• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • riž - stroji in oprema

Rezultati za

Riž - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. TERLET B.V.

  Nizozemska

  TERLET B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Prehrambeni izvlečki - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema, Kakao in čokolada - stroji in naprave, Ribe - stroji in naprave za pripravo, Emulgiranje in aglomeracija - stroji za živilsko-predelovalno industrijo, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zutphen, Nizozemska.

 2. YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI.

  Turčija

  YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Terme, Turčija.

 3. EURL BRIXTON IMPORT EXPORT

  Alžirija

  EURL BRIXTON IMPORT EXPORT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Alger, Alžirija.

 4. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kitajska

  ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, ki deluje v panogi Stroji za sortiranje sadja in zelenjave. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Hefei, Kitajska.

 5. BIOCERT INDIA PVT.LTD.

  Indija

  BIOCERT INDIA PVT.LTD., je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Indore, Indija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Japonska

  ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou City, Japonska.

 2. MAFRIGARLO S.L.

  Španija

  MAFRIGARLO S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Humanes De Madri ( Madrid 9, Španija.

 3. MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ

  Turčija

  MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah rice processing, Paddy rice. Sedež podjetja je v kraju Edirne, Turčija.

 4. JINAN ARROW MACHINERY

  Kitajska

  JINAN ARROW MACHINERY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah extruders for the food industry. Sedež podjetja je v kraju Jinan, Kitajska.

 5. BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD.

  Kitajska

  BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Sorting machines. Sedež podjetja je v kraju Hefei, Kitajska.

 1. SZT CORPORATION

  Pakistan

  SZT CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Karachi, Pakistan.

 2. ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A.

  Portugalska

  ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Salvaterra De Magos, Portugalska.

 1. BIL HOUDA

  Togo

  BIL HOUDA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Lome, Togo.

 2. BÜHLER SORTEX LTD.

  Združena Kraljevina

  BÜHLER SORTEX LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah food processing. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. SPECTRUM INDUSTRIES

  Indija

  SPECTRUM INDUSTRIES, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mangalore, Indija.

 4. MKE PIRINC FABRIKASI

  Turčija

  MKE PIRINC FABRIKASI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Kirikkale, Turčija.

 5. SERI-IS METAL SANAYI

  Turčija

  SERI-IS METAL SANAYI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Živilska industrija - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Riž - stroji in oprema, Riž - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Gaziantep, Turčija.

 6. MONTAJES Y CONSERVACIONES IBERMAN SA

  Španija

 7. INGLEMAY LTD

  Združena Kraljevina

 8. F. H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Nemčija

 1. ERICH BERG E.K.

  Nemčija

 2. SILVAS, S.A.

  Portugalska

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Južna Koreja

  Verified by europages badge

  Pekarna in slaščičarna uporabljajo "Rice Cake Machine" Stroj pogača SYP Rice je mogoče označiti kot stroj za pekovsko industrijo ali slaščičarski stroj. Smo proizvodnja Rice Cake Popping Machine. Ta stroj za nabiranje žit iz naravnega žita proizvaja žita ali pogačo samo z uporabo 100% naravnega zrnja, na primer riža, rjavega riža, koruze, ječmena itd. Stroj riževega kolača lahko s krompirjevim paletom ali sojo proizvede krompirjev čip, Paleta fižola. Ker je 100% pridelek žita odličen pri prehranskih vsebinah in dobi dober ugled od potrošnikov, je enostavno komercializirati. Naša serija SYP ima kompaktno obliko in vrhunsko udobje za uporabo. Prav tako je enostavno nadzorovati čas, debelino in obliko, zato se ga v trgovinah pogosto uporablja v tovarnah. Prav tako se imenuje kot rižna torta popping stroj, popped torta stroj, riž pop stroj, koruza torta stroj, puffing stroj, puffed torta stroj, korejski riž torta stroj, pop stroj itd

  Vsi izdelki za "riž - stroji in oprema"