• europages
 • >
 • PODJETJA - DOBAVITELJI - PONUDNIKI STORITEV
 • >
 • sadje- zamrznjeno in globoko zmrznjeno

Rezultati za

Sadje- zamrznjeno in globoko zmrznjeno - Uvoz izvoz

 1. FROSTY FOODS EGYPT

  Egipt

  Frosty is a leading Egyptian company specializing in the processing of high quality Egyptian agricultures products, such as IQF Vegetables & Fruits – Fresh Vegetables & fruits and in brine products. Our main asset is our staff, with more than 10 years of experience in agricultural products, and great passion for being a leader in this field. Our relationship with the biggest farms owners, our experience in producing and supplying raw materials make us one of the best price providers in Egypt. We have committed ourselves to achieve the highest possible standards in our main manufacturing facilities with many years of experience in agricultural products and our certificates: Kosher, FDA Certificate, ISO9001, ISO-22000. Our main goal is to deliver the best products with competitive prices to our customers all over the world. Frosty is on request, thanks to our experienced logistics team, facilities we are very pleased to deliver your goods whenever and wherever you want. Offering you a wide range of services with high quality. Frosty is proud to work with the best growers to deliver the best products. We have committed ourselves to achieving the highest possible standards in our manufacturing facilities. Our main focus is to ensure the best quality and packaging (Bulk & Retail), according to the needs of our customers. Don't hesitate to contact us for more information!

 2. ECO BERRY FARM

  Ukraijna

  ECO BERRY FARM, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jagodičevje. Deluje tudi v panogah Sadje, posušeno in zdrobljeno, Sadje, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Poljedelstvo - uvoz-izvoz, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, packaged strawberries. Sedež podjetja je v kraju Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraijna.

 3. FRDP

  Francija

  FRDP, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Dietna in organska hrana, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Dietna in organska hrana, Deep-frozen organic herbs, Deep-frozen organic condiments, Deep-frozen organic fruit, Deep-frozen organic dried vegetables, Deep-frozen organic preparations and purées. Sedež podjetja je v kraju Avignon, Francija.

 4. DARRIAH COMPANY

  Francija

  DARRIAH COMPANY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Posušeno sadje. Deluje tudi v panogah Olja, rastlinska, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Začimbe, Kondenzirano mleko in mleko v prahu, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Tropsko sadje, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Pravična trgovina, exotic fruit. Sedež podjetja je v kraju Paris, Francija.

 5. EXOTIC CITY

  Belgija

  EXOTIC CITY, je podjetje tipa Multi-Category, ki deluje v panogi Prehrambene specialitete. Deluje tudi v panogah Riž, Hrana - uvoz-izvoz, Uvoz - izvoz - poljski pridelki, Pijače - uvoz-izvoz, Kava in čaj, Začimbe, Sadje in zelenjava - uvoz-izvoz, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Alleur, Belgija.

Office Building Outline icon
Stran za vaše podjetje
Ali vidite to? Tudi vaši potencialni kupci Pridružite se nam in postanite razpoznavni na europages.
 1. PATRIGEL

  Francija

  PATRIGEL, je podjetje tipa Prodaja na debelo, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Deluje tudi v panogah Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena, Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Sedež podjetja je v kraju Grigny, Francija.

 2. DASKO GMBH

  Nemčija

  DASKO GMBH, je podjetje tipa Ponudnik storitev, ki deluje v panogi Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno. Sedež podjetja je v kraju Wietzendorf, Nemčija.

 3. FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA

  Srbija

  FRIGLO DOO SECANJ - SUTJESKA, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Zelenjava, zamrznjena in globoko zmrznjena. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Zamrznjene in globoko zmrznjene jedi, frozen peas, Frozen berries, frozen vegetables, Sweet corn, beans. Sedež podjetja je v kraju Sutjeska, Srbija.

 4. ALTE FOODS

  Ukraijna

  ALTE FOODS, je podjetje tipa Izdelovalec/ Proizvajalec, ki deluje v panogi Jagodičevje. Deluje tudi v panogah Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, Sadje, zamrznjeno in globoko zmrznjeno, raspberries, Blueberries, Ukraine. Sedež podjetja je v kraju Kyiv, Ukraijna.

 5. FRUGY S.A.

  Kolumbija

 1. F2S S.A.S.

  Francija

 2. SUNLIGHT FOODS CORPORATION

  Filipini

 1. TOROSLULAR FOODS COMPANY

  Turčija

 2. NILEX FOODS B.V.

  Nizozemska

 3. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Belorusija

 4. IGO COMMERCE

  Srbija

 5. KIMELLA AGRI TRADING

  Filipini

 6. SOLEX AGRO, S.R.O.

  Češka Republika

 7. ATLAS EXPORT

  Ukraijna

 8. YAROFRUIT LLC

  Ukraijna

 1. MESHIKA TRADING

  Združene Države

 2. NARTUREL

  Turčija

 3. BEKAS

  Ukraijna

 4. ADEX LT

  Litva

 5. FRIGO JUNIOR D.O.O

  Srbija

 6. A CASA DA FRUTA COMERCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugalska

 7. MAMBIKOM AGRAR LTD

  Srbija

 8. UKBCC LTD

  Združena Kraljevina

 9. BIOPRODUCT GROUP LTD

  Moldavija

 10. BIONERICA LLC

  Ukraijna

Filtri

Rezultati za

Sadje- zamrznjeno in globoko zmrznjeno - Uvoz izvoz

Število rezultatov

633 Podjetja