezervni deli za dizel motorje, mechanical drives. Sedež podjetja je v kraju Castelfranco Veneto, Italija.

 5. T.M.S GROUP LEBANON SAL

  Libanon

  T.M.S GROUP LEBANON SAL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Beirut, Libanon.

 6. SNP AUTOMOTIVE

  Turčija

  SNP AUTOMOTIVE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah spare parts, engine spares, truck spare, accessories and spare parts. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 7. MAG RUBBER LTD

  Turčija

  MAG RUBBER LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Guma - izdelki za motorna vozila in transportno dejavnost. Deluje tudi v panogah Rezervni deli za dizel motorje, Guma - tehnični izdelki za industrijo, spare parts for earthmoving machinery, rubber anti-vibration padsfor motors and various machinery, Rezervni deli za dizel motorje, Guma - tehnični izdelki za industrijo. Sedež podjetja je v kraju ANKARA, Turčija.

 8. GEMINIANI SPA

  Italija

  GEMINIANI SPA, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah diesel engines, diesel engine service, replacement parts for diesel engines. Sedež podjetja je v kraju Lugo, Italija.

 1. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Tajvan

  WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Fitingi, kovinski, Ročna orodja - brez motorja, Mehanski vezni deli, forging, Fitingi, kovinski, Ročna orodja - brez motorja, Mehanski vezni deli. Sedež podjetja je v kraju Taichung, Tajvan.

 2. EDT OTOMOTIV

  Turčija

  EDT OTOMOTIV, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Ikitelli, Turčija.

 3. D.I.M. S.R.L.

  Italija

  D.I.M. S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Vbrizgovalne črpalke in sistemi, injectors for motors, injector test equipment, Vbrizgovalne črpalke in sistemi. Sedež podjetja je v kraju Osimo, Italija.

 4. ERKRAFTER TRUCK BUS SPARE PARTS

  Turčija

  ERKRAFTER TRUCK BUS SPARE PARTS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah assisted braking devices, exhaust accessories, diesel engine service, air compressor repairs. Sedež podjetja je v kraju Konya, Turčija.

 5. ZAPTUR HEAVY EQUIPMENT SPARE PARTS SUPPLIER

  Turčija

  ZAPTUR HEAVY EQUIPMENT SPARE PARTS SUPPLIER, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah Reservdelar för grävmaskiner, spare parts for earthmoving machinery, spare parts for building machines, spare parts for farm machinery. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 6. STEFFENS-ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  STEFFENS-ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah gas engines, spare parts. Sedež podjetja je v kraju Emmerich Am Rhein, Nemčija.

 7. DIZELSAN OTO YEDEK PARÇA TIC VE LTD.ŞTI.

  Turčija

  DIZELSAN OTO YEDEK PARÇA TIC VE LTD.ŞTI., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah commercial vehicle spare parts. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 8. INDUMA - MAQUINAS INDUSTRIAIS LIMITADA

  Portugalska

  INDUMA - MAQUINAS INDUSTRIAIS LIMITADA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah diesel engines for motor vehicles, compressors. Sedež podjetja je v kraju Seixal, Portugalska.

 9. OTO BASAR A.S

  Turčija

  OTO BASAR A.S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Sedež podjetja je v kraju Basaksehir, Istanbul, Turčija.

 10. DAYEL MAKINE SAN. TIC. AŞ.

  Turčija

  DAYEL MAKINE SAN. TIC. AŞ., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezervni deli za dizel motorje. Deluje tudi v panogah injector test equipment, pump injector system for diesel engines. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Rezervni deli za dizel motorje - Uvoz izvoz

Število rezultatov

355 Podjetja