• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe - uvoz-izvoz

Rezultati za

Ribe - uvoz-izvoz - Uvoz izvoz

 1. MADAR

  Poljska

  Verified by europages badge

  With almost 30 years of tradition, MaDar is a food wholesaler from Poland. We supply our products to various industries such as grocery stores, restaurants, companies with different profiles, institutions, and private individuals. We aim to deliver our products with the highest quality at the best price to reach 100 % customer satisfaction. Therefore, you will find a wide selection of excellent food products with us. We have a wide product portfolio, such as: •Pasta, •Processed and canned meat, •Graines, •Different types of flour, •Dairy products, •Sugar, •Spices, and you can discover more about our product portfolio from our website! We guarantee: •Fast execution of orders, •Attractive prices, •A wide selection, •Worldwide delivery Our products are imported from trusted suppliers and local farms to reach the best quality with excellent taste. With us, you will find unique tastes on your table. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finska

  Verified by europages badge

  From A Truly Worldwide Perspective, We Source Products In The Main Production Areas Of Europe, North & South America, And The Far East. Our Main Product Groups Are Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks And Dairy. As A Food And Oil Supply Company, Foratia Europe OU Supplies Edible Oils And Frozen Products To More Than 100 Countries Around The Globe. We Are Mainly Active In Europe, Africa, Asia, Middle East, South America, And The Caribbean. We Deliver Our Services And Products To Our Customers In The Following Food Sectors: Manufacturers, Commodity Wholesalers, Foodservice Distributors And Serving Retailers. We Are Renowned For Being A Reliable Partner That Offers High Quality Products And Brands. We Provide A Professional Service In Every Aspect Of Your Business, Including Our Packaging, Quality Control, Documentation, Logistics And Customer Service. We Offer All Of Our Services With Competitive Pricing. That Is Why Foratia Europe OU Is Your Worldwide Food And Oil Supply Specialist. Visit our website or contact us for more information !

 3. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 4. SEAPRO AQUACULTURE

  Turčija

  Verified by europages badge

  SEAPRO AQUACULTURE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe za tanke. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, salmon, frozen fish, Turkish Salmon Trout, Frozen Salmon, packaged salmon, wholesale frozen trout, Turkish salmon trout, salmon aquaculture. Sedež podjetja je v kraju Samsun, Turčija.

 5. FERGOFRESCO S.L

  Španija

  FERGOFRESCO S.L, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Francija

  COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, Ribe, Jedila, gotova in za sladokusce, Gotova jedila, zmrznjena, fish sticks, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Saint Malo, Francija.

 2. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Hrvaška

  RIBNJACI KUPA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, sport fishing, Ribe, sladkovodne, pike, catfish. Sedež podjetja je v kraju Karlovac, Hrvaška.

 3. OYSTER FRANCE

  Združene Države

  OYSTER FRANCE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah oysters, export. Sedež podjetja je v kraju Atlanta, Združene Države.

 4. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norveška

  SEAWELL HIRTSHALS A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Akvakultura in ribogojstvo. Deluje tudi v panogah Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Morski sadeži, globoko zmrznjeni, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Sedež podjetja je v kraju Stavanger, Norveška.

 5. VENETO PESCA SRL

  Italija

  VENETO PESCA SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, fish product, Školjke in raki. Sedež podjetja je v kraju Portogruaro, Italija.

 1. BIANCO DI MAZARA SRL

  Italija

  BIANCO DI MAZARA SRL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Pomorstvo - opremljanje ribiških ladij. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, king shrimps, shrimp, Ribe - uvoz-izvoz, frozen fish export. Sedež podjetja je v kraju Mazara Del Vallo, Italija.

 2. YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turčija

  YOROZ SU URUNLERI TAR. HAY. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah advice on fish farming. Sedež podjetja je v kraju Amasya, Turčija.

 1. ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE

  Italija

  ASTHER SEAFOOD DI PALAVINNAGE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah swordfish, tuna in water, tuna. Sedež podjetja je v kraju Cinisello Balsamo(mi), Italija.

 2. GRUPO CENTRAL PESCA

  Španija

  GRUPO CENTRAL PESCA, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, morske, seafood, Ribe, morske, king shrimps, granseole (spider crabs). Sedež podjetja je v kraju Barcelona, Španija.

 3. ISLATUNA

  Španija

  ISLATUNA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Santa Cruz De Tenerife, Španija.

 4. EGEMAR SARL

  Mauretanija

  EGEMAR SARL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah shellfish, seafood product sales, quality fish products, frozen shellfish. Sedež podjetja je v kraju Nouadhibou, Mauretanija.

 5. COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A

  Venezuela

  COMERCIALIZADORA DIFERCA C.A, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Granular cocoa, octopus. Sedež podjetja je v kraju Barcelona-Venezuela, Venezuela.

 6. VEKO GLOBAL LLC

  Ukraijna

  VEKO GLOBAL LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Beet sugar. Sedež podjetja je v kraju Svetlovodsk, Ukraijna.

 7. GUERENPEZ.ES

  Španija

  GUERENPEZ.ES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Pamplona, Španija.

 8. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusija

  NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Morski sadeži, globoko zmrznjeni. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske, Ribe, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Murmansk, Rusija.

 1. KARE FOREIGN TRADE

  Turčija

  KARE FOREIGN TRADE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Mednarodna trgovina - svetovanje, Management consultancy, foodstuffs - import/export, Mednarodna trgovina - svetovanje. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 2. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgija

  ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, wholesale fish sales, articles for the hotel industry, Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Zeebrugge, Belgija.

 3. SUBANA FOREIGN TRADE CO LTD / TURKEY

  Turčija

  SUBANA FOREIGN TRADE CO LTD / TURKEY, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Plenice, hookahs, crow egg, Ribe - uvoz-izvoz, Plenice. Sedež podjetja je v kraju Mersin, Turčija.

 4. JAMBO D.O.O.

  Hrvaška

  JAMBO D.O.O., ki deluje v panogi Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Hotel, transport of food, transport, Ribe - uvoz-izvoz, Hotel. Sedež podjetja je v kraju Metkovic, Hrvaška.

 5. BUBACAMARON

  Španija

  BUBACAMARON, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah frozen seafood. Sedež podjetja je v kraju Vigo, Španija.

 6. FRONEK SEAFOOD DOCTOR INTERNATIONAL S. DE R.L. DE C.V.

  Mehika

  FRONEK SEAFOOD DOCTOR INTERNATIONAL S. DE R.L. DE C.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah frozen fish, frozen seafood, container services. Sedež podjetja je v kraju D.f., Mehika.

 7. AGRITRADE

  Francija

  AGRITRADE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Cergy-Pontoise, Francija.

 8. I.F.KO.

  Belgija

  I.F.KO., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, foodstuffs - import/export, Fruits import export, Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Wihogne, Belgija.

 9. COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L.

  Španija

  COMERCIO DEL MAR GALICIA, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah frozen fish export, import of frozen fish, frozen fish warehouse. Sedež podjetja je v kraju Riveira, Španija.

 10. SEAMAX GLOBAL S.L.

  Španija

  SEAMAX GLOBAL S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Sedež podjetja je v kraju Seville, Španija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno
Filtri

Rezultati za

Ribe - uvoz-izvoz - Uvoz izvoz

Število rezultatov

7.329 Podjetja