• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ročno orodje za gradbeništvo- brez motorja

Rezultati za

Ročno orodje za gradbeništvo- brez motorja - Uvoz izvoz

 1. AJKA F.P.H.

  Poljska

  AJKA F.P.H., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Krtače in čopiči. Deluje tudi v panogah Pleskarski čopiči in valji, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Pleskarski čopiči in valji, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, brushes, Manual tools for the building industry. Sedež podjetja je v kraju Siepraw, Poljska.

 2. VIP-TEC

  Turčija

  VIP-TEC, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Železnina za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Ročna orodja - brez motorja, hand tools, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Ročna orodja - brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 3. PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY

  Poljska

  PRONAR NARZĘDZIA I ZABUDOWY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Kamieniec Wrocławski, Poljska.

 4. FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A.

  Portugalska

  FERFOR - EMPRESA INDUSTRIAL DE FERRAMENTAS E FORJADOS, S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Poljedelski stroji, farming tools and accessories, Poljedelski stroji, agricultural accessories. Sedež podjetja je v kraju Lixa, Portugalska.

 5. VIDEOSCOPE INDUSTRIEL

  Francija

  VIDEOSCOPE INDUSTRIEL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Seilh, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA

  Portugalska

  JCD - JOSE CONTENTE DUARTE, LDA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah hire and sale of construction machinery, tools, rendering machine hire. Sedež podjetja je v kraju Almagreira, Pombal, Portugalska.

 2. GROUPE SAMSE

  Francija

  GROUPE SAMSE, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Gradbeni materiali, equipment tools, Gradbeni materiali. Sedež podjetja je v kraju Grenoble, Francija.

 3. ABUJARDAR

  Španija

  ABUJARDAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Obdelava marmorja - stroji, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, Obdelava marmorja - stroji, Vzdrževanje cest, plaž in smučišč - stroji in oprema, bush-hammering machines, bush-hammering. Sedež podjetja je v kraju Borriol, Španija.

 4. JPM MAJERUS

  Belgija

  JPM MAJERUS, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za zidarska dela, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Ročno orodje brez motorja, za zidarska dela, tools for tilers, Supplies for marble quarries. Sedež podjetja je v kraju Bruxelles, Belgija.

 5. DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING

  Turčija

  DUYAR CONSTRUCTION HAND TOOLS MANUFACTURING, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Gradbeništvo - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Pleskarski čopiči in valji, Spatulas and trowels, Manufacturing of tools for the building industry, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Pleskarski čopiči in valji. Sedež podjetja je v kraju Çanakkale, Turčija.

 1. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Francija

  TECHNIDIS DOCKS MARITIMES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Prenosna motorna orodja, za gradbeništvo. Deluje tudi v panogah Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Železnina za gradbeništvo, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Železnina za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Saint Nazaire, Francija.

 2. QUALITY TOOL

  Ukraijna

  QUALITY TOOL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Kharkov, Ukraijna.

 1. ZIFORT

  Francija

  ZIFORT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Saint Martin Du Fresne, Francija.

 2. ARMEG LTD

  Združena Kraljevina

  ARMEG LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Borrmaskiner, Borrmaskiner. Sedež podjetja je v kraju Dronfield, Združena Kraljevina.

 3. COMENSAL SP. Z O.O.

  Poljska

  COMENSAL SP. Z O.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Orodja in železnina. Deluje tudi v panogah Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Malta za gradbeništvo, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, manual tooling, Malta za gradbeništvo. Sedež podjetja je v kraju Janki, Poljska.

 4. AKSPROTEH OOO

  Belorusija

  AKSPROTEH OOO, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Minsk, Belorusija.

 5. ISLINGTON BUILDERS

  Združena Kraljevina

  ISLINGTON BUILDERS, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Islington, Združena Kraljevina.

 6. SGS TOOLS

  Turčija

  SGS TOOLS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročna orodja - brez motorja. Deluje tudi v panogah Držala za orodja, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, Držala za orodja, Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja, hardware and tools sectors. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 7. SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES

  Združena Kraljevina

  SPHINX INDUSTRIAL SUPPLIES, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah non-powered hand abrasive tools, welding machine repairs. Sedež podjetja je v kraju Coventry, Združena Kraljevina.

 8. ARON BULGARIA

  Bolgarija

  ARON BULGARIA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Plovdiv, Bolgarija.

 1. FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP

  Poljska

  FPHU PROMAL BOGUSŁAW PROKOP, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah brush, tools. Sedež podjetja je v kraju Gorlice, Poljska.

 2. TSTRADE

  Združena Kraljevina

  TSTRADE, je podjetje tipa Prodaja na drobno, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Borehamwood, Združena Kraljevina.

 3. PHU INTER-S

  Poljska

  PHU INTER-S, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah Pleskarski čopiči in valji, machine-tools, adhesive masking tapes, Pleskarski čopiči in valji. Sedež podjetja je v kraju Żyrardów, Poljska.

 4. KUBALA SP.ZO.O.

  Poljska

  KUBALA SP.ZO.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah bricklayer's trowels, mortar mixers, Mixers, painting accessories. Sedež podjetja je v kraju Ul.daszyńskiego 68, Poljska.

 5. BIANDITZ, S.L.

  Španija

  BIANDITZ, S.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah screwdrivers. Sedež podjetja je v kraju Irún, Španija.

 6. BAFALILAR LTD. CO.

  Turčija

  BAFALILAR LTD. CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah wheelbarrows. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

 7. SVANE GLAS A/S - GLARMESTER

  Danska

  SVANE GLAS A/S - GLARMESTER, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah glass-worker, vitroceramic. Sedež podjetja je v kraju Randers, Danska.

 8. RIVALD APS

  Danska

  RIVALD APS, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Deluje tudi v panogah non-powered hand abrasive tools. Sedež podjetja je v kraju Thisted, Danska.

 9. PRO BUILDERS LONDON

  Združena Kraljevina

  PRO BUILDERS LONDON, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 10. ROLLEX S.A.

  Grčija

  ROLLEX S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ročno orodje za gradbeništvo, brez motorja. Sedež podjetja je v kraju Athens, Grčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno