• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ribe- sladkovodne

Rezultati za

Ribe- sladkovodne - Uvoz izvoz

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Hrvaška

  RIBNJACI KUPA D.O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, sport fishing, Ribe, sladkovodne, pike, catfish. Sedež podjetja je v kraju Karlovac, Hrvaška.

 2. NURA GMBH

  Nemčija

  NURA GMBH, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Duisburg, Nemčija.

 3. RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH

  Nemčija

  RARI FOOD INTERNATIONAL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 4. AQUARIA ANTWERP

  Belgija

  AQUARIA ANTWERP, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, Ribe za tanke, Ribe, sladkovodne, tropical fish, Ribe za tanke, aquarium accessories. Sedež podjetja je v kraju Aartselaar, Belgija.

 5. PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI.

  Turčija

  PASIFIK GOLDEN BLUE GIDA DIŞ TIC.LTD.STI., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Yozgat, Turčija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. KOI BY KOI

  Francija

  KOI BY KOI, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Blainville/l'eau, Francija.

 2. AQUARIUM TONNDORF

  Nemčija

  AQUARIUM TONNDORF, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Krmila za industrijsko gojenje rib, Akvariji in bokali, Krmila za industrijsko gojenje rib, Akvariji in bokali. Sedež podjetja je v kraju Hamburg, Nemčija.

 3. LA TRUITE D'ONDEVAL

  Belgija

  LA TRUITE D'ONDEVAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Organics - prehrana, trout fillets, Organics - prehrana, hand-crafted production. Sedež podjetja je v kraju Waimes-Ondenval, Belgija.

 4. FISH FRESH-SEAFOOD

  Grčija

  FISH FRESH-SEAFOOD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah fresh fish export. Sedež podjetja je v kraju Thessaloniki, Grčija.

 5. PUNTO TROPICALE SRL

  Italija

  PUNTO TROPICALE SRL, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 1. BELT SEAFOOD APS

  Danska

  BELT SEAFOOD APS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Karlebovej, Danska.

 2. KADEMLER. COM.

  Turčija

  KADEMLER. COM., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Denizli, Turčija.

 1. FISHLIME SU ÜRÜNLERI

  Turčija

  FISHLIME SU ÜRÜNLERI, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Raki, sladkovodni. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, fresh water trout, carp, packaged baby shrimps, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Bursa, Turčija.

 2. AU POISSON D'OR

  Belgija

  AU POISSON D'OR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, akvarijske. Deluje tudi v panogah Akvariji in bokali, Ribe, sladkovodne, Akvariji in bokali, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Estaimpuis, Belgija.

 3. DER KOIHOF

  Avstrija

  DER KOIHOF, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Deutsch Goritz, Avstrija.

 4. KGN FRESH LTD

  Združena Kraljevina

  KGN FRESH LTD, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah import of fresh fish. Sedež podjetja je v kraju Northolt, Združena Kraljevina.

 5. SUPET SU TURIZM PETROL

  Turčija

  SUPET SU TURIZM PETROL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, fresh fish export, freshwater fish, Ribe - uvoz-izvoz, king shrimps. Sedež podjetja je v kraju Sisli / Istanbul, Turčija.

 6. MONTEUM LTD

  Združena Kraljevina

  MONTEUM LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, sladkovodne, Ribe, morske, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Ribe, sladkovodne, Ribe, morske. Sedež podjetja je v kraju Shoreham-By-Sea, Združena Kraljevina.

 7. SAS HYS

  Francija

  SAS HYS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah rods, aquarium fish food. Sedež podjetja je v kraju Boulogne Sur Mer, Francija.

 8. BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE

  Grčija

  BARAKOS KONSTANTINOS MON/PH -IKE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah fresh fish. Sedež podjetja je v kraju Athens Greece, Grčija.

 1. KEBAN ALABALIK A.Ş

  Turčija

  KEBAN ALABALIK A.Ş, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah trout, tinned whitefish. Sedež podjetja je v kraju Elazig, Turčija.

 2. J.BENNETT (BILLINGSGATE) LTD

  Združena Kraljevina

  J.BENNETT (BILLINGSGATE) LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 3. LEFEVRE SURGELES

  Francija

  LEFEVRE SURGELES, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju St Saens, Francija.

 4. LETT, DORAN & CO., LIMITED

  Irska

  LETT, DORAN & CO., LIMITED, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Howth, Irska.

 5. IRFISH (DUNMORE EAST) LTD

  Irska

  IRFISH (DUNMORE EAST) LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, predelava. Deluje tudi v panogah Prekajene in soljene ribe, Ribe, sladkovodne, Prekajene in soljene ribe, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Waterford, Irska.

 6. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Združena Kraljevina

  DENHOLM FISHSELLING LIMITED, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe, Ribe - uvoz-izvoz, Ribe, zamrznjene in globoko zmrznjene, Marinirane ribe. Sedež podjetja je v kraju Glasgow, Združena Kraljevina.

 7. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

  Nizozemska

  V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Emst, Nizozemska.

 8. GEBROEDERS KOOY B.V.

  Nizozemska

  GEBROEDERS KOOY B.V., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ribe, morske. Deluje tudi v panogah Ribe, Ribe, sladkovodne, Ribe, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Huizen, Nizozemska.

 9. EUROGEAL

  Francija

  EUROGEAL, ki deluje v panogi Ribe, sladkovodne. Deluje tudi v panogah Školjke in raki, Ribe, Školjke in raki, Ribe. Sedež podjetja je v kraju Mauguio, Francija.

 10. PISCICULTURE COUTURIER

  Francija

  PISCICULTURE COUTURIER, ki deluje v panogi Ribe. Deluje tudi v panogah Ribe, sladkovodne, Ribe, sladkovodne. Sedež podjetja je v kraju Pouligny St Pierre, Francija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno