• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rezila- ravna

Rezultati za

Rezila- ravna - Uvoz izvoz

 1. RIGHI INOX

  Italija

  Verified by europages badge

  The company Righi specializes in making industrial blades from drawings for automatic machines, generally, circular, straight or notched blades and cutters. Blades for the food industry, meat canning and for packing. Straight-edge and notched blades and dies for packing machines. Blades for engineering, milling, the rubber industry, plastic and packaging, sheet metal machining and cutting up debris and waste.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Francija

  Verified by europages badge

  PRO COUPE INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Rezila, ravna, Rezila, krožna, Noži, industrijski, blades for cutting plastic film, blades for cutting abrasive articles, blades for macerators, carbon blades, razor blades, vegetable-cutting blades. Sedež podjetja je v kraju Roissy En Brie, Francija.

 3. Başkurt Makina

  Turčija

  Başkurt Makina, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila, ravna. Deluje tudi v panogah Noži, industrijski, Pakiranje in embalaža, Rezila, krožna, Noži, industrijski, Pakiranje in embalaža, Rezila, krožna, blade sharpening. Sedež podjetja je v kraju İstanbul, Turčija.

 4. ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI

  Turčija

  ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila, ravna. Deluje tudi v panogah hunting knives, kitchen knives, Knives, penknives. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 5. O.E.G. SRL

  Italija

  O.E.G. SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila, ravna. Deluje tudi v panogah Rezila in noži, industrijski, circular blades, Rezila in noži, industrijski, toothed blades. Sedež podjetja je v kraju Seveso, Italija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ECO-WOOD LLC

  Rusija

  ECO-WOOD LLC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Namizni pribor. Deluje tudi v panogah Žlice, vilice in noži, Rezila, ravna, Les - artikli, Namizno posodje, Žlice, vilice in noži, Rezila, ravna, Les - artikli, Namizno posodje. Sedež podjetja je v kraju Dzerzhinsk, Rusija.

 2. TASEF

  Belgija

  TASEF, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila in noži, industrijski. Deluje tudi v panogah Rezila, ravna, CNC milling, Rezila, ravna, Shredding knives. Sedež podjetja je v kraju Dendermonde, Belgija.

 3. KADUR

  Španija

  KADUR, ki deluje v panogi Rezila za masikot rezalne naprave. Deluje tudi v panogah Noži, industrijski, Rezila, ravna, Rezila in noži, industrijski, Noži, industrijski, Rezila, ravna, Rezila in noži, industrijski, blades. Sedež podjetja je v kraju Castellar Del Vallès - Barcelona, Španija.

 4. ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO

  Turčija

  ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila, ravna. Deluje tudi v panogah kitchen knives. Sedež podjetja je v kraju Yozgat Merkez, Turčija.

 5. JATTIN ENTERPRISES

  Indija

  JATTIN ENTERPRISES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rezila, ravna. Sedež podjetja je v kraju Sonipat, Indija.

 1. 'LAV.EL.GOMMA' SRL

  Italija

 2. CARNEVALI S.R.L.

  Italija