• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sadje- zamrznjeno in globoko zmrznjeno

Rezultati za

Sadje- zamrznjeno in globoko zmrznjeno - Uvoz izvoz

 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Egipt

  Verified by europages badge

  Frosty is a leading Egyptian company specializing in the processing of high quality Egyptian agricultures products, such as IQF Vegetables & Fruits – Fresh Vegetables & fruits and in brine products. Our main asset is our staff, with more than 10 years of experience in agricultural products, and great passion for being a leader in this field. Our relationship with the biggest farms owners, our experience in producing and supplying raw materials make us one of the best price providers in Egypt. We have committed ourselves to achieve the highest possible standards in our main manufacturing facilities with many years of experience in agricultural products and our certificates: Kosher, FDA Certificate, ISO9001, ISO-22000. Our main goal is to deliver the best products with competitive prices to our customers all over the world. Frosty is on request, thanks to our experienced logistics team, facilities we are very pleased to deliver your goods whenever and wherever you want. Offering you a wide range of services with high quality. Frosty is proud to work with the best growers to deliver the best products. We have committed ourselves to achieving the highest possible standards in our manufacturing facilities. Our main focus is to ensure the best quality and packaging (Bulk & Retail), according to the needs of our customers. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. PANFRUIT

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  PANFRUIT, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Jagodičevje, Sadje, posušeno in zdrobljeno, Liofilizirana zelenjava, posušena in zdrobljena, Organics - prehrana, Juhe, Šampinjoni, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Jagodičevje, Frozen berries. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. FRDP

  Francija

  Verified by europages badge

  FRDP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Dietna in organska hrana, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Dietna in organska hrana, Deep-frozen organic herbs, Deep-frozen organic condiments, Deep-frozen organic fruit, Deep-frozen organic dried vegetables, Deep-frozen organic preparations and purées. Sedež podjetja je v kraju Avignon, Francija.

 4. EXOTIC CITY

  Belgija

  Verified by europages badge

  EXOTIC CITY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Riž, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pijače - uvoz-izvoz, Kava in čaj, Začimbe, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Alleur, Belgija.

 5. PATRIGEL

  Francija

  Verified by europages badge

  PATRIGEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Grigny, Francija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. ECO BERRY FARM

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  ECO BERRY FARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jagodičevje. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, packaged strawberries. Sedež podjetja je v kraju Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraijna.

 2. ALTE FOODS

  Ukraijna

  Verified by europages badge

  ALTE FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jagodičevje. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, organic fruit. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 3. DASKO GMBH

  Nemčija

  Verified by europages badge

  DASKO GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Wietzendorf, Nemčija.

 4. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Srbija

  Verified by europages badge

  FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, frozen peas, Frozen berries, frozen vegetables, Sweet corn, beans. Sedež podjetja je v kraju Sutjeska, Srbija.

 5. F2S S.A.S.

  Francija

  F2S S.A.S., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Pripravki na sadni osnovi, Pripravki na sadni osnovi, exotic fruit drink and juice, stewed fruit, fruit coulis. Sedež podjetja je v kraju Valence, Francija.

 1. FRUGY S.A.

  Kolumbija

  FRUGY S.A., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah fruit pulps. Sedež podjetja je v kraju Manizales, Kolumbija.

 2. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filipini

  SUNLIGHT FOODS CORPORATION, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah fruit in syrup, frozen foods - production, fruit & vegetables. Sedež podjetja je v kraju Marikina City, Metro-Manila, Filipini.

 1. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Turčija

  TOROSLULAR FOODS COMPANY, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, dried figs, dried apricots, dried fruit, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Aydin-Germencik, Turčija.

 2. NILEX FOODS B.V.

  Nizozemska

  NILEX FOODS B.V., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Marmelada, vegetables, fruit & vegetables, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Marmelada. Sedež podjetja je v kraju Boxtel, Nizozemska.

 3. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Belorusija

  STAROBINSKY POGREBOK LTD., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah berries, mushrooms. Sedež podjetja je v kraju Starobin, Belorusija.

 4. KIMELLA AGRI TRADING

  Filipini

  KIMELLA AGRI TRADING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Agrumi, Agrumi, bananas, mango. Sedež podjetja je v kraju Mandaluyong City, Filipini.

 5. IGO COMMERCE

  Srbija

  IGO COMMERCE, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Hrana - uvoz-izvoz. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Posušeno sadje, dried fruit, packaged dried prunes, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Posušeno sadje. Sedež podjetja je v kraju Palic, Srbija.

 6. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Češka Republika

  SOLEX AGRO, S.R.O., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Začimbe, Začimbe. Sedež podjetja je v kraju Bruntál 1, Češka Republika.

 7. BEKAS

  Ukraijna

  BEKAS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah fruit-farming, deep-freezing, berries. Sedež podjetja je v kraju Lutsk, Ukraijna.

 8. MESHIKA TRADING

  Združene Države

  MESHIKA TRADING, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Fresh fruits and vegetables, avocado, fresh exotic fruit, Sadje, posušeno in zdrobljeno. Sedež podjetja je v kraju Murrieta, Združene Države.

 1. NARTUREL

  Turčija

  NARTUREL, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Ortaca / Mugla, Turčija.

 2. MAMBIKOM AGRAR LTD

  Srbija

  MAMBIKOM AGRAR LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Belgrade, Srbija.

 3. A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalska

  A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju São Julião Do Tojal, Portugalska.

 4. FRIGO JUNIOR D.O.O

  Srbija

  FRIGO JUNIOR D.O.O, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Arilje, Srbija.

 5. BIOPRODUCT GROUP LTD

  Moldavija

  BIOPRODUCT GROUP LTD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah dried fruit, nuts. Sedež podjetja je v kraju Chisinau, Moldavija.

 6. NORTHSTAR

  Turčija

  NORTHSTAR, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zelenjava, sveža, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, fresh fruit, Zelenjava, sveža, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, import/export service. Sedež podjetja je v kraju Inegol, Turčija.

 7. UKBCC LTD

  Združena Kraljevina

  UKBCC LTD, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Medicinska in kirurška optika - instrumenti. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Inredningsprodukter, Vägsalt, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, designer carpets. Sedež podjetja je v kraju London, Združena Kraljevina.

 8. NOBAR SABZ CO

  Nemčija

  NOBAR SABZ CO, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, frozen vegetables, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Frozen fruits. Sedež podjetja je v kraju Iran, Nemčija.

 9. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Nemčija

  XPAND21 GERMAN OFFICE, je podjetje tipa Agent/ Zastopnik, ki deluje v panogi Uvoz - izvoz - poljski pridelki. Deluje tudi v panogah Ribe, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, food product agents and representatives, vegetables, Ribe, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Springe, Nemčija.

 10. BORWELD

  Poljska

  BORWELD, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Cranberries. Sedež podjetja je v kraju Kraków, Poljska.

Povpraševanje po ponudbi

Ustvarite eno povpraševanje in prejmite več ponudb od preverjenih dobaviteljev.

 • Samo ustrezni dobavitelji
 • Skladno z zasebnostjo podatkov
 • 100-% brezplačno

Poiščite ponudbe za

Filtri

Rezultati za

Sadje- zamrznjeno in globoko zmrznjeno - Uvoz izvoz

Število rezultatov

632 Podjetja