• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe- sladkovodne

Rezultati za

Ribe- sladkovodne - Uvoz izvoz

 1. DRAUSY GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DRAUSY GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Offenbach Am Main, Nemčija.

 2. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Hrvaška

  RIBNJACI KUPA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, sport fishing, Ribe, sladkovodne, pike, catfish. Sedež podjetja je v kraju Karlovac, Hrvaška.

 3. NURA GMBH

  Nemčija

  NURA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 4. AQUARIUM TONNDORF

  Nemčija

  AQUARIUM TONNDORF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Akvariji in bokali, Krmila za industrijsko gojenje rib, Akvariji in bokali. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 5. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Turčija

  PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Yozgat, Turčija.

 2. KOI BY KOI

  Francija

  KOI BY KOI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Blainville/l'eau, Francija.

 3. AQUARIA ANTWERP

  Belgija

  AQUARIA ANTWERP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, Ribe za tanke, Ribe, sladkovodne, tropical fish, Ribe za tanke, aquarium accessories. Sedež podjetja je v kraju Aartselaar, Belgija.

 4. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgija

  LA TRUITE D'ONDEVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Organics - prehrana, trout fillets, Organics - prehrana, hand-crafted production. Sedež podjetja je v kraju Waimes-Ondenval, Belgija.

 5. FISH FRESH-SEAFOOD

  Grčija

  FISH FRESH-SEAFOOD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 1. BELT SEAFOOD APS

  Danska

  BELT SEAFOOD APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Karlebovej, Danska.

 2. PUNTO TROPICALE SRL

  Italija

  PUNTO TROPICALE SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 1. DER KOIHOF

  Avstrija

  DER KOIHOF, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Deutsch Goritz, Avstrija.

 2. AU POISSON D'OR

  Belgija

  AU POISSON D'OR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, akvarijske. Deluje tudi v panogah Akvariji in bokali, Ribe, sladkovodne, Akvariji in bokali, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Estaimpuis, Belgija.

 3. KADEMLER. COM.

  Turčija

  KADEMLER. COM., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 4. MONTEUM LTD

  Združena Kraljevina

  MONTEUM LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, sladkovodne, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, sladkovodne, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Shoreham-By-Sea, Združena Kraljevina.

 5. SAS HYS

  Francija

  SAS HYS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah rods, aquarium fish food. Sedež podjetja je v kraju Boulogne Sur Mer, Francija.

 6. OFISH STORE

  Indonezija

  OFISH STORE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Tulungagung, Indonezija.

 7. SUNDA AQUATIC INDONESIA

  Indonezija

  SUNDA AQUATIC INDONESIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Bandung, Indonezija.

 8. SUPET SU TURIZM PETROL

  Turčija

  SUPET SU TURIZM PETROL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, fresh fish export, freshwater fish, Ribe - uvoz-izvoz, king shrimps. Sedež podjetja je v kraju Sisli / Istanbul, Turčija.

 1. KGN FRESH LTD

  Združena Kraljevina

  KGN FRESH LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah import of fresh fish. Sedež podjetja je v kraju Northolt, Združena Kraljevina.

 2. WAN HU FISH FARM TRADING

  Singapur

  WAN HU FISH FARM TRADING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju singapore, Singapur.

 3. LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL

  Senegal

  LIAISON MARKETING COMPANY SENEGAL, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Dakar Senegal, Senegal.

 4. PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA

  Indonezija

  PT.GOLDEN AQUATIC INDONESIA, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Bogor, Indonezija.

 5. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Nizozemska

  GEBROEDERS KOOY B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, sladkovodne, Ribe, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Huizen, Nizozemska.

 6. GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD

  Kitajska

  GUANGZHOU EVERLASTING CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Guangzhou, Kitajska.

 7. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Irska

  IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Ribe, sladkovodne, Prekajene in soljene ribe, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Waterford, Irska.

 8. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Turčija

  KEBAN ALABALIK A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah trout, tinned whitefish. Sedež podjetja je v kraju Elazig, Turčija.

 9. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Združena Kraljevina

  DENHOLM FISHSELLING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

 10. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Grčija

  BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah fresh fish. Sedež podjetja je v kraju Athens Greece, Grčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za