• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • riž - stroji in oprema

Rezultati za

Riž - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. TERLET B.V.

  Nizozemska

  TERLET B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zutphen, Nizozemska.

 2. YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Terme, Turčija.

 3. BÜHLER SORTEX LTD.

  Združena Kraljevina

  BÜHLER SORTEX LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah food processing. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 4. MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ

  Turčija

  MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah rice processing, Paddy rice. Sedež podjetja je v kraju Edirne, Turčija.

 5. MAFRIGARLO S.L.

  Španija

  MAFRIGARLO S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Humanes De Madri ( Madrid 9, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A.

  Portugalska

  ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Salvaterra De Magos, Portugalska.

 2. MKE PIRINC FABRIKASI

  Turčija

  MKE PIRINC FABRIKASI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kirikkale, Turčija.

 3. SERI-IS METAL SANAYI

  Turčija

  SERI-IS METAL SANAYI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 4. MONTAJES Y CONSERVACIONES IBERMAN SA

  Španija

 5. SILVAS, S.A.

  Portugalska

 1. INGLEMAY LTD

  Združena Kraljevina

 2. ERICH BERG E.K.

  Nemčija

 1. F. H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Nemčija

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Francija

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, your trusted partner located in Cergy and specialising in brokerage solutions for a diverse range of commodities. We specialise in trading in petroleum products, ICUMSA 45 sugar from Brazil, vegetable oils such as sunflower, soya, colza, corn and olive, as well as rice from Thailand, Vietnam and Cambodia. Our portfolio comprises wheat, maize and many other products upon request. Thanks to our experience and expertise, over the years we have established solid partnerships with reliable well-known suppliers of food products and other commodities. We undertake to provide a personalised and professional service to meet all your specific needs relating to commodity trading and brokerage. Our teams are standing by to answer your questions and meet your requests.

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Južna Koreja

  Verified by europages badge

  Pekarna in slaščičarna uporabljajo "Rice Cake Machine" Stroj pogača SYP Rice je mogoče označiti kot stroj za pekovsko industrijo ali slaščičarski stroj. Smo proizvodnja Rice Cake Popping Machine. Ta stroj za nabiranje žit iz naravnega žita proizvaja žita ali pogačo samo z uporabo 100% naravnega zrnja, na primer riža, rjavega riža, koruze, ječmena itd. Stroj riževega kolača lahko s krompirjevim paletom ali sojo proizvede krompirjev čip, Paleta fižola. Ker je 100% pridelek žita odličen pri prehranskih vsebinah in dobi dober ugled od potrošnikov, je enostavno komercializirati. Naša serija SYP ima kompaktno obliko in vrhunsko udobje za uporabo. Prav tako je enostavno nadzorovati čas, debelino in obliko, zato se ga v trgovinah pogosto uporablja v tovarnah. Prav tako se imenuje kot rižna torta popping stroj, popped torta stroj, riž pop stroj, koruza torta stroj, puffing stroj, puffed torta stroj, korejski riž torta stroj, pop stroj itd