• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • ruda- železova

Rezultati za

Ruda- železova - Uvoz izvoz

 1. ADITIVOS DEL CEMENTO S.L.

  Španija

  ADITIVOS DEL CEMENTO S.L., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Huelva, Španija.

 2. PLUTO METAL

  Turčija

  PLUTO METAL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah Ferrous and non-ferrous metals - mining. Sedež podjetja je v kraju Ankara, Turčija.

 3. METALIMEX, A.S.

  Češka Republika

  METALIMEX, A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Goriva, trdna. Deluje tudi v panogah Baker in zlitine, Plin in nafta - pridobivanje, Ruda, železova, Jeklo, konstrukcijsko, Baker in zlitine, Plin in nafta - pridobivanje, Ruda, železova, Jeklo, konstrukcijsko. Sedež podjetja je v kraju Praha 1 , Češka Republika.

 4. MIMETEX

  Združene Države

  MIMETEX, je podjetje tipa Distributer, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah iron ores, copper ores, lead ores, manganese ores. Sedež podjetja je v kraju San Francisco, Združene Države.

 5. BCMI RESOURCES

  Indonezija

  BCMI RESOURCES, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah coal, Nickel ores. Sedež podjetja je v kraju Sangatta, Indonezija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. MINERA DE ROCAS SL

  Španija

  MINERA DE ROCAS SL, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Marmor in naravni kamni, Ruda, železova, Marmor in naravni kamni. Sedež podjetja je v kraju A Cañiza, Španija.

 2. GRUPO GLOBUS CA

  Venezuela

  GRUPO GLOBUS CA, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Maracaibo, Venezuela.

 3. SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD

  Kitajska

  SHIJIAZHUANG YONGHENG BUILDING MATERIAL CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Shijiazhuang, Kitajska.

 4. KAZDAGI MINING LTD.CO.

  Turčija

  KAZDAGI MINING LTD.CO., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Balikesir, Turčija.

 5. SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA

  Tunizija

  SOCIÉTÉ DJBEL DJERISSA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Jerissa, Tunizija.

 1. HENAN YUANLONG AL. CO., LTD

  Kitajska

  HENAN YUANLONG AL. CO., LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah Sale of aluminium sheets. Sedež podjetja je v kraju Zhengzhou, Kitajska.

 2. BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD

  Kitajska

  BRAZE RARE EARTH MATERIALS LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Nanjing,jiangsu,china, Kitajska.

 1. STERGIOPOULOS OE - RECYCLE

  Grčija

  STERGIOPOULOS OE - RECYCLE, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah recycling, metal treatments. Sedež podjetja je v kraju Mesogaia, Grčija.

 2. NUDANT JEAN RENE

  Francija

  NUDANT JEAN RENE, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Vino - Francija, Ruda, železova, Vino - Francija. Sedež podjetja je v kraju Ladoix Serrigny, Francija.

 3. ARPZ GMBH

  Nemčija

  ARPZ GMBH, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Papir - surovine. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Seefeld, Nemčija.

 4. ECOCEMENTO S.A.C.

  Peru

  ECOCEMENTO S.A.C., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Lima, Peru.

 5. VICINI S.P.A.

  Italija

  VICINI S.P.A., je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Anorganska kemija - surovine in derivati, Ruda, železova, Anorganska kemija - surovine in derivati, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Firenze (Fi), Italija.

 6. HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kitajska

  HEBEI TENGYUE METAL WTRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Hengshui, Kitajska.

 7. WELLINGTON LLC

  Švica

  WELLINGTON LLC, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Ulisbach, Švica.

 8. HIERROS COLMENAR SA

  Španija

  HIERROS COLMENAR SA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Colmenar Viejo, Španija.

 1. JERNSTOEBERIET DANIA A/S

  Danska

  JERNSTOEBERIET DANIA A/S, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Aars, Danska.

 2. SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS

  Francija

  SAS ALTIFERS ET METAUX RIGAUDY ET FILS, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Revel, Francija.

 3. ONSHOREMINERALS

  Indija

  ONSHOREMINERALS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah iron ores, manganese ores. Sedež podjetja je v kraju Ahmedabad, Indija.

 4. KREMIKOVTZI AD

  Bolgarija

  KREMIKOVTZI AD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Kovinske zavese. Deluje tudi v panogah Pločevina in obroči iz bele pločevine, Ruda, železova, Pločevina in obroči iz bele pločevine, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Sofia, Bolgarija.

 5. ZHANJIANG NEW ORIENT MINERALS CO. LTD

  Kitajska

  ZHANJIANG NEW ORIENT MINERALS CO. LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah barite, dry powder electrostatic precipitators for air purification. Sedež podjetja je v kraju Zhanjiang City, Kitajska.

 6. HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O

  Poljska

  HEWEA CENTRUM TECHNIKI CARGO SP Z O O, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Wroclaw, Poljska.

 7. INSPEKTA SLOVAKIA, A.S.

  Slovaška

  INSPEKTA SLOVAKIA, A.S., je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Bratislava 25 , Slovaška.

 8. RANA GRUBER MINERAL AS

  Norveška

  RANA GRUBER MINERAL AS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Rude, železove in neželezove. Deluje tudi v panogah Ruda, železova, Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Mo I Rana, Norveška.

 9. ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD

  Kitajska

  ANPING COUNTY HENGLI HARDWARE WIRE MESH CO.LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Ruda, železova. Deluje tudi v panogah hardware. Sedež podjetja je v kraju shijiazhuang, Kitajska.

 10. EGAMIN MINERAL

  Turčija

  EGAMIN MINERAL, ki deluje v panogi Ruda, železova. Sedež podjetja je v kraju Izmir, Turčija.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno