• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • rušenje - stroji in oprema

Rezultati za

Rušenje - stroji in oprema - Uvoz izvoz

 1. TREVI BENNE SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  Trevi Benne spa offers all the advantages that come with 30 years' experience in the earthworks machinery sector. It takes skill and dedication to keep up with all the sector's innovations. Excavation and demolition work, excavators, demolition hooks, cutters, dump trucks, demolition machinery, dump trucks and quick-release fasteners, earth moving machinery spare parts, demolition hooks and crushing machinery, iron cutters.

 2. DH LUX RECYCLING

  Luksemburg

  Verified by europages badge

  DH LUX RECYCLING, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Jeklo in kovine. Deluje tudi v panogah Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Rušenje - stroji in oprema, Predelava in recikliranje odpadkov, Odpadno železo - zbiranje in recikliranje, Rušenje - stroji in oprema, Predelava in recikliranje odpadkov. Sedež podjetja je v kraju Kopstal, Luksemburg.

 3. ROTAIR SPA

  Italija

  Verified by europages badge

  ROTAIR SPA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kompresorji. Deluje tudi v panogah Oljna hidravlika in oprema, Rušenje - stroji in oprema, reciprocating compressors, diesel compressors, RAMPICAR, accessories for compressors, Oljna hidravlika in oprema, electric compressors, mechanical, pneumatic and hydraulic equipment. Sedež podjetja je v kraju Caraglio, Italija.

 4. MYSCRAPMACHINE

  Luksemburg

  Verified by europages badge

  MYSCRAPMACHINE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Kovine - zbiranje in recikliranje. Deluje tudi v panogah Recikliranje - stroji in naprave, Rušenje - stroji in oprema, Stroji in naprave, rabljeni in obnovljeni, Stroji za drobljenje in mletje, Tovornjaki z žerjavom, Recikliranje - stroji in naprave, Collection, recycling, elimination waste, building work, Recycling equipment. Sedež podjetja je v kraju Luxembourg, Luksemburg.

 5. EGRADNJA D.O.O.

  Slovenija

  delamo vsa gradbena dela

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. RINK

  Nemčija

  RINK, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Neunkirchen-Seelscheid, Nemčija.

 2. BÖHM ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  BÖHM ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Berlin, Nemčija.

 3. DÉMOLITION ET DEBARRAS

  Francija

  DÉMOLITION ET DEBARRAS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rušitve - izvajalci, Rušitve - izvajalci. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 4. GROUPE DONITIAN SA

  Francija

  GROUPE DONITIAN SA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Žerjavi in mostovna dvigala. Deluje tudi v panogah Žerjavi, premični, Košarasta dvigala, Rušitve - izvajalci, Rušenje - stroji in oprema, Žerjavi, premični, Košarasta dvigala, Rušitve - izvajalci, Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju LORMONT, Francija.

 5. OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA

  Španija

  OBRAS Y SERVICIOS MÁLAGA, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Svetovalni biroji - visoka in nizka gradnja. Deluje tudi v panogah Malte in cementi, nepregorni, Rušenje - stroji in oprema, masonry service, minor building jobs, Malte in cementi, nepregorni, Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Coin, Španija.

 1. WIECHA SP. Z O.O.

  Poljska

  WIECHA SP. Z O.O., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Restavriranje in obnova zgradb. Deluje tudi v panogah Kovinske mreže za armirani beton, Rušenje - stroji in oprema, Temelji - dela, Kovinske mreže za armirani beton, Rušenje - stroji in oprema, façade scraping, Temelji - dela. Sedež podjetja je v kraju Słowik, Poljska.

 2. VACOMET

  Belgija

  VACOMET, je podjetje tipa Poddobavitelj, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rušitve - izvajalci, building demolition, Rušitve - izvajalci, transport of demolition material, demolition hammer hire. Sedež podjetja je v kraju Roeselare, Belgija.

 1. DEMOLTECH SRL

  Italija

  DEMOLTECH SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Modugno, Italija.

 2. CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA.

  Portugalska

  CARVALHO COIMBRA & ESTEVES, LDA., je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah hydraulic hammers. Sedež podjetja je v kraju Faião, Portugalska.

 3. COSMO

  Belgija

  COSMO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Konstrukcijska dela. Deluje tudi v panogah Rušitve - izvajalci, Rušenje - stroji in oprema, Rušitve - izvajalci, building demolition, Rušenje - stroji in oprema, jack hammers for excavations. Sedež podjetja je v kraju Baasrode, Belgija.

 4. IMPIANTI INDUSTRIALI SRL

  Italija

  IMPIANTI INDUSTRIALI SRL, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Najem industrijskih oprem, Gradbeni odpadki - recikliranje, Najem industrijskih oprem, Gradbeni odpadki - recikliranje. Sedež podjetja je v kraju Dalmine, Italija.

 5. VTN EUROPE S.P.A.

  Italija

  VTN EUROPE S.P.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rudniki, izkop - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, hydraulic shears, Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Pojana Maggiore, Italija.

 6. SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR

  Nemčija

  SVEN SUCHERT BAUMASCHINEN ZUBEHÖR, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Gradbeni materiali - industrijski stroji n oprema. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, Prekucniki in grabila, Rušenje - stroji in oprema, Prekucniki in grabila. Sedež podjetja je v kraju Oelsnitz, Nemčija.

 7. WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH

  Nemčija

  WEB MASCHINEN- UND GERAETEHANDEL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Prenosna, motorna ročna orodja za domača dela. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, Oprti (vrvi) za dvigovanje in pričvrstitev, Visokotlačni čistilni stroji, Tlačni regulatorji, Rušenje - stroji in oprema, Oprti (vrvi) za dvigovanje in pričvrstitev, Visokotlačni čistilni stroji, Tlačni regulatorji. Sedež podjetja je v kraju Sehnde, Nemčija.

 8. VEGA HYDRAULIC BREAKERS

  Turčija

  VEGA HYDRAULIC BREAKERS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Istanbul, Turčija.

 1. ITALIADEMOLITORI S.R.L.

  Italija

  ITALIADEMOLITORI S.R.L., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah hydraulic hammers, Stone crushers. Sedež podjetja je v kraju Bitonto, Italija.

 2. KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE

  Poljska

  KAMECKI RADOSŁAW. ROBOTY ZIEMNE I DROGOWE, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Izkop zemljišča - dela. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, street cutters, Aggregate - building and public works, Rušenje - stroji in oprema, earthmoving. Sedež podjetja je v kraju Elblag, Poljska.

 3. VISIBILITY AGENCY

  Združena Kraljevina

  VISIBILITY AGENCY, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Nottingham, Združena Kraljevina.

 4. KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH

  Nemčija

  KS INDUSTRIE UND HANDELS GMBH, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Erfurt, Nemčija.

 5. VAN DEN BERG METAL GMBH

  Nemčija

  VAN DEN BERG METAL GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah Rušitve - izvajalci, Scrap metal business, civil and industrial demolitions, Rušitve - izvajalci, scrap collection. Sedež podjetja je v kraju Düsseldorf, Nemčija.

 6. F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ

  Poljska

  F.H.U. DOBROWOLSKI DOBROWOLSKI ŁUKASZ, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Najem in popravila poljedelskih strojev. Deluje tudi v panogah Rušenje - stroji in oprema, excavator hire, construction digger and machinery rental, Rušenje - stroji in oprema, earthmoving. Sedež podjetja je v kraju Jejkowice, Poljska.

 7. CORIMAG SRL

  Italija

  CORIMAG SRL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Bosconero, Italija.

 8. TOCDEM ATTACHMENTS & UTILITIES

  Združena Kraljevina

  TOCDEM ATTACHMENTS & UTILITIES, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Deluje tudi v panogah plant hire, hydraulic equipment, sales services. Sedež podjetja je v kraju Marston Moretaine, Združena Kraljevina.

 9. AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO

  Italija

  AUTODEMOLIZIONI ROMA PIPPO E CLAUDIO, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Roma, Italija.

 10. BURDE ENGINEERING GMBH

  Nemčija

  BURDE ENGINEERING GMBH, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rušenje - stroji in oprema. Sedež podjetja je v kraju Mainz, Nemčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno