• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe- predelava

Rezultati za

Ribe- predelava - Uvoz izvoz

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanija

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Smo ribiško podjetje in izvoznik zamrznjenih rib na krovu, zamrznjenih rib na kopnem in svežih rib iz Mavretanije v Dakhlo. Nahajamo se v Mavretaniji - Zahodni Afriki in Nemčiji. Ribolovimo in izvažamo iz vaših ribolovnih območij v Evropo; Afriko; arabske države ter Azijo in Kanado. Smo podjetje, ki spoštuje sankcije, ki sta jih izglasovali Evropska in Ameriška unija. To pomeni, da ne trgujemo z državami, za katere veljajo gospodarske sankcije, kot so: Kuba, Rusija, Venezuela........ Naše ribe, zamrznjene na krovu, zamrznjene na ribiških plovilih in naše ribe, zamrznjene na kopnem, so skladne s priporočeno obdelavo rib, rezervoarji in hladilne naprave pa so skladni z evropskimi regulativnimi zahtevami. Značilnosti naših rib so naslednje: - Beljakovine: 60-70 %. - maščobe: 4-10 %. - Mineralna sol: 2-4 %. Priporočamo, da nam vse stranke pošljejo pismo o nameri nakupa (LOI), v katerem morate navesti: - skupno količino za nakup - točne velikosti zahtevanih rib - končni namembni kraj - znanstvena imena rib Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 2. BIOLIFEITALY

  Italija

  BIOLIFEITALY, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Mlekarne in sirarne - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ribe, predelava, packing of dried fruits, fish-breeding tanks, Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Partinico, Italija.

 3. NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S

  Turčija

  NESA SU URUNLERI TIC. VE SAN. A.S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, predelava, pisciculture, Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Iskenderun, Turčija.

 4. ŞEF SU ÜRÜNLERI

  Turčija

  ŞEF SU ÜRÜNLERI, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, frozen fish products, fish farm, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Kayseri, Turčija.

 5. AFY GIDA

  Turčija

  AFY GIDA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah sardine. Sedež podjetja je v kraju Canakkale, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. HAMBURGER FISCHWERKER

  Nemčija

  HAMBURGER FISCHWERKER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 2. GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O.

  Poljska

  GOSPODARSTWO RYBACKIE GOSLAWICE SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Konin, Poljska.

 3. NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH

  Nemčija

  NOTTORF RÄUCHERFISCH - SPEZIALITÄTEN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG

  Nemčija

  KFT KRABBEN UND FISCH TÖNNING OHG, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Tönning, Nemčija.

 5. RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL

  Nizozemska

  RIJPELAAL B.V. / PALINGKOPEN.NL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Sedež podjetja je v kraju Helmond, Nizozemska.

 1. JAB TRADE CO.

  Argentina

  JAB TRADE CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah frozen fish. Sedež podjetja je v kraju Acassuso, Argentina.

 2. WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH

  Nemčija

  WILDLACHS-RÄUCHEREI BREMER GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Köln, Nemčija.

 1. AFROPLAS

  Grčija

  AFROPLAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah fishing nets. Sedež podjetja je v kraju Attiki, Grčija.

 2. FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K.

  Nemčija

  FISCHEREIBETRIEB MARKUS DAVIDS E.K., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani, Ribe, Ribe, predelava, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, morski sadeži in polži - konzervirani. Sedež podjetja je v kraju Maasholm, Nemčija.

 3. AQUA-PRIMUS GMBH

  Nemčija

  AQUA-PRIMUS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Drevesnice in gozdarstvo. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Ribe, Ribe, predelava, Tekstilne rastline, Školjke in raki, Ribe, Ribe, predelava, Tekstilne rastline. Sedež podjetja je v kraju Iserlohn, Nemčija.

 4. FORELLENZUCHT TROSTADT GBR

  Nemčija

  FORELLENZUCHT TROSTADT GBR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Reurieth, Nemčija.

 5. GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH

  Nemčija

  GOSCH SYLT VERARBEITUNGSBETRIEBS GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Ellingstedt, Nemčija.

 6. P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH

  Nemčija

  P & G INTERNATIONAL TRADING GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 7. FISCH A. WILTERS

  Nemčija

  FISCH A. WILTERS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Varel, Nemčija.

 8. FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH

  Nemčija

  FISCHZUCHT REINHARDSBRUNN GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Akvakultura in ribogojstvo, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Ribe, Akvakultura in ribogojstvo, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina. Sedež podjetja je v kraju Friedrichroda, Nemčija.

 1. FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G.

  Nemčija

  FISCHEREI-GENOSSENSCHAFT NEUHARLINGERSIEL E.G., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Neuharlingersiel, Nemčija.

 2. SION LACHSRÄUCHEREI VON SER

  Nemčija

  SION LACHSRÄUCHEREI VON SER, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Müsch, Nemčija.

 3. FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH

  Nemčija

  FISCHFEINKOST FRIEDRICH SCHÄFER GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Loxstedt, Nemčija.

 4. CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH

  Nemčija

  CUX-PACK-FISCHBÖRSE GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Ribe, Ribe, predelava, Mlečni izdelki, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Sedež podjetja je v kraju Cuxhaven, Nemčija.

 5. WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN

  Nemčija

  WALTER UND KARL-HEINZ BLUM, FISCHSPEZIALITÄTEN, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Sylt-Ost, Nemčija.

 6. V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG

  Nemčija

  V U L K A N - FORELLEN GMBH & CO. KG, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Kradenbach, Nemčija.

 7. FISCHRÄUCHEREI KRUSE

  Nemčija

  FISCHRÄUCHEREI KRUSE, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Hohwacht, Nemčija.

 8. SMYKALA FISCH

  Nemčija

  SMYKALA FISCH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Kröslin, Nemčija.

 9. STEFAN KNOBLAUCH

  Nemčija

  STEFAN KNOBLAUCH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Uhldingen-Mühlhofen, Nemčija.

 10. HAHN- LACHS

  Nemčija

  HAHN- LACHS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Školjke in raki. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki, Ribe, Ribe, predelava, Meso in sveža perutnina, Mlečni izdelki. Sedež podjetja je v kraju Aukrug, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno